Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Έσκασε» και νέο ροζ βίντεο δια χειρός Παναγιωτόπουλου

Ο Απόστολος Λύτρας αφήνει αιχμές για την ύπαρξη κοριτσιών στο αρρωστημένο υλικό του πορνο-Στάθη στο διαδίκτυο

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση του πρώην παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς, αν και έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, η έρευνα, η οποία συνεχίζεται τόσο από τις αρμόδιες Αρχές όσο και από πρώην συντρόφους του, φέρνει στο φως ολοένα και περισσότερα στοιχεία σε βάρος του.

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος μιας εκ των δύο γυναικών που έχουν μηνύσει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για δημοσίευση υλικού με προσωπικές στιγμές τους στο διαδίκτυο, έκανε γνωστή την ύπαρξη ενός ακόμη βίντεο με πρωταγωνίστρια την εντολέα του, που δεν είχε γίνει αντιληπτό τόσο καιρό, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την ύπαρξη ακόμη και ανήλικων κοριτσιών στα όσα είχε αναρτήσει ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα».
Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος είπε πως η πελάτισσά του και πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου εντόπισε και τρίτο βίντεο σε άλλον ιστότοπο. «Ενημερώθηκα από την εντολέα μου ότι υπάρχει και άλλο ένα βίντεο σε άλλο site, που δεν το είχαμε εντοπίσει τόσο καιρό. Οπότε έχει γίνει μια συμπληρωματική κατάθεσή της για το τρίτο βίντεο ουσιαστικά» είπε χαρακτηριστικά.

Επί της ουσίας, αυτό δε σημαίνει ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα βρεθεί ξανά ενώπιον των δικαστικών Αρχών, αλλά ότι στην αρχική καταγγελία που είχε γίνει σχετικά με τα δύο βίντεο θα προστεθούν τα νέα στοιχεία. «Η έρευνα συνεχίζεται και ανά πάσα στιγμή έχει δικαίωμα ο ανακριτής και ο εισαγγελέας να καλέσουν εκ νέου τον κατηγορούμενο και να αλλάξουν οι περιοριστικοί όροι που του έχουν επιβληθεί, που είναι η εμφάνιση στο Α.Τ. της περιοχής του, η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ως εγγύηση» εξήγησε ο Απόστολος Λύτρας.

Όπως είπε, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στοιχεία για το αν υπήρχε οικονομικό όφελος από τις κινήσεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς η έρευνα αυτή απαιτεί χρόνο. Ωστόσο, ο κ. Λύτρας άφησε σοβαρές αιχμές κατά του κατηγορουμένου: «Το πιο σοβαρό για μένα που θα πρέπει να ερευνηθεί είναι αν τα θύματα είναι όλα ενήλικα ή αν υπάρχουν και ανήλικες κοπέλες μέσα σε αυτά», αναφέροντας, ωστόσο, ότι δεν έχει πληροφορίες μέχρι στιγμής.

Στο πλαίσιο αυτό έκανε σαφές πως έχει στα χέρια του και άλλες καταγγελίες, όμως το θέμα είναι αν τα θύματα θα θελήσουν να κινηθούν νομικά. Παράλληλα, εξήγησε πως είναι δύσκολο για μια γυναίκα να «επιστρέψει» σε αυτό αν έχει προχωρήσει στη ζωή της. «Είναι πράγματα που μπορεί να έχουν συμβεί πριν από πολλά χρόνια και δεν είναι τόσο εύκολο όσο το φανταζόμαστε για μια γυναίκα να μιλήσει» εξήγησε και κατέληξε: «Σε κάθε περίπτωση έχω στα χέρια μου και άλλες καταγγελίες, που δηλώνουν στοιχεία για τον χαρακτήρα του κατηγορουμένου. Συγκεκριμένα, έχω μια καταγγελία η οποία αναφέρει ότι, εκτός από τα βίντεο, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προσπαθούσε να βάλει τις κοπέλες να κάνουν και άλλα πράγματα».

Τέλος, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο του Στάθη Παναγιωτόπουλου χωρίς την κάρτα SIM, υποστηρίζοντας πως «είναι αδιανόητο το ότι έγινε κατάσχεση τηλεφώνου, που ουσιαστικά δεν είναι το τηλέφωνο του κατηγορουμένου».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...