Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Ρινγκ το κρεβάτι διάσημου πολιτικού: Ερωμένες, ξυλοδαρμοί, πειστήρια οργής και μυστικές συμφωνίες

Το ροζ σκάνδαλο μεγατόνων που έσκασε ένα μεσημέρι σε κινητά δημοσιογράφων και καλύφθηκε από τεράστιο πέπλο σιωπής.

Απιστίες, παράνομοι «εκρηκτικοί» δεσμοί, παράλληλες σχέσεις και «συμφωνίες σιωπής» συνθέτουν το παζλ ενός σκανδάλου που κορυφώθηκε ένα μεσημέρι τον Μάιο του 2019 με πρωταγωνιστή πασίγνωστο πολιτικό, η διαδρομή του οποίου είναι βγαλμένη μέσα από έντονο παρασκήνιο, διεργασίες, έριδες και «παιχνίδια» εξουσίας.

Παρά το δημόσιο προφίλ που έχει φτιάξει έχοντας ως «συμμάχους» ορισμένα media, κυρίως της αποκαλούμενης διαπλοκής, ο άντρας της πολιτικής σκηνής με τις πολλές συμπάθειες αλλά και αντιπάθειες εντός του κόμματός του κρύβει σκοτεινές πτυχές της ζωής του, που
μόνο σε ταινίες του Χόλιγουντ βλέπει κανείς, με «πρωταγωνιστές» πολιτικούς βουτηγμένους στη διαπλοκή, στις ερωμένες και στους ροζ εκβιασμούς, πασπαλισμένους με σκηνές βίας στις κρεβατοκάμαρες του πάθους…

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν μιλάμε για μια ιστορία που ξεπηδά από το πληκτρολόγιο ενός ευφάνταστου σεναριογράφου, αλλά για πραγματικά περιστατικά και γεγονότα που, εκτός από το πιπεράτο κουτσομπολιό της κλειδαρότρυπας, κρύβουν και ανατριχιαστικές πτυχές με βία, απειλές, οργισμένα μηνύματα και πόνο. Με αδυναμία στο ωραίο φύλο, ο πολιτικός άντρας δεν μπορούσε να αντισταθεί στους πειρασμούς που τον περιτριγύριζαν και λόγω της ιδιότητάς του.

Οι επαγγελματικές συναναστροφές του με κυρίες από τον χώρο των media, της πολιτικής, ακόμη και του επιχειρείν από ένα σημείο και μετά άρχισαν να αποκτούν και άλλη μορφή, καταλήγοντας στα σεντόνια της αμαρτίας, μια και ακόμη και την περίοδο που ήταν παντρεμένος «βουτούσε» σε παράλληλες σχέσεις. Κάποιες από αυτές όμως ήταν ολέθριες, με απειλές, «σκιές» ξυλοδαρμών και μια περίεργη ομερτά για να μη βγει τίποτα στην επιφάνεια και προκαλέσει σεισμό στην πολιτική σκηνή της χώρας, που θα ζούσε ένα σκάνδαλο μεγατόνων.

Ενας εκ των παράνομων δεσμών του κάποια στιγμή (μετά το ερωτικό πάθος) τα είχε όλα: ξύλο, καβγάδες και έναν έντονο χωρισμό με άγριο παρασκήνιο (έως και… επιστροφή αξεσουάρ δώρων από το θύμα στον θύτη), που άρχισε να καταφθάνει από τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου πριν από τρία χρόνια με φωτογραφικά πειστήρια οργισμένων διαλόγων σε
κινητά (!) δημοσιογράφων μεγάλων ΜΜΕ, που, ανοίγοντας τα εισερχόμενα, γούρλωναν τα μάτια με αυτά που έβλεπαν και διάβαζαν.

Μάλιστα, εκείνη την προ τριετίας «θερμή» περίοδο η ερωμένη θύμα ξυλοδαρμού είχε «πυροβολήσει» ακόμη και μέσα από τα social media της, αφήνοντας υπονοούμενα πως ίσως το μαύρισμα της το καλοκαίρι δεν θα προέρχεται από την ηλιοθεραπεία στις παραλίες αλλά από το βαρύ χέρι του πολιτικού! Το τέλος της θυελλώδους σχέσης ήρθε όταν ο πασίγνωστος πολιτικός, εκτός από την ερωμένη του (να σημειωθεί ότι προέρχεται από τον χώρο των media), έριξε τα δίχτυα του και σε μια άλλη γυναίκα, που ασκεί το ίδιο επάγγελμα με το θύμα. Η δεύτερη μάλιστα είναι και συγγενικό πρόσωπο στενού συνεργάτη του πολιτικού! Οταν όμως η παράνομη σχέση τους έγινε γνωστή στην… απατημένη και ξυλοδαρμένη ερωμένη, άρχισε ένας απίστευτος παρασκηνιακός πόλεμος στον οποίο εμπλέκονταν ο πολιτικός, η τότε σύζυγος και οι δύο ερωμένες, με μία εξ αυτών να είναι αποφασισμένη να τα βγάλει όλα στη φόρα. Εξ ου, προφανώς, και η μαζική αποστολή των μηνυμάτων πειστηρίων της εκρηκτικής σχέσης της σε κινητά δημοσιογράφων! Τα πάντα όμως σκεπάστηκαν με ένα πέπλο σιωπής!

Υπήρξαν άραγε ακόμη και μυστικές συμφωνίες για να αποσιωπηθούν τα πάντα και τα στόματα να μείνουν ερμητικά κλειστά, έτσι ώστε να μην αμαυρωθεί η δημόσια εικόνα τους; Κλειστά όμως έμειναν και τα στόματα όταν ο πολιτικός άντρας τα είχε μπλέξει την περίοδο που όλα κινούνταν σε τεντωμένο σκοινί και με παρουσιάστρια (έχει χυθεί πολύ μελάνι για το πώς κατάφερε να προσγειωθεί στα τηλεοπτικά πλατό), με τον ίδιο να εκμυστηρεύεται πικάντικες στιγμές τους σε φίλο του, άνθρωπο των media…

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα