Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα στον ανακριτή.

Η 33χρονη φέρεται να περιγράφει στο υπόμνημα της ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώνεται στις 14:30 το μεσημέρι αλλά το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15:10.
Διαβάστε επίσης: Δόθηκε εντολή εκταφής της σπιτονοικοκυράς της Πισπιρίγκου – Εξαφανίστηκε η φωτογραφία άντρα από τον τάφο

Η κατηγορούμενη υποστηρίζει πως εφόσον το παιδί θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γιατροί για τη δράση της κεταμίνης σε τέτοια ποσότητα, η ίδια δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό αφού το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.
Διαβάστε επίσης: Δείτε τι συνδέει τη βιτριολίστρια με τη Ρούλα Πισπιρίγκου;

Ενώ θα προβάλλει το εξής ερώτημα: Πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχει κεταμίνη στο νοσοκομείο, καθώς χορηγείται όχι μόνο στην κτηνιατρική αλλά και την παιδοχειρουργική.
Διαβάστε επίσης: Οι αποδοκιμασίες του κόσμου στην Πισπιρίγκου έξω από την Ευελπίδων: «Βρωμιάρα, φόνισσα, ψόφα»

Διαβάστε επίσης: Το σόου της Ρούλας Πισπιρίγκου: Ψυχρή και ατάραχη την παρουσιάζουν οι γιατροί

