Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Διέρρευσαν στο διαδίκτυο προσωπικές στιγμές παίκτριας του φετινού «Survivor»

Ροζ βίντεο «καίνε» παίκτρια του φετινού Survivor

Νέο σοκ προκαλεί στον κόσμο της showbiz η διαρροή γυμνών φωτογραφιών και ροζ βίντεο παίκτριας του φετινού «Survivor», με τις προσωπικές στιγμές της κοπέλας που είχε πρωταγωνιστήσει στο παιχνίδι επιβίωσης και του ερωτικού της συντρόφου να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

shutterstock 1151192240

Στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησαν στο διαδίκτυο κάποιοι επιτήδειοι φαίνεται η όμορφη παίκτρια να ποζάρει γυμνή μπροστά από έναν καθρέφτη, όμως στο βίντεο έχει καταγραφεί να συνουσιάζεται με έναν άγνωστο άνδρα!

Πιθανολογείται πως πρόκειται για υλικό ερωτικού περιεχομένου που είχε καταχωρίσει στο κινητό της τηλέφωνο η παίκτρια του «Survivor 5», όμως οι επιτήδειοι φαίνεται πως απέκτησαν πρόσβαση σε αυτό και δημοσιοποίησαν τα επίμαχα αρχεία χωρίς να υπολογίσουν το κακό που της έκαναν!

Η κοπέλα βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση μετά τη διαρροή των προσωπικών της στιγμών, καθώς εκτέθηκε στην οικογένειά της, στους φίλους της, αλλά και σε όλο τον κόσμο που είδε στο διαδίκτυο το επίμαχο βίντεο και τις γυμνές της φωτογραφίες…

Η παίκτρια του «Survivor 5» είχε πρωταγωνιστήσει στο ριάλιτι, καθώς είχε δημιουργήσει πολλές προστριβές με άλλους παίκτες, κεντρίζοντας έτσι το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και αφήνοντας το στίγμα της στο παιχνίδι…

Η νεαρή κοπέλα έχει προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας, ζητώντας να «κατέβουν» το ροζ βίντεο και οι γυμνές φωτογραφίες της από το ίντερνετ και να εντοπιστούν οι δράστες του διαμοιρασμού των προσωπικών της στιγμών, ενώ προτίθεται να υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν δύο σενάρια. Το πρώτο είναι χάκερ να απέκτησαν πρόσβαση στο κινητό της τηλέφωνο και να απέσπασαν τα επίμαχα αρχεία.

φ1 ξεγυρ

Το δεύτερο ενδεχόμενο που εξετάζουν οι αρμόδιοι της Δίωξης είναι να πρόκειται για περίπτωση revenge porn. Δηλαδή ερευνούν αν η παίκτρια του «Survivor» έπεσε θύμα πρώην ερωτικού της συντρόφου, ο οποίος ενδεχομένως ανέβασε το βίντεο και τις φωτογραφίες της για να την εκδικηθεί.

Αυτό ήταν ακόμα ένα χτύπημα σε βάρος ανθρώπων της showbiz από επιτηδείους που δημοσιοποιούν βίντεο και φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές. Είχαν προηγηθεί η παίκτρια του «My style rocks» και instagrammer Ιωάννα Τούνη και παίκτριες του «MasterChef» και του «Big Brother», που είχαν πέσει θύματα διαρροής των ερωτικών επαφών τους στο διαδίκτυο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...