Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Διπλό ράπισμα στον άσωτο Χάρι από τον οργισμένο Κάρολο!

Αντιμέτωπος με την οργή του πληγωμένου πατέρα του ήρθε...

Οι πικάντικες ατάκες της Ντάνιελς στο δικαστήριο για τον έκφυλο Ντόναλντ Τραμπ

Οι λεπτομέρειες της Στόρμι Ντάνιελς στη δικαστική αίθουσα για...

Κλειστή και φέτος η διάσημη παραλία «Ναυάγιο» στη Ζάκυνθο υπό τον φόβο...

Ακόμη ένα καλοκαίρι θα παραμείνει κλειστή η παραλία «Ναυάγιο»...

Ο Μικρός Κεραμεικός παρουσιάζει το ολόφρεσκο «Spring Music Festival»

Με ένα νέο μουσικό φεστιβάλ θα κλείσει τη σεζόν...

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Xυδαία παρενόχληση σε οικογενειακή φίλη του

«Ηθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις ροζ ταινίες» τονίζει η κοπέλα που έπεσε θύμα διαπόμπευσης

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις στο «πορνο-Στάθης γκέιτ», που εδώ και μέρες αποτελεί πρώτη είδηση! Αποκαλύψεις που αφορούν από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του Παναγιωτόπουλου και τις τσοντοφαντασιώσεις του, μέχρι τις… ορέξεις του πρώην συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» για τους κ@λους και τα εσώρουχα γυναικών την περίοδο που εκείνος ήταν σε σχέση με το θύμα που είδε τις προσωπικές στιγμές του να βγαίνουν φόρα παρτίδα από τον ίδιο σε ροζ σάιτ! Το κουβάρι των αποκαλύψεων συνεχίζει να ξετυλίγει η πρώην σύντροφός του, που έζησε τον εφιάλτη της διαπόμπευσης, λέγοντας πως ο παρουσιαστής έχει στον υπολογιστή του πορνογραφικό υλικό με πάνω από 50 (!) γυναίκες!

Όσα εξιστόρησε η ίδια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ξεπηδούν μέσα από το πορνοδιαστροφικό μυαλό του Παναγιωτόπουλου και αποτυπώνουν τις σεξουαλικές ορέξεις του που φτάνουν ακόμη και σε ομαδικά όργια.

«Είδα ότι πέρα από αυτό το βίντεο και σε μια άλλη σελίδα είχε λογαριασμό, είχε δικό του κανάλι και ανέβαζε. Είχε 10 βίντεο, δεν ξέρω πόσες φωτογραφίες από διάφορες γυναίκες και τρία δικά μου βίντεο και 300 φωτογραφίες περίπου. Ένα κανάλι που το είχε για περίπου 8 χρόνια. Δεν φαίνονταν σε όλες τα πρόσωπα καλά, τα έκοβε. Κάποιες ήταν νεαρές και γενικά είχε μια ροπή στις νεαρές. Η προηγούμενη σχέση του από εμένα ήταν 23 και μάλιστα μου έλεγε επειδή εγώ ήμουν 24… “α, είσαι μεγάλη”. Είχε ένα θέμα με αυτό» ανέφερε το θύμα για να συνεχίσει: «Γι’ αυτό χώρισα μαζί του, γιατί δεν μπορούσα να κάνω αυτά που ζητούσε. Ήταν πιεστικός, ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις πορνοταινίες. Και ειδικά το τελευταίο εξάμηνο ήταν πιεστικός και μετά από ένα σημείο δεν άντεχα, δεν μπορούσα. Μου είχε πει για κάποιους φίλους του ή άλλες κοπέλες, κάποιες πρώην, και μάλιστα μου έστελνε και φωτογραφίες γυμνές από άλλες κοπέλες για να του πω ποια μ’ αρέσει και είχε κάποιους που έλεγε ότι ενδιαφέρονται για εμένα και ότι με είδαν… να κάνουμε κάτι όλοι μαζί. Μόνο με μια κοπέλα είχα επικοινωνήσει και μου είπε “ναι, εγώ είμαι στο βίντεο” και πια αυτή η κοπέλα είναι στο εξωτερικό, είναι παντρεμένη και δεν θέλω να το ψάξω. Της είχα στείλει πριν από δύο χρόνια μήνυμα από τα social και σε μια άλλη είχα στείλει και προφανώς είναι εκείνη, αλλά το αρνήθηκε. Δεν ήθελε. Ελπίζω τώρα όσες το δουν να μιλήσουν γιατί είναι πάρα πολλές οι πρώην του Στάθη… γιατί ξέρω ότι στον υπολογιστή του είχε άπειρο υλικό, πάνω από 50 γυναίκες». Και μέσα σε όλα αυτά, άλλη μία καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες!

Σύμφωνα με το Star, η καταγγελία έγινε από ελεύθερη επαγγελματία που ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ήρθε σε επικοινωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό και προώθησε τα μηνύματα που της έστελνε ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα».

Πρόκειται για γνωστό πρόσωπο στη Θεσσαλονίκη και οικογενειακή του φίλη! Τα μηνύματα από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ξεκινούν το 2017, όταν η επιχειρηματίας λαμβάνει ξαφνικά το εξής μήνυμα στο facebook: «…με το μαγιό που φοράς. Θες να βρεθούμε; Τι υπέροχος κ…».

Η γυναίκα σοκάρεται αλλά, λόγω της οικογενειακής επαφής που έχουν, δεν απαντά, θεωρώντας ότι ο παρουσιαστής θα σταματήσει. Έναν χρόνο μετά, το 2018, της προτείνει να πάει σπίτι του, να της μαγειρέψει και να την… περιποιηθεί!

«Γλοιώδης»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μάλιστα στέλνει τα μηνύματα σεξουαλικής παρενόχλησης ενώ είναι σε σχέση με την κοπέλα που τον κατήγγειλε για τη διοχέτευση των ροζ βίντεο.
Ο ίδιος όμως είναι τόσο «γλοιώδης παρενοχλητής» (όπως τον έχει αποκαλέσει και πρώην εργαζόμενη της σατιρικής εκπομπής), που από το 2020 και μετά, και σε μια περίοδο που έχει φάει τη μήνυση της πρώην συντρόφου του για τη διοχέτευση του πορνογραφικού υλικού στο ίντερνετ, δεν λογαριάζει τίποτα και ζητά μέχρι και φωτογραφία με εσώρουχα από την οικογενειακή του φίλη που έκανε την καταγγελία στο Star!

«Πού είσαι; Θέλω να σε ξεμοναχιάσω. Πρέπει να με καταλάβεις» της γράφει το 2020, ενώ μέσα στο 2021 της στέλνει τα εξής χυδαία μηνύματα: «Θα σου μιλήσω ειλικρινά, επειδή φλέγομαι από επιθυμία εδώ και χρόνια. Και ελπίζω να μην παρεξηγηθείς. Είσαι το μεγάλο μου απωθημένο. Χρόνια τώρα έχω … άπειρες φορές στο μπάνιο με τη σκέψη σου» έγραφε στο ένα. «Μου αρέσεις πολύ με τα ρούχα που φοράς. Σκέφτομαι το κορμί σου με τα εσώρουχα που φοράς. Στείλε μου φωτογραφία με τα εσώρουχα» έγραφε στο άλλο ο πορνο-Στάθης, που μέσα σε όλα τα άλλα έχει να αντιμετωπίσει και την αγωγή που του έκαναν οι Κανάκης, Σερβετάς και Κιούσης, μια και οι τρεις τους θεωρούν ότι με τις πράξεις τους τούς έθιξε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Aννα Παναγιωτοπούλου: Η νόσος του αιώνα «τσάκισε» τη «Μανταμ Σουσου»

Το φευγιό της σπουδαίας Aννας Παναγιωτοπούλου στα 76 της...

Πάνος Μιχαλόπουλος: Αυτοεξόριστος στην πατρική γη

Στο χωριό Μικρομάνη Μεσσηνίας, όπου βρίσκεται το πατρικό του...

Ο Γιώργος δεν είναι πονηρός

Με ένα μοναδικό εθιμοτυπικό που θύμιζε άλλες εποχές, έχοντας...