Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Η ανάρτηση «φωτιά» του Γιώργου Παπαναούμ πριν κρεμαστεί και η υπόθεση Μπίκα

Μία προς μία ερευνούν οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Θεσσαλονίκης τις καταγγελίες-σοκ που έκανε ο 50χρονος γυμναστής Γιώργος Παπαναούμ στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook λίγο προτού απαγχονιστεί βάζοντας τέλος στη ζωή του, καθώς προσπαθούν να βρουν οποιαδήποτε πιθανή σύνδεση με την πολύκροτη υπόθεση του ομαδικού βιασμού που κατήγγειλε ότι υπέστη η 24χρονη Γεωργία Μπίκα στη σουίτα 602 του πολυτελούς ξενοδοχείου ανήμερα την Πρωτοχρονιά!

Στο σημείωμα που ανέβασε στο διαδίκτυο ο «γυμναστής των επωνύμων», στο οποίο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προέβη στο απονενοημένο διάβημα, καταφέρεται με πολύ σκληρά λόγια εναντίον μιας γυναίκας με την οποία φέρεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση.

Το μυστήριο γύρω από την αυτοκτονία του γιγαντόσωμου άνδρα, γνωστού στον χώρο των φιλάθλων του Αρη με το παρατσούκλι «εξωγήινος», περιπλέκει ακόμα περισσότερο η αποκάλυψή του ότι η 17χρονη κόρη της γυναίκας-αράχνη που φέρεται ότι του απέσπασε με δόλια μέσα περίπου 500.000 ευρώ είχε καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα!

Τόσο στη μακροσκελή ανάρτηση του Γιώργου Παπαναούμ στο facebook, η οποία έχει πλέον «κατέβει» από το διαδίκτυο, όσο και σε ένα e-mail, το οποίο φέρεται ότι εστάλη προχθές το μεσημέρι σε συγκεκριμένους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο 50χρονος γυμναστής αφήνει σαφείς αιχμές ότι η γυναίκα με την οποία ήταν παράφορα ερωτευμένος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε οργανωμένο κύκλωμα που εκβιάζει γνωστούς επιχειρηματίες και επιφανείς ανθρώπους της Θεσσαλονίκης, και εκμεταλλεύεται ακόμα και ανήλικα κορίτσια, τα οποία «δασκαλεύει» με σκοπό να αποσπά χρήματα! Σύμφωνα με το voria.gr, το εν λόγω e-mail συνοδεύεται, μάλιστα, από ροζ βίντεο, το οποίο αναζητά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να αποφασιστεί αν θα συμπεριληφθεί ή όχι στη δικογραφία.

«Αυτό έκανε και αυτή… Εξαπατούσαν γνωστά ονόματα της πόλης μας, ακόμα και πελάτες από Κύπρο ή Βουλγαρία. Τους έπαιρνε από αεροδρόμια κ.τ.λ. Τους έφερνε βίζιτες, έκανε τα γλυκά μάτια… και κάποιες φορές ήθελαν ναρκωτικά. Καλά στημένο κόλπο η ίδια αποκαλούσε» γράφει ο 50χρονος γυμναστής για τη γυναίκα που τον «δάγκωσε» και τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή.

Ωστόσο, η αποκάλυψή του που έκανε τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να δώσει εντολή για να αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ήταν πως άκουσε την ερωμένη του να παροτρύνει τη 17χρονη κόρη της να πάει στο περίφημο πάρτι ακολασίας στο γνωστό πεντάστερο ξενοδοχείο όπου φέρεται ότι έπεσε θύμα βιασμού η Γεωργία Μπίκα! Μάλιστα, μετά την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας η ανήλικη κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

«Υπήρξα μάρτυρας της επισταμένης καθοδήγησης και παρότρυνσης της μητέρας της να παρευρεθεί μαζί με τη Γεωργία και τους γιους της οικογένειας Coca-Cola στο πολυσυζητημένο πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης (την παρακαλούσα να μην πάει η κόρη)» περιγράφει ο Γιώργος Παπαναούμ. Σε άλλο σημείο της καταγγελτικής ανάρτησής του συγχαίρει την εισαγγελέα Κυριακή Κλιάμπα, τονίζοντας ότι «είχε δίκιο» όταν χαρακτήρισε ψευδείς τις καταγγελίες βιασμού της 24χρονης και δέχθηκε τον ισχυρισμό του 27χρονου γόνου της πανίσχυρης «δυναστείας» Δαυίδ – Λεβέντη Βασίλης Λεβέντης ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας, εκδίδοντας απαλλακτική πρόταση. Αναφερόμενος στην εξαπάτησή του από τη μυστηριώδη γυναίκα, με την οποία είχε συνάψει ερωτικό δεσμό, ο γυμναστής γράφει ότι σιγά σιγά με τον τρόπο της κατάφερε να κερδίσει τη συμπάθειά του, πείθοντάς τον να της δώσει 90.000 ευρώ και, εν συνεχεία, άλλα 400.000 ευρώ. Ωστόσο, εξαφανίστηκε μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά του και διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.

«Εύχομαι αυτά τα σκουπίδια να μην κάνουν κακό σε άλλον άνθρωπο και ο Θεός να τους δώσει μετάνοια. Δυστυχώς, εγώ είμαι αυτός που πρέπει να πληρώσει αυτό το τίμημα» καταλήγει ο αυτόχειρας, ζητώντας συγγνώμη «από τον Θεό, από τον πνευματικό μου που τον στεναχώρησα και από όλους αυτούς που με αγαπάνε, από όλους τους αθλούμενους»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός προπονητής ήταν χωρισμένος, αλλά διατηρούσε άψογες σχέσεις με την πρώην σύζυγό του, με καταγωγή από την Τυνησία, και τα τρία παιδιά τους, τα οποία λάτρευε. Οταν έγινε γνωστό ότι ο 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του, η πρώην γυναίκα του κατέρρευσε έξω από το γυμναστήριο όπου γράφτηκε η τραγωδία.

«Ήμουν στο σχολείο και μόλις το έμαθα έτρεξα αμέσως για να έρθω εδώ. Βρήκα τη γυναίκα του, η οποία έκλαιγε απέναντι από το γυμναστήριο και ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν μπορούσε να μιλήσει, δεν μπορούσε να εκφραστεί, ήταν σε σοκ και της έφερα λίγο νεράκι για να τη συνεφέρω. Ήθελε να μπει μέσα να τον πιάσει, να τον δει, αλλά ήταν η Αστυνομία και δεν την άφησε» περιέγραψε συγκλονισμένη η δασκάλα των δύο από τα τρία παιδιά του Γιώργου Παπαναούμ.

Ο «γίγαντας» περπατούσε «σιγά σιγά και σκυφτός»

Στους λόγους που φέρεται ότι οδήγησαν τον Γιώργο Παπαναούμ να κρεμαστεί μέσα στο γυμναστήριό του (επί της οδού Γαμβέττα, στην Τούμπα) αναφέρθηκε ένας γείτονας του 50χρονου γυμναστή.

«Εγώ τον είδα περίπου στις 12 το μεσημέρι (σ.σ.: Τρίτης) και το απόγευμα έμαθα ότι έβαλε τέλος στη ζωή του. Ημασταν γείτονες και μιλούσαμε, αλλά ποτέ δεν μου είχε πει κάτι που να τον προβληματίζει… Τώρα τελευταία είπαν ότι είχε σχέση με μια γυναίκα της οποίας η κόρη ήταν μπλεγμένη σε δουλειές, που εκμεταλλεύονταν διάφορα άτομα οικονομικά και της μάθαινε πώς να τους πλησιάζει για να τους πάρει χρήματα. Αυτά όλα τα έβλεπε, τα ήξερε και τον έφεραν σε πολύ στενόχωρη κατάσταση, απελπιστική και αναγκάστηκε να βάλει τέρμα στη ζωή του» εξήγησε.

Φ2 92

Μιλώντας για τον 50χρονο γυμναστή, ο μάρτυρας περιέγραψε έναν άνθρωπο κουρασμένο, που περπατούσε πολύ αργά και έμοιαζε ταλαιπωρημένος λίγες ώρες προτού βάλει τέλος στη ζωή του,

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ο τρόπος του βαδίσματος. Ενας άνθρωπος τόσο γυμνασμένος και ζωτικός, που πρέπει να βαδίζει αγέρωχα, πήγαινε σαν γέρος, σιγά σιγά και σκυφτός. Έδειχνε ότι κάτι τον απασχολεί πολύ και ιδιαίτερα. Αυτήν την εντύπωση μου έδωσε και αναρωτήθηκα “Πώς πάει έτσι αυτός ο άνθρωπος;”, γιατί τον ήξερα και ήταν η πρώτη φορά που τον είδα σε τέτοια κατάσταση» τόνισε.

Συγκλονισμένοι οι φίλοι του Γιώργου Παπαναούμ δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο «γίγαντας», όπως τον αποκαλούσαν, έβαλε τέλος στη ζωή του. «Ηταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος, καταπληκτικό παιδί και μόνο με το χαμόγελο. Συνέχεια μας έλεγε ότι “γυμνάζουμε χαμόγελα” και ήταν το μότο του. Μάθαμε για τις αναρτήσεις που έκανε. Μπορεί να είχε κάποια προβλήματα, αλλά δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε και πολλά. Ηξερα ότι έχει σχέση με την κοπέλα, αλλά δεν γνώριζα όλο αυτό που βρισκόταν από πίσω… Οταν έγινε η τελευταία ανάρτηση, τον πήραν οι φίλοι του τηλέφωνο και δεν μπορούσαν να τον βρουν. Κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και μετά μάθαμε ότι αυτοκτόνησε» ανέφερε ένας φίλος και συνεργάτης του 50χρονου, μιλώντας στο protothema.gr.

Η κατάθεση της 17χρονης που «έκαψε» την Μπίκα

Φ3 58

Η 17χρονη κόρη της πρώην συντρόφου του γυμναστή Γιώργου Παπαναούμ, ο οποίος απαγχονίστηκε μέσα στο γυμναστήριό του στην Τούμπα προχθές το μεσημέρι, είχε «κάψει» τη Γεωργία Μπίκα με όσα είχε πει στους αξιωματικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λευκού Πύργου, αφού, μεταξύ άλλων, είχε υποστηρίξει ότι η φίλη της αποφάσισε να γυρίσει στο ξενοδοχείο, αν και ήταν πολύ μεθυσμένη.

Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει η ανήλικη στην κατάθεσή της, η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να εισηγηθεί την απαλλαγή του Βασίλη Λεβέντη για τον καταγγελλόμενο βιασμό της Γεωργίας Μπίκα, το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς συναντήθηκε με την 24χρονη στην καφετέρια Αχίλλειον.

Οταν κάποια στιγμή γύρισε από την τουαλέτα, η Γεωργία τής είπε ότι ο μετρ του καταστήματος Μάνος Παπαδόπουλος τις προσκάλεσε σε ένα πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο και, κατόπιν, χώρισαν και επέστρεψαν στα σπίτια τους για να ετοιμαστούν.

«Το βράδυ περί ώρας 20.30 ήμασταν καλεσμένες σε ένα ρεβεγιόν στην Καρόλου Ντιλ. Μετά την αλλαγή του χρόνου και περί ώρας δύο της 1/1/2022 μεταβήκαμε στο ξενοδοχείο (σ.σ.: αναφέρει το όνομα)» είχε πει η 17χρονη και στη συνέχεια είχε περιγράψει τι αντίκρισε μπαίνοντας στο δωμάτιο 401 του ξενοδοχείου.

«Μόλις φτάσαμε, συναντήσαμε περίπου 13 άτομα. Από αυτά άνδρες ήταν πέντε – έξι. Εγώ με το πού μπήκα στον χώρο αρχικά δεν ήθελα να κάτσω. Οι περισσότερες γυναίκες που έβλεπα έμοιαζαν με βίζιτες και έμεινα έκπληκτη από το κλίμα. Βέβαια, δεν θα μπορούσα να το αποδείξω αυτό, αλλά ούτε και να είμαι σίγουρη» είχε αναφέρει η ανήλικη, προσθέτοντας ότι εξαιτίας όλων των παραπάνω ήθελε να φύγει από το πάρτι.

«Η Γεωργία μού είπε “ας κάτσουμε ένα μισάωρο να πιούμε ένα ποτό και θα φύγουμε”. Υστερα από ένα μισάωρο κι ενώ η Γεωργία ήταν πολύ μεθυσμένη, ξεκινήσαμε για να φύγουμε μαζί με μια γνωστή μας, ονόματι ΜΙΑ. Συμφωνήσαμε, πριν κατέβουμε από το δωμάτιο, ότι η ΜΙΑ θα πήγαινε εμένα και τη Γεωργία στο ΑΧΕΠΑ, όπου βρισκόταν η μητέρα μου με τον αδελφό μου. Μόλις κατεβήκαμε, η Γεωργία άρχισε να λέει ότι ήταν καλά και θα έπαιρνε το αυτοκίνητό της για να γυρίσει σπίτι. Αφού με ρώτησε πού έχει παρκάρει, δεν θέλησε να την πάω έως το αμάξι και φύγαμε» είχε καταθέσει η 17χρονη.

Παράλληλα, είχε υποστηρίξει ότι τηλεφώνησε στη φίλη της για να δει πώς είναι και εκείνη την ενημέρωσε ότι θα επέστρεφε στο πάρτι και θα νοίκιαζε δωμάτιο στο ξενοδοχείο για να κοιμηθεί εκεί.

«Το μεσημέρι όταν ξύπνησα βρήκα τρεις κλήσεις στο κινητό μου από τη Γεωργία. Την πήρα αμέσως τηλέφωνο αρκετές φορές, αλλά ήταν απενεργοποιημένη μέχρι αργά το μεσημέρι. Κατά τις 18.00 μού τηλεφώνησε και μου εξήγησε όσα έγιναν κι ότι έπεσε θύμα βιασμού» είχε καταλήξει η ανήλικη.

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...