Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Συνελήφθη ξανά ο Ρούμπεν Σεμέδο μετά από καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό

Αφέθηκε τελικά ελεύθερος

Νέα μπλεξίματα με τον νόμο είχε προχθές ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, έπειτα από καταγγελία της 28χρονης καλλονής συντρόφου του ότι την ξυλοκόπησε!

Την επόμενη ημέρα η κοπέλα ανασκεύασε τα λεγόμενά της, όμως ο 27χρονος αμυντικός, που τον τελευταίο καιρό δίνει όλο και πιο συχνά «τροφή» για αρνητική δημοσιότητα, είχε περάσει τουλάχιστον ένα δίωρο στο τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας της Ασφάλειας Αλίμου, πριν αφεθεί τελικά ελεύθερος νωρίς τα ξημερώματα της Τρίτης με προφορική εντολή εισαγγελέα!

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, όλα άρχισαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Δευτέρας, όταν η εντυπωσιακή Πεπίνα Μαρίζα Σεντέλο τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε ότι ο 27χρονος ομοεθνής της, ο οποίος διεκδικεί τον τίτλο του «κακού παιδιού» των ελληνικών γηπέδων, τη χτύπησε μέσα στο διαμέρισμά του στη Γλυφάδα. Αμεσα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν την 28χρονη Πορτογαλίδα να τους περιμένει έξω από το σπίτι και τη μετέφεραν στο τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας της Ασφάλειας Αλίμου. Εκεί έκανε έγγραφη καταγγελία σε βάρος του ποδοσφαιριστή, με συνέπεια να συλληφθεί δύο ώρες αργότερα με την αυτόφωρη διαδικασία και να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία. Ωστόσο, γύρω στη 1 χθες τα ξημερώματα ο 27χρονος στόπερ των «ερυθρολεύκων» αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Νωρίς το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, η 28χρονη Πορτογαλίδα με τις αναλογίες μοντέλου είχε αποσύρει την καταγγελία σε βάρος του. Αν και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ποδοσφαιριστής βιαιοπράγησε σε βάρος της κατά τη διάρκεια ενός καβγά, της πήρε το κινητό τηλέφωνό της και την κλείδωσε έξω από το σπίτι, η ίδια φέρεται ότι προσπάθησε να υποβαθμίσει το περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς ότι λογομάχησε με τον 27χρονο σε μία έκρηξη ζηλοτυπίας και κάποια στιγμή εκείνος την έπιασε με δύναμη στο σημείο της κλείδας, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει μελανιά.

Από την πλευρά του ο αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης και τον περασμένο Αύγουστο, όταν συνελήφθη για τον βιασμό μιας 17χρονης κοπέλας -για την υπόθεση εκείνη αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους-, εμφανίστηκε έξαλλος με τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα και με διαδοχικά μηνύματά του στα social media έκανε λόγο για ψέματα!

«Όχι άλλα ψέματα» έγραψε στην πρώτη ανάρτησή του ενώ παρακολουθούσε την ταινία «National Champions». Λίγη ώρα αργότερα επανήλθε με ένα live στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο διακρίνεται στο σαλόνι του σπιτιού του να λέει ότι είναι μαζί με τη σύντροφό του και παίζουν… UNO!

«Υπήρξαν κάποιες ειδήσεις ότι συνελήφθην. Κάνω αυτό το βίντεο για να δείξω ότι είμαι στο σπίτι μου και να το δουν οι άνθρωποί μου. Είναι η πρώτη φορά που κάνω live και δεν ξέρω πώς λειτουργεί. Είναι fake news όσα λένε για εμένα και τη σχέση μου με τη σύντροφό μου. Oπως έγραψα και πριν, είναι όλα ψέματα. Oπως βλέπετε, είμαστε εδώ μαζί και παίζουμε UNO. Για όσους με γνωρίζουν, ξέρουν ότι δεν θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Αλλά αναγκάζομαι, γιατί λέγονται συνέχεια ψέματα και κανείς δεν με ρώτησε τι συνέβη. Αυτό ήθελα να δείξω, θα τα πούμε σύντομα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Πορτογάλος αμυντικός.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...