Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Τι λέει στην απολογία του ο Παπαμακάριος 1 μήνα πριν καθίσει στο σκαμνί για τον άγριο ξυλοδαρμό της Μαντώ Τζαβάρα

Ο πρώην άσος των παρκέ θα κάτσει στο σκαμνί για τον άγριο ξυλοδαρμό της πρώην του το 2019

Με βαριές κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή κατά εξακολούθηση, εξύβριση κατ’ εξακολούθηση, κλοπή, οπλοκατοχή και οπλοχρησία θα καθίσει στο εδώλιο ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας Μανώλης Παπαμακάριος, ύστερα από μήνυση που του έκανε η πρώην σύντροφός του Μαντώ Τζαβάρα.

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Η δίκη έχει οριστεί για τις 31 Μαΐου στο Τριμελές Πρωτοδικείο Αθηνών και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, λόγω της δημοσιότητας που πήρε η υπόθεση.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso», ο άλλοτε αστέρας του μπάσκετ παραδέχεται στην απολογία του τις πράξεις του, ζητώντας πρώτη φορά συγγνώμη από την πρώην σύντροφό του, την οικογένειά του και τη Δικαιοσύνη. Συγκεκριμένα, παραδέχεται μεταξύ άλλων ότι την 1η Ιουνίου του 2019 τέλεσε εις βάρος της μηνύτριας «άδικες, ποινικά κολάσιμες πράξεις και ηθικά αποδοκιμαστέες» και εξηγεί ότι κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού τους, που άρχισε ως έντονη λεκτική διαμάχη, έχασε την ψυχραιμία του και προέβη σε πράξεις για τις οποίες δεν αισθάνεται περήφανος.

Όλα έγιναν τον Ιούνιο του 2019, όταν η γοητευτική επιχειρηματίας προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, καταγγέλλοντας ότι ο πρώην σύντροφός της και πρώην άσος των παρκέ τη γρονθοκόπησε, τη μαχαίρωσε και της έκλεψε 20.000 ευρώ. Όπως υποστήριζε τότε η Μαντώ Τζαβάρα, είχε πέσει και άλλες φορές θύμα ξυλοδαρμού από τον Μανώλη Παπαμακάριο. Το πιο σοκαριστικό ήταν πως είχε μείνει δύο φορές έγκυος και ύστερα από τους ξυλοδαρμούς είχε αποβάλει. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι η επιχειρηματίας είχε τραυματιστεί από αιχμηρό αντικείμενο, κάνοντας λόγο και για απόπειρα στραγγαλισμού. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η όμορφη επιχειρηματίας τον Ιούνιο του 2019 είχε δηλώσει για τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε:

«Με τον Μανώλη συζούσαμε, έμενε στο σπίτι μου. Τελείωσε τη δουλειά του στη Λήμνο και ήρθε στο σπίτι μου. Θέλησα να κάνω μια συζήτηση για τη σχέση μας. Τον είχα στηρίξει πολύ, του είχα δώσει 40.000 ευρώ για να τακτοποιήσει τα χρέη του. Ήταν τζογαδόρος. Του έδωσα αυτό το ποσό για να μπορέσει να ξεχρεώσει, ώστε να ζήσουμε πλέον μαζί σαν ζευγάρι, χωρίς οικονομικά προβλήματα. Τις οικονομικές του υποχρεώσεις ποτέ δεν τις ξεπλήρωσε. Ο λόγος που μου επιτέθηκε ήταν η αναφορά μου σε όλα αυτά που περνούσα μαζί του αυτά τα δύο χρόνια. Ήθελα να του πω να χωρίσουμε».

Όπως είπε η Μαντώ Τζαβάρα, προσπάθησε τότε να στείλει μήνυμα στη γυναίκα που κρατούσε την κόρη της για να καθυστερήσει να έρθει σπίτι. «Ο Μανώλης θεώρησε ότι έστελνα το μήνυμα κάπου αλλού. Δεν πρόλαβα να το στείλω και μου ορμάει, και πέφτω με την καρέκλα ανάσκελα. Ανεβαίνει από πάνω μου και αρχίζει να με γρονθοκοπεί. Μετά από δυο τρία λεπτά ασταμάτητου ξύλου μού λέει: “Τώρα θα τελειώσω εσένα και τα μπάσταρδά σου και μετά θα φύγω”. Πηγαίνει στην κουζίνα, παίρνει το μαχαίρι κι εγώ πάω να φύγω από το σπίτι μου. Με αρπάζει από τα μαλλιά και με σέρνει πάλι στο σαλόνι, με βάζει κάτω και αρχίζει πάλι να με γρονθοκοπεί. Έχει το μαχαίρι στο χέρι του και, όπως κάνω να γυρίσω το κεφάλι μου, με βρίσκει στη γωνία του φρυδιού και με τραυματίζει. Του πέφτει το μαχαίρι κάτω και σηκώνεται να πάει να βρει άλλο μαχαίρι. Μου λέει “τώρα θα σε τελειώσω”. Τότε είπα “αν δεν σηκωθώ να φύγω τώρα, θα πεθάνω”. Είχε σκιστεί η μπλούζα μου και ήμουν γυμνόστηθη. Βγαίνω από το σπίτι, γυμνή και ξυπόλυτη, και πάω στα 20 μέτρα σε μια ταβέρνα για να σωθώ. Ο ιδιοκτήτης και οι πελάτες είχαν μείνει άφωνοι. Τότε ο κύριος το έβαλε στα πόδια…» είχε αναφέρει.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.




Μποζουκια Αθηνα