Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Σάλος με το δημοσίευμα περί απόπειρας αυτοκτονίας της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Εξαλλη η καλλονή, έκανε τηλεφωνικό «ντου» στην εκπομπή της Χρηστίδου

Ενα δημοσίευμα και οι φήμες που κυκλοφόρησαν στα δημοσιογραφικά γραφεία και ήθελαν τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να αποπειράθηκε χθες τα ξημερώματα να βάλει τέλος στη ζωή της στο ίδιο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου η 24χρονη Γεωργία Μπίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στάθηκαν αφορμή για να προκληθεί ένα απίστευτο αλαλούμ και να γίνουν μύλος οι συντελεστές της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» με το «εκρηκτικό» μοντέλο.




Το zougla.gr ανέφερε σε δημοσίευμά του ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που αποκάλυψε πρόσφατα ότι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στο ξενοδοχείο «Met» της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πηγή που επικαλείτο το δημοσιογραφικό σάιτ, το γνωστό μοντέλο σε άθλια ψυχολογική κατάσταση τηλεφώνησε σε μία φίλη του, λέγοντάς της «Βαρέθηκα τη ζωή μου, θέλω να πεθάνω»!

6014 DIMITRA ALEXANDRAKI 1442022

Το αποτέλεσμα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ήταν η κοπέλα να ειδοποιήσει έντρομη το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, άνδρες του οποίου έσπευσαν στο ξενοδοχείο «Met», όπου βρήκαν την Αλεξανδράκη αιμόφυρτη! Σύμφωνα, μάλιστα, με μηνύματα που δημοσίευσε το σάιτ, η «καυτή» μελαχρινή «χαρακώθηκε στον λαιμό και πήρε ζάναξ (ηρεμιστικά χάπια)»! Οπως τονιζόταν στο δημοσίευμα, το μοντέλο μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο και, κατόπιν, στο «Παπανικολάου», κάτι που φέρεται ότι επιβεβαίωσαν και «άτομα του άμεσου περιβάλλοντός του».

202112211252100

Η συνέχεια δόθηκε στον τηλεοπτικό «αέρα», καθώς η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» αναμετέδωσε με επιφύλαξη την «είδηση», συνοδεύοντάς τη με τον τίτλο «Πληροφορίες θέλουν τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας» και… αχρείαστες λεπτομέρειες, όπως, μεταξύ άλλων, ότι το μοντέλο εντοπίστηκε «σε μία λίμνη αίματος»! Οταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη το πληροφορήθηκε έγινε έξω φρενών και εκνευρισμένη έκανε παρέμβαση στην εκπομπή, διαψεύδοντας το ρεπορτάζ και ζητώντας να αλλάξει αμέσως ο τίτλος:

Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Λοιπόν, αλλάξτε τώρα τον τίτλο της εκπομπής! Έχω οικογένεια από πίσω. Αλλάξτε τώρα τον τίτλο ότι έχω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας! Δεν έχει συμβεί τίποτα τέτοιο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κυκλοφόρησε. Αν ζούσε η γιαγιά μου, θα την είχατε στείλει στον θάνατο. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Για όνομα του Θεού! Μόλις ξύπνησα και έχω πάθει σοκ» είπε το μοντέλο. Υστερα από αυτό, η Σίσσυ Χρηστίδου προσπάθησε να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Θέλω να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις και λανθασμένες εντυπώσεις. Την είδηση αυτή εμείς τη μάθαμε την ώρα που ήμασταν στον αέρα. Η είδηση αυτή ξεκίνησε από το zougla.gr, ανέβηκε στις 9.36, λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή. Την είδε η ομάδα της εκπομπής και επικοινώνησε με το ξενοδοχείο και τις αστυνομικές πηγές, αλλά και τις πηγές από το Νοσοκομείο “Παπανικολάου”, στο οποίο αναφέρθηκε ότι νοσηλεύτηκε η Δήμητρα. Στην πορεία βγάλαμε τη Δήμητρα στον αέρα που το διέψευσε και εμείς δεν έχουμε λόγο να την αμφισβητήσουμε. Πρέπει για λόγους τάξης να το αποκαταστήσουμε».




Ωστόσο, ούτε η διάθεση συμφιλίωσης της παρουσιάστριας κάλμαρε τα νεύρα του γνωστού μοντέλου, που το μεσημέρι της ίδιας ημέρας επανήλθε με ένα οργισμένο ποστ στο instastory της, στο οποίο απειλούσε με μηνύσεις. «Με έχετε γεμίσει με τόσα νεύρα, με παίρνουν οι συγγενείς μου και κλαίνε όλοι. Ετοιμαστείτε, έρχονται όλες οι μηνύσεις η μία μετά την άλλη. Δεν θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί. Ξεφτίλες, δεν σέβεστε τίποτα. Για τα κλικς. Ξεφτίλες» ανέφερε φανερά εκνευρισμένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη.




{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...