Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Γιάννης Στρατάκης: Το κόμμα της σαγιονάρας στη… Βουλή

Είναι κρίμα να μαθαίνουν όλοι έναν μουσικό τέτοιου βεληνεκούς από ρεπορτάζ της... πλάκας

Αφού ο κόσμος καίγεται αλλά το πολιτικό σύστημα ασχολείται με τις… σαγιονάρες του Γιάννη Στρατάκη, ο κορυφαίος βιολιστής της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ δήλωσε χθες έτοιμος να κάνει το υπόδημα με το οποίο εμφανίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο σύμβολο… πολιτικού κόμματος που σκέφτεται να ιδρύσει για να διεκδικήσει την είσοδό του στο Κοινοβούλιο!

Ακούγοντας όλο το πρωί της Δευτέρας τα πολιτικά και δημοσιογραφικά λαγωνικά να ισχυρίζονται πως με τη σαγιονάρα ήθελε να κάνει πολιτικό ακτιβισμό ή πως με το ντύσιμό του είχε σκοπό να προκαλέσει, ο σπουδαίος Ελληνας μουσικός αποφάσισε να το ρίξει στην… τρελή και να προαναγγείλει την ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα.

Με έντονη διάθεση τρολαρίσματος -δηλαδή αυτό που αξίζει στο πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο της χώρας- ο καλλιτέχνης σήκωσε το γάντι της πολιτικής πρόκλησης και γνωστοποίησε μέσω facebook πως θέλει να «εξαργυρώσει» την αναγνωρισιμότητα που του έδωσε η υπόθεση με την ίδρυση του «κόμματος της Σαγιονάρας»!

«Ἰδού, ἰδού ἡ πέτρα τοῦ σκανδάλου. Ἦλθε ἡ ὥρα νὰ ἐξαργυρώσω τὴν τόση προσοχὴ τοῦ Ἑλλαδικοῦ κοινοῦ, ἀνακοινῶν τὴν ἵδρυσιν τοῦ κόμματος τῆς Σαγιονάρας. Ἡ Νίκη εἶναι δική μας! Ἐλᾶτε κάλπες, θὰ βαδίσωμεν γιὰ ἄλλην μιὰν φορά τὴν ὁδόν τῆς ἐθνικῆς παλινορθώσεως. Τρέμετε ἀντίπαλα δέη!» έγραψε σε άψογο πολυτονικό σύστημα κοινοποιώντας τη σαγιονάρα που τον έκανε viral.

Στο εξής, λοιπόν, όσοι αντιμετωπίζουν με χιούμορ το πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας, αλλά ταυτόχρονα γουστάρουν και σαγιονάρα, ξαπλώστρα, τάβλι και φραπέ, ξέρουν ποιον μπορούν να στηρίξουν!

Όμως, πέρα από την κωμική διάσταση που δίνει στην υπόθεση ο ίδιος ο Γιάννης Στρατάκης, δεν παύει να υπάρχει και η τραγική πλευρά της, καθώς αποδείχθηκε ακόμη μια φορά πως ο πολιτικός και δημοσιογραφικός κόσμος αυτής της έρμης χώρας έχει πιάσει πάτο, φτάνοντας στο σημείο να αναδείξει ως μέγιστο ζήτημα τη χαλαρή άφιξη στο Προεδρικό Μέγαρο του βιολιστή, ο οποίος στο κάτω κάτω όχι μόνο δεν έφτασε ταυτόχρονα με τους προσκεκλημένους, αλλά και, όταν ήρθε η ώρα να εμφανιστεί με την ορχήστρα, ήταν άψογα ενδεδυμένος, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Εξίσου τραγικό, όμως, είναι και το γεγονός πως ένας σπουδαίος μουσικός που τιμά την Ελλάδα και είναι διάσημος σε παγκόσμιο επίπεδο έγινε γνωστός στο κοινό της χώρας μας -που αγνοούσε την ύπαρξή του, ενώ γνωρίζει απέξω κι ανακατωτά κάθε… influencer!- για τη… σαγιονάρα του και όχι για τη μουσική και την προσφορά του στον πολιτισμό.

Και το ερώτημα είναι «μας αξίζουν ένα πολιτικό σύστημα και ένας δημοσιογραφικός κόσμος που ασχολούνται με τις σαγιονάρες την ώρα που η μισή χώρα καίγεται, καταδικασμένοι παιδοβιαστές αποφυλακίζονται και το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού πεινάει;». Η απάντηση είναι μάλλον αρνητική.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...