Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Σαμπάνης: Στο δυναμικό της Panik Records

Στο δυναμικό της Panik Records ανήκει πλέον (και) ο...

Η Κερασία Σαμαρά στο πλευρό του Βασιλόπουλου για το «Κουαρτέτο»

Η Κερασία Σαμαρά πήρε τη θέση της Νάντιας Μουρούζη...

Η «Ναυτεμπορική» έκλεισε 100 χρόνια ζωής, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για...

Τη συμπλήρωση των 100 ετών από την έκδοσή της...

Έμπνευση & έρωτας με φόντο τον Νείλο για την Ευγενία Νιάρχου

Η jetsetter, σχεδιάστρια κοσμημάτων και «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου...

Βασίλης Γοργολίτσας: Ψυχώ από πρώην«Greek Idol» με 1.500.000 ευρώ

Ο 34χρονος ακινητοποίησε το όχημα και πλησίασε τον έκπληκτο ειδικό φρουρό ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία σκοπού, λέγοντάς του ότι ήθελε να πάει στη φυλακή

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η έρευνα για την προέλευση του 1.500.000
ευρώ σε… τσαλακωμένα χαρτονομίσματα που βρέθηκαν μαζί με ναρκωτικά στο σπίτι και το λευκό Nissan Juke του 34χρονου Βασίλη Γοργολίτσα, με το οποίο μπούκαρε στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου Αθηνών το πρωί του περασμένου Σαββάτου.

O πρώην παίκτης του μουσικού ριάλιτι «Greek Idol» απολογείται σήμερα! Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να διαλευκάνουν την περίεργη υπόθεση προσπαθούν να απαντήσουν σε δύο κρίσιμα ερωτήματα. Αφενός, πώς βρέθηκε στην κατοχή του νεαρού τραγουδιστή, στιχουργού και συνθέτη ο «θησαυρός» και, αφετέρου, αν είναι μέλος κυκλώματος το οποίο γεμίζει με κόκα, Ecstacy, κάνναβη και παραισθησιογόνα χάπια τα σαλόνια της Αθήνας και της Μυκόνου. Πάντως, η κατάσταση των χαρτονομισμάτων των 5, 10 και 20 ευρώ, τα
οποία βρέθηκαν τσαλακωμένα, σκισμένα ή σε ρολό μέσα σε σακβουαγιάζ και σακούλες, φέρεται ότι οδηγεί τους αξιωματικούς της Δίωξης στο συμπέρασμα ότι προέρχονται από τη διακίνηση ναρκωτικών.

Πλέον, «ξεψαχνίζουν» τις επαφές του 34χρονου άεργου πρώην παίκτη ριάλιτι και τραγουδιστή στο TikTok, ο δικηγόρος του οποίου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, διαψεύδει ότι τα χρήματα σχετίζονται με διακίνηση. «Είναι αποταμιεύσεις και οικογενειακά χρήματα, τα οποία θα δικαιολογηθούν απολύτως την Τρίτη (ενν. σήμερα), που πήραμε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στις 12 το μεσημέρι» τόνισε, συμπληρώνοντας ότι ο εντολέας του είναι σε άθλια κατάσταση εξαιτίας της εξάρτησής του από ναρκωτικές ουσίες.

Εκτός τόπου και χρόνου

Το έργο των αστυνομικών δυσκολεύει ο ίδιος ο 34χρονος, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Είναι ενδεικτικό ότι, μετά τη σύλληψή του, επιχείρησε να δικαιολογήσει την πράξη του με ακατάληπτες εκφράσεις, όπως «Με έχει στείλει ο Θεός» ή «Εχω κάνει πολλά και ήρθα να παραδοθώ»! Σε συνδυασμό με τη διαπίστωση ότι
έχει συχνές ψυχολογικές μεταπτώσεις και παθαίνει κρίσεις, κρίθηκε επιβεβλημένος ο εγκλεισμός του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί, έστω για μερικές ημέρες, έως ότου ηρεμήσει. Ο ίδιος, εξάλλου, φέρεται ότι είναι χρόνιος χρήστης κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, μιας ουσίας που προκαλεί επιθετική και βίαιη ή ψυχωτική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, στις 8.40 του περασμένου Σαββάτου το λευκό αυτοκίνητο μάρκας Nissan Juke του Βασίλη Γοργολίτσα εισέβαλε στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου Αθηνών επί της οδού Λουκάρεως, σημαίνοντας συναγερμό στην Αστυνομία. Ο 34χρονος ακινητοποίησε το όχημα και πλησίασε τον έκπληκτο ειδικό φρουρό ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία σκοπού, λέγοντάς του ότι ήθελε να πάει στη φυλακή!

@vasilis089

#foryoupage @user8819660008637 2022 pisteuw thetikh energeia agaph kai alhtheia @marinalbshop @agion_oros @xristinamariaaaaa

♬ πρωτότυπος ήχος – vasilis gorgolitsas

Μάλιστα, του είπε ότι είχε μαζί του ναρκωτικά και εκρηκτικά, αλλά από την έρευνα του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) βρέθηκαν μόνο τα πρώτα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο αυτοκίνητο και το σπίτι του Γοργολίτσα στην Ηλιούπολη βρέθηκαν συνολικά 1.513.555 ευρώ, 336 δολάρια, 275 γραμμάρια κοκαΐνη, 495,5 γραμμάρια κατεργασμένη και 0,7 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, 37,9 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 131 χάπια Εcstasy, καθώς και ένα πιστόλι κρότου με 267 φυσίγγια και ένα χρηματοκιβώτιο.

Στην κατάθεση που έδωσε η φερόμενη και ως ιδιοκτήτρια του Nissan πρώην σύζυγος του τραγουδιστή δήλωσε άγνοια για τις παράνομες δραστηριότητες του 34χρονου, λέγοντας ότι έχουν χωρίσει και ότι έφυγε πριν από 20 ημέρες από το σπίτι μαζί με τα παιδιά της. Παράλληλα, στην κατάθεσή της δήλωσε άγνοια για το αν τυχόν ο τραγουδιστής εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών.

«Το συγκεκριμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο είναι μεν στο όνομά μου, όμως ο πραγματικός ιδιοκτήτης είναι ο Γοργολίτσας Βασίλειος, ο οποίος το χρησιμοποιεί αποκλειστικά από τότε που το αγοράσαμε. Εγώ έχω άλλο αυτοκίνητο. Σε ό,τι αφορά τα ναρκωτικά και τα χρήματα που κατείχε ο Γοργολίτσας Βασίλειος, εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτά και ούτε γνώριζα για κάποια παράνομη δραστηριότητα του ίδιου, πόσο μάλλον με ναρκωτικά, όσο μέναμε μαζί δεν είχα αντιληφθεί κάτι σχετικά με παράνομη δραστηριότητα», κατέθεσε η γυναίκα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

Ο αδερφός της Νταϊάνα κακοποιήθηκε στα 11 του

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ενήλικη γυναίκα έπεσε ο μικρότερος...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...