Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Γόνος επιχειρηματικής οικογένειας και περιζήτητος εργένης έπεσε από τον τρίτο όροφο με 50.000 ευρώ στο χέρι

Ο Μ.Κ. είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας και συμμετείχε ακόμη και ως dj στα πάρτι όπου συχνάζουν διάσημες προσωπικότητες της εγχώριας showbiz

Ένα πρωτοφανές θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν γνωστός bon viveur του Κολωνακίου και γόνος μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας έκανε «βουτιά» στο κενό, από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, στην οδό Τσακάλωφ 2.


Ο 35χρονος γλίτωσε… παρά τρίχα τον θάνατο, αφού η πορεία του ανακόπηκε από τις τέντες καταστήματος εστίασης που βρίσκονται από κάτω. Ωστόσο, το στοιχείο που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση είναι το γεγονός ότι κατά την πτώση του ο επιχειρηματίας είχε στα χέρια του μετρητά ύψους 50.000 ευρώ!

Ο Μ.Κ., ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Αθήνας, έπεσε από το μπαλκόνι του πολυτελούς διαμερίσματός του στις 3.30 τα ξημερώματα. Σώθηκε από θαύμα, αφού η τέντα της καφετέριας που βρίσκεται στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας ανέκοψε τη φόρα της πτώσης του.

Μέρος των χρημάτων που είχε στην κατοχή του σκόρπισε στο πεζοδρόμιο, ενώ το σημείο μετατράπηκε σε λίμνη αίματος, με τον ίδιο να χάνει επιτόπου τις αισθήσεις του. Στην οδό
Τσακάλωφ επικράτησε πανικός και ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.

Την ίδια ώρα, οι άνδρες της Αστυνομίας αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Μόλις λάβουν την εισαγγελική εντολή αναμένεται να προχωρήσουν σε έρευνα στο σπίτι του επιχειρηματία και στη συνέχεια στο ευρύτερο περιβάλλον του προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της περίεργης υπόθεσης.

Στο επίκεντρο βρίσκονται το σενάριο της απόπειρας αυτοκτονίας, η εκδοχή του ατυχήματος, αλλά και η πιθανότητα να ήταν κάποιος μαζί του στο διαμέρισμα και να τον έσπρωξε
στο κενό. Μέσα στις επόμενες ώρες οι γιατροί που παρακολουθούν την πορεία της υγείας του επιχειρηματία αναμένεται να δώσουν το «πράσινο φως» στους αστυνομικούς, ώστε να του πάρουν την πρώτη κατάθεση και να ακούσουν όλα όσα έχει να τους πει για τη βουτιά στο κενό, που για την ώρα καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου.
Σε κάθε περίπτωση, καθοριστικές θα είναι και οι απαντήσεις που θα δώσουν οι δικοί του άνθρωποι στα καίρια ερωτήματα των Αρχών τις επόμενες ημέρες. Ο 35χρονος είναι εγγονός μιας εκ των ιδιοκτητών θρυλικής μπουτίκ του Κολωνακίου, που διακρίθηκε στον χώρο της ένδυσης και «έντυσε» όλη την κοσμική Αθήνα τις δεκαετίες του
’80 και ’90 με ρούχα διάσημων οίκων.
Το κατάστημα αποτελούσε «ναό» της αθηναϊκής κομψότητας και είχε ταυτίσει τη φίρμα του με την ιστορία των οίκων υψηλής ραπτικής που αντιπροσωπεύει.

Το 2008 πέρασε στα χέρια του Μ.Κ., ο οποίος θέλησε να πάει ένα βήμα μπροστά την επιχείρηση, εντάσσοντας και ανδρικά κομμάτια γνωστών οίκων.

Στην πορεία και έχοντας αποφοιτήσει από τη Σχολή Κοινωνιολογίας, αποφάσισε να μη σταθεί στην ενασχόλησή του με την οικογενειακή επιχείρηση, αλλά να αποδεσμευτεί και να κάνει τα δικά του βήματα στον επιχειρηματικό κόσμο, δημιουργώντας μια συμβουλευτική εταιρία.

Ο Μ.Κ. είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας και συμμετείχε ακόμη και ως dj στα πάρτι όπου συχνάζουν διάσημες προσωπικότητες της εγχώριας showbiz.

Μάλιστα, φιγουράρει συχνά σε περιοδικά, στα οποία έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις, τονίζοντας πάντα το πάθος του για τη μουσική, τις τέχνες και τη φιλοσοφία.

Το 2008 πέρασε στα χέρια του Μ.Κ., ο οποίος θέλησε να πάει ένα βήμα μπροστά την επιχείρηεντάσσοντας και ανδρικά κομμάτια γνωστών οίκων.

Στην πορεία και έχοντας αποφοιτήσει από τη Σχολή Κοινωνιολογίας, αποφάσισε να μη σταθεί στην ενασχόλησή του με την οικογενειακή επιχείρηση, αλλά να αποδεσμευτεί και να κάνει τα δικά του βήματα στον επιχειρηματικό κόσμο, δημιουργώντας μια συμβουλευτική εταιρία.

Ο Μ.Κ. είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας και συμμετείχε ακόμη και ως dj στα πάρτι όπου συχνάζουν διάσημες προσωπικότητες της εγχώριας showbiz.

Μάλιστα, φιγουράρει συχνά σε περιοδικά, στα οποία έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις, τονίζοντας πάντα το πάθος του για τη μουσική, τις τέχνες και τη φιλοσοφία.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Φαντάρος ο γιος των Μενεγάκη – Λάτσιου: Η selfie του πρώην ζευγαριού με τον Άγγελο Λάτσιο

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος παρουσιάστηκε στο ναυτικό για τη στρατιωτική του θητεία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Τουρίστρια «έλουσε» την Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έλεος! Δεν νιώθει κιόλας. Με ξεπερνάει όλο αυτό»

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.



Μποζουκια Αθηνα