Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ρελάνς Αδαμαντίδη! Δύο πρώην σύζυγοί του τον στηρίζουν – Τι ισχυρίζεται η Κίρκη

Αναβολή για τις 14 Ιουλίου πήρε η υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη, που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη. Ο τραγουδιστής έφτασε χαμογελαστός χθες το μεσημέρι στα δικαστήρια της Πρώην Σχολής Ευελπίδων, συνοδευόμενος από τα δύο από τα πέντε παιδιά του, συνεργάτες του και τον δικηγόρο του.

202107270915190

Το αίτημα αναβολής υποβλήθηκε από την πλευρά της καταγγέλλουσας, καθώς η ίδια βρισκόταν στον ιατροδικαστή, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ και ο συνήγορός της Απόστολος Λύτρας δήλωσε κώλυμα μέσω συναδέλφου του, αφού δίκαζε σε άλλο δικαστήριο.

«Παθαίνω ζημιά στη δουλειά μου! Συγγνώμη που παρεμβαίνω!» φώναξε αγανακτισμένος ο Θέμης Αδαμαντίδης στο άκουσμα του αιτήματος αναβολής, την ώρα που στη δικαστική αίθουσα βρίσκονταν οι δύο πρώην σύζυγοι και μητέρες των παιδιών του (σ.σ.: η τρίτη διαμένει στη Βουλγαρία με τα δύο μικρότερα), για να τον στηρίξουν και να καταθέσουν στη δίκη.

«Ο εντολέας μου έχει κατασυκοφαντηθεί και επιθυμεί διακαώς να τελειώνει σήμερα η υπόθεση αυτή. Έχουν δημοσιευτεί ψεύτικες φωτογραφίες της παθούσας από άλλη ιστορία. Υπάρχει φωτογραφία με χτυπημένο μάτι, για την οποία γνωρίζουμε ότι προέρχεται από τραυματισμό που της προκάλεσε γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας. Ταυτόχρονα, υποστήριξε ότι η καταγγέλλουσα δεν έχει επισκεφτεί ιατροδικαστή, παρόλο που έχει στα χέρια της ιατροδικαστική παραγγελία από την προηγούμενη Παρασκευή.

IMG 1227

Ωστόσο, ο εισαγγελέας της έδρας τάχθηκε υπέρ του αιτήματος αναβολής, προκειμένου να προσκομιστεί ιατροδικαστική έκθεση, εξηγώντας ότι πρόκειται για βασικό έγγραφο της αποδεικτικής διαδικασίας και πρέπει να εισφερθεί στη δίκη. Την πρότασή του υιοθέτησε το δικαστήριο, με τον τραγουδιστή να εκφράζει ακόμη μία φορά τη δυσαρέσκειά του, λέγοντας: «Ηθελα να γίνει η δίκη. Όμως, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη»!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής καταγγέλθηκε την Παρασκευή από την πρώην σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη, με συνέπεια να του ασκηθεί ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση. Η σύντροφός του, στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, περιέγραψε ότι συζεί με τον τραγουδιστή εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Σύμφωνα με την ίδια, «στη 1.30 ώρα στις 30 Ιουνίου 2022 βρισκόμασταν και οι δύο στο (σ.σ.: αναφέρει όνομα πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών) στην Άνω Γλυφάδα, στην οδό Γούναρη. Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος, μέσα στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ανωτέρω, το οποίο ήταν σταθμευμένο ακριβώς έξω από το κατάστημα. Ο ανωτέρω βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παιχνίδια. Εγώ για περίπου δύο ώρες ήμουν στο αυτοκίνητο μόνη μου και τον περίμενα. Κάποια στιγμή, γύρω στη 1.30, βγήκα από το αυτοκίνητο, βρισκόμουν ακριβώς απέξω, μίλησα στο κινητό μου τηλέφωνο στην εφαρμογή messenger».

202205041101490.0098 THEMIS ADAMANTIDIS 3042022

Όπως εξήγησε, μόλις ο τραγουδιστής την είδε να μιλά στο τηλέφωνο, εξοργίστηκε και βγήκε στον δρόμο, όπου την τράβηξε από τα μαλλιά, τη χαστούκισε στο πρόσωπο και την κλότσησε δυνατά στον γοφό. Ισχυρίστηκε, τέλος, ότι ο 64χρονος λαϊκός βάρδος έχει ασκήσει πολλές φορές βία σε βάρος της.

«Μια φορά μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα μου, όταν ήμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα, ενώπιον των συνεργατών του. Σχεδόν καθημερινά με εξυβρίζει, με τις φράσεις “καρ…., πουτ…” και όταν είμαστε μόνοι μας, αλλά και δημοσίως, μέσα στο μαγαζί όπου τραγουδάει. Αρκετές φορές στο παρελθόν με έχει κλοτσήσει σε δημόσιο χώρο» τόνισε στην κατάθεσή της.

Barbara Kirki Protathlitis Kanoni 01 612x920 1

Σε δηλώσεις της, ωστόσο, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» υποστήριξε ότι εξακολουθεί να αγαπάει τον τραγουδιστή. «Συνέχεια με χτυπούσε από ζήλια. Είναι λογικό, όλος ο κόσμος το ξέρει. Δεν έφυγε γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω. Βοήθεια μου ζητούσε. Ήμουν συνέχεια δίπλα του, αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι κακό! Αλήθεια τον αγάπησα, όλοι το έβλεπαν αυτό! Τον αγαπάω!» είπε το εντυπωσιακό μοντέλο και πρόσθεσε:

«Αυτό που κάνει είναι λάθος, είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά. Ζαλίζομαι, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω κουραστεί, γιατί; Γιατί είχε παράνοιες με όλον τον κόσμο ότι φλέρταρα. Είναι λάθος που ανεχόμουν όλα αυτά. Όλοι μού έλεγαν να φύγω. Δεν θέλω λεφτά. Στο ορκίζομαι δεν θέλω λεφτά, τον Θέμη… Υπήρχαν μέρες που δεν είχαμε ούτε να φάμε, το ψυγείο ήταν άδειο. Θα πει εμένα κλέφτρα; Τον αγάπησα περισσότερο από ό,τι με αγάπησε αυτός. Είναι άδικο αυτό για μένα, δεν θέλω ούτε ένα σεντ. Δεν με απασχολεί τι λέει ο κόσμος, αλήθεια σου λέω. Ζήλευε παθολογικά. Ναι, τον αγάπησα. Λάθος ή σωστό, καταδικάστε με»!

Themis Melas1

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε εξερχόμενος από το δικαστήριο:«Έχουν διακινηθεί στο διαδίκτυο εντελώς ψευδή αποδεικτικά στοιχεία. Το βίντεο στο οποίο φαίνονται μάλλον σκιές και εκτοξεύεται μια κλοτσιά που ακολούθως φεύγει μια αγέρωχη κυρία, δεν αφορά τον κύριο Αδαμαντίδη. Επίσης, δεν αφορούν τον κύριο Αδαμαντίδη κάποιες φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ένα πρόσωπο που έχει έναν μώλωπα στο μάτι. Αυτός ο μώλωπας είναι πράγματι στο πρόσωπο της συγκεκριμένης κυρίας, όμως έχει προκληθεί πριν από ενάμιση χρόνο από γνωστό γόνο εφοπλιστικής οικογένειας».

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...