Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον...

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ο Δασκαλάκης, που δεν είχε ιδέα για τίποτα, κλεισμένος τρεις ώρες στην ανακρίτρια

Διέψευσε τα περί κακοποίησης της Τζωρτζίνας! Οι τρεις θάνατοι μέσα σε 180 λεπτά κατάθεσης

«Πείτε μόνο πού είναι η έξοδος…» ψέλλισε ο Μάνος Δασκαλάκης βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο της 18ης τακτικής ανακρίτριας, μετά την κατάθεση που έδωσε.

Διαβάστε επίσης: Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Όταν μια κακοποίηση παιδιού γίνεται επί 9 χρόνια, δεν ευθύνεται μόνο η μητέρα»

patra 3 1

Ο 30χρονος, ο οποίος κατέθεσε ανωμοτί, καθώς είχε δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας στην υπόθεση, έμεινε για περισσότερες από τρεις ώρες στο γραφείο της ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάππα.

Διαβάστε επίσης: Η ανακρίτρια έδωσε εντολή να ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας για να πάρουν το τάμπλετ

IMG 7683

Διαβάστε επίσης: Η μητέρα της Πισπιρίγκου με μαλλιά κομμωτηρίου στο επισκεπτήριο – Ο εκνευρισμός με τους δημοσιογράφους

Ήδη δύο ημέρες νωρίτερα η έμπειρη δικαστικός είχε καταρτίσει έναν πρόχειρο κατάλογο μαρτύρων, έχοντας τοποθετήσει στην πρώτη θέση τον πατέρα της 9χρονης Τζωρτζίνας, που φέρεται ότι έχει δολοφονηθεί από τη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου.

Και χθες ο Μάνος Δασκαλάκης εμφανίστηκε ντυμένος σαν… ροκ σταρ, με τα ίδια μαύρα ρούχα, φορώντας γυαλιά ηλίου και δίνοντας την αίσθηση ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για την τηλεοπτική του εικόνα παρά για την τραγωδία που βιώνει η οικογένειά του.patra daskalaki

Μπήκε μόνος του χωρίς συνοδεία δικηγόρου στο γραφείο της κυρίας Σαλάππα, έμεινε εκεί για περισσότερο από τρεις ώρες και φέρεται ότι δέχτηκε βροχή ερωτήσεων τόσο για την υγεία και την εξέλιξη της Τζωρτζίνας όσο και για τη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Αν και κατά την ημέρα που εμφανίστηκε για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής ήταν… λαλίστατος, χθες το μεσημέρι βγήκε βιαστικά από το κτίριο 9 της Ευελπίδων. Οι κάμερες τον ακολούθησαν για αρκετά μέτρα, όταν εκείνος έχασε τον δρόμο του και ψιθύρισε προς τους ρεπόρτερ να του δείξουν την έξοδο.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ δίχως τέλος με την περιουσία της σπιτονοικοκυράς – Ο Μάνος, οι λίρες και η υποθήκη

Ο πατέρας της 9χρονης Τζωρτζίνας φέρεται ότι δήλωσε σοκαρισμένος από τις εξελίξεις της έρευνας και ότι δήλωσε στην ανακρίτρια πως δεν μπορούσε να περιμένει μια τέτοια κατάληξη, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου υπήρξε υπόδειγμα μητέρας.daskalaki 1

«Ως τώρα ήταν υπόδειγμα μητέρας μπροστά μας. Περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και περιμένουμε τα συμπεράσματα των Αρχών για τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών. Τόσα χρόνια που οι εκθέσεις των ιατροδικαστών απέδιδαν τον θάνατο των παιδιών σε παθολογικά αίτια κυνηγούσαμε να πάρουμε μια απάντηση, κυρίως για τη Μαλένα» φέρεται ότι εξήγησε στην ανακρίτρια.

Διαβάστε επίσης: Η καφετζού της Πισπιρίγκου αποκάλυψε: «Με ρώτησε: “Αν αρρωστήσουν τα παιδιά θα γυρίσει ο Μάνος;”»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης ρωτήθηκε και για τις καταγγελίες σχετικά με τα περιστατικά κακοποίησης της Τζωρτζίνας και απάντησε πως δεν ισχύει τίποτε από αυτά που ακούγονται. Μάλιστα, εξήγησε πως την πρώτη φορά είχε έρθει στο σπίτι τους αρμόδια υπηρεσία, η οποία δεν είχε διαπιστώσει κάτι ύποπτο, ενώ τη δεύτερη φορά είχαν πάει στο Καραμανδάνειο, όπου διαπιστώθηκε ότι το παιδί είχε κάποιο δερματικό πρόβλημα.

Η ρήξη μεταξύ του ζευγαριού είναι πλέον δεδομένη, με τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου Οθωνα Παπαδόπουλο, που τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης, να ξεκαθαρίζει ότι η εντολέας του έχει «τελειώσει» με τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Η επικοινωνία διακόπηκε μέσα σε μία νύχτα, την πρώτη ημέρα της κράτησής της η επικοινωνία ήταν κανονική. Ο,τι είχε να πει για εκείνον το είπε» ανέφερε χαρακτηριστικά.patra 5

Η στάση του 30χρονου δεν φαίνεται να έχει πυροδοτήσει κάποια αλλαγή από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία επιμένει σε όσα έχει καταθέσει για τον θάνατο των παιδιών της και «δεν έχει να προσθέσει ή να αφαιρέσει κάτι», σύμφωνα με τον δικηγόρο της.
«Θεωρεί τον σύζυγο έναν καλό πατέρα, ωστόσο είναι απογοητευμένη από τη δήλωση παράστασης σε βάρος της από μεριάς του. Ηταν μία εξέλιξη που δεν την περίμενε.

Εξακολουθεί να μην έχει καμία επαφή μαζί του, που είναι επιλογή του ιδίου» επανέλαβε ο Οθωνας Παπαδόπουλος. Στο ίδιο μήκος κύματος είχε κινηθεί και ο 30χρονος το πρωί της Τετάρτης, όταν ρωτήθηκε για την εν διαστάσει -πλέον- σύζυγό του.

«Δεν έχω να πω τίποτε άλλο σε εκείνη. Τη πρώτη ημέρα με πήρε τηλέφωνο, μετά δεν απάντησα ξανά. Τα στοιχεία σε βάρος της είναι αδιάσειστα» είχε πει.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο Δασκαλάκης: «Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ας πάω  εγώ στη φυλακή μετά»

Πάντως η αλλαγή πλεύσης του 30χρονου έχει φέρει σε δύσκολη θέση την κατηγορουμένη, η οποία «αισθάνεται ότι είναι με την πλάτη στον τοίχο και ότι δέχεται δριμύτατη κριτική». «Μου είπε “κατανοώ να με κατηγορούν όσοι δεν με γνωρίζουν, όχι όμως και ο σύζυγός μου”» είπε ο συνήγορός της.patra 6

Μπορεί το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι να βρίσκεται πλέον σε αντίπαλα στρατόπεδα, όμως για την ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν φαίνεται διατεθειμένη να ζητήσει διαζύγιο. Ο δικηγόρος της ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν είναι στις προθέσεις της, ενώ για την ώρα απέκλεισε και το ενδεχόμενο να υποβάλει αίτηση για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...