Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε αγκαλιά με «γενναία» θαυμάστριά του με σοβαρό πρόβλημα υγείας

Τι λέει η μητέρα του κοριτσιού στην «Espresso»

Ρίγη συγκίνησης και ανατριχίλας προκάλεσαν οι συγκλονιστικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν το περασμένο Σάββατο σε συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στα Λουτρά Πόζαρ, στην Πέλλα.

Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έκανε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί άλλη φορά, τουλάχιστον στην Ελλάδα, φέρνοντας έτσι μέχρι και δάκρυα στα μάτια αρκετών από τους παρευρισκομένους. Λίγη ώρα αφότου είχε ανέβει στη σκηνή αρχίζοντας το πρόγραμμά του, το πλήθος τον είδε να παίρνει από την αγκαλιά του πατέρα της μια μικρή θαυμάστριά του με σοβαρό πρόβλημα υγείας και να της τραγουδά το «Παιδί γενναίο», ένα σημαδιακό κομμάτι του, που της το αφιέρωσε κιόλας. Πρόκειται για την Ειρήνη Χρυσοβαλάντω Δάλη από την Υδραία Αλμωπίας, η οποία πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1, και το συγκεκριμένο βράδυ πήρε ρόλο πρωταγωνίστριας στις συζητήσεις όλων των ανθρώπων της περιοχής. Η «Espresso» έχει όλο το παρασκήνιο της πιο συγκλονιστικής στιγμής που έχει διαδραματιστεί σε συναυλία Ελληνα καλλιτέχνη!

DSC 0103

«Δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο. Έγινε εντελώς αυθόρμητα. Επειδή ο Κωνσταντίνος Αργυρός αρέσει πολύ στη μικρή μας και τον παρακολουθούσε τον χειμώνα στην τηλεόραση, στο “The Voice”, σκεφτόμασταν εδώ και λίγο καιρό, που είχαμε μάθει ότι θα ερχόταν στην περιοχή μας, να πάμε να τον δούμε live. Από τη μια το θέλαμε για να χαρεί και το παιδί, από την άλλη όμως φοβόμασταν κιόλας λόγω Covid» μας εξηγεί η Μαρία Δάλη, μητέρα της Ειρήνης Χρυσοβαλάντως, σε επικοινωνία μας μαζί της. «Τελικά μας τηλεφώνησε ένας φίλος μας, που έχει καφετέρια εδώ στην Αριδαία, και μας έπεισε να πάμε. Εκείνος ενημέρωσε σχετικά και τους ανθρώπους της διοργάνωσης της συναυλίας, οπότε το έμαθε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος δέχτηκε να μας δει» συμπληρώνει μιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso».

Φ1 2022 08 09T094358.428

Η συνάντηση του δημοφιλούς καλλιτέχνη με την οικογένεια, που ανεβαίνει τον δικό της γολγοθά εδώ και χρόνια, πραγματοποιήθηκε στα παρασκήνια, λίγη ώρα πριν από την έναρξη της συναυλίας. «Στο καμαρίνι του, όταν τον συναντήσαμε, ήταν άψογος απέναντί μας, πολύ καλός και πολύ ευγενικός. Συστηθήκαμε, αγκάλιασε τη μικρή, της είπε “είσαι πολύ όμορφη”, λειτούργησε πολύ συγκινητικά και ανθρώπινα… Η μικρή πήρε μεγάλη χαρά που τον γνώρισε από κοντά, δεν ήθελε να φύγουμε. Δεν καθίσαμε βέβαια πολύ, για να μην κουραστεί το παιδί» αναφέρει η κυρία Δάλη.

Φ3 100

«Στη συνέχεια οι συνεργάτες του Κωνσταντίνου Αργυρού μάς έβαλαν μπροστά στο stage για να τον ακούσουμε. Επειτα από λίγο, βγήκε και τραγούδησε. Είπα τότε στον πατέρα της, τον Σάκη, να την πάρει στην αγκαλιά του για να μπορεί να βλέπει. Έτσι κι έγινε, την πήρε από το καρότσι και τη σήκωσε. Εκείνη την ώρα, εντελώς αυθόρμητα, ο άντρας μου ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον δίδυμο αδελφό της Ειρήνης, τον Σάββα, και έδωσε τη μικρή στην αγκαλιά του Αργυρού. Εκείνος την κράτησε τρυφερά τραγουδώντας το “Παιδί γενναίο” και ο κόσμος χειροκρότησε» σημειώνει συγκινημένη η μητέρα για τον Αργυρό με τη «χρυσή» καρδιά, ο οποίος στο παρελθόν έχει σταθεί πολλές φορές στο πλευρό παιδιών με προβλήματα υγείας.

Φ4 51

Η ιστορία της Ειρήνης Χρυσοβαλάντως απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης και το 2020, όταν οι γονείς της απηύθυναν δημόσια έκκληση για οικονομική βοήθεια προκειμένου να γίνει ένα σημαντικό χειρουργείο. «Είμαι η Ειρήνη Χρυσοβαλάντω από την Υδραία Αλμωπίας και πάσχω από νωτιαία μυϊκή ατροφία. Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να χειρουργηθώ στη σπονδυλική στήλη για να μπορούν όλα τα ζωτικά μου όργανα να λειτουργούν σωστά και να μπορώ να ανασαίνω ελεύθερα» έγραφε, μεταξύ άλλων, το μήνυμα που είχε κυκλοφορήσει ευρέως τότε μαζί με τη φωτογραφία της Ειρήνης Χρυσοβαλάντως, ευαισθητοποιώντας τα πλήθη.

Φ5 29

«Το μεγάλο χειρουργείο έγινε το 2020 με τον αγώνα που κάναμε για να συγκεντρωθούν τα χρήματα. Ωστόσο, ο αγώνας μας δεν σταματά, είναι διαρκής, γιατί συνεχίζονται και τα χειρουργεία» λέει στην «Espresso» η Μαρία Δάλη. Και συνεχίζει: «Σε λίγο καιρό, στα τέλη Αυγούστου, θα είμαστε στην Αθήνα, γιατί το παιδί μπαίνει στο χειρουργείο κάθε έξι με εφτά μήνες. Οπότε θα χρειαστούν και πάλι χρήματα, γιατί οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται σε ιδιωτικό νοσοκομείο, στο Metropolitan. Μας βοηθάει βέβαια το Χαμόγελο του Παιδιού αλλά, και πάλι, είναι πολλά τα χρήματα. Είναι βαριά η κατάστασή της και χρειάζεται ειδικούς γιατρούς. Με μηχάνημα είναι το παιδί. Τώρα, δόξα τω Θεώ, είναι καλά αναπνευστικά, αλλά τα βράδια φοράει αναπνευστήρα αναπνοής. Οταν αρρωσταίνει πρέπει να τον φοράει συνέχεια».

Φ6 24

Όπως τονίζει επίσης η κυρία Δάλη, οι ανάγκες της Ειρήνης είναι πολλές. Ωστόσο, η ίδια και ο σύζυγός της έχουν μια συστολή να βγαίνουν δημόσια και να ζητούν οικονομική βοήθεια. «Δεν είναι εύκολο για εμάς, αν και είμαστε και οι δύο άνεργοι… Κάθε φορά που βγαίνουν κουμπαράδες για τη Χρυσοβαλάντω, το κανονίζουν άλλοι, όπως π.χ. κοινωνικοί λειτουργοί. Πάντως, βοηθάει πολύ ο κόσμος εδώ στην Αλμωπία. Από το 2014 συγκεντρώνονται χρήματα για την Ειρήνη μας» καταλήγει.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...