Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Χορεύτρια προσπάθησε να «ψαρέψει» την 12χρονη για να την κάνει δώρο στον σύντροφό της

Και αστυνομικός που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ στη λίστα της φρίκης με τους 213 παιδόφιλους

Την ώρα που οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό της «στρατιάς» των παιδεραστών που βίασαν ή προσέγγισαν με πονηρό σκοπό το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, σοκάρει η αποκάλυψη ότι στη λίστα της φρίκης με τους 213 υποψήφιους «πελάτες» περιλαμβάνονται ένα «αρρωστημένο» ζευγάρι και το όνομα αστυνομικού που υπηρετεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως, από την ανάλυση των διαδικτυακών ιχνών προέκυψε πως ο νεαρός αστυνομικός είχε συνομιλήσει με την ανήλικη και, μάλιστα, είχε εκτενείς συζητήσεις μαζί της!

Διαβάστε επίσης: Βιασμός 12χρονης: Ο περιβότητος «Μιχάλης» μίλησε στην εκπομπή της Στεφανίδου

Πλέον, οι Αρχές διερευνούν εάν ο «άρρωστος» ένστολος είχε και επαφές με το παιδί ή έμεινε μόνο στα… λόγια, ώστε να αποφασιστεί αν θα κληθεί να δώσει έγγραφες εξηγήσεις ή κατάθεση, καθώς και αν το όνομά του θα συμπεριληφθεί στο κατηγορητήριο με τους ήδη κατηγορουμένους για την υπόθεση.

Στο μεταξύ, ξεπερνά ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία η αποκάλυψη ότι ένα ζευγάρι είχε προσπαθήσει να «ψαρέψει» την άτυχη μικρούλα προκειμένου να ικανοποιήσει τις διεστραμμένες σεξουαλικές ορέξεις του! Σύμφωνα με όσα ανατριχιαστικά είδαν το φως, η γυναίκα, η οποία μάλιστα ήταν χορεύτρια σε γνωστά στέκια της Αθήνας και της Θεσσαλίας, είχε την αρρωστημένη σκέψη να προσεγγίσει τη 12χρονη, μέσω της εφαρμογής που χειριζόταν κυρίως ο Μίχος, προσφέροντάς της χρήματα, με σκοπό να την κάνει… δώρο στον σύντροφό της! Η ίδια, μάλιστα, δεν θα αρκούνταν στο να είναι «παρατηρήτρια» της φρίκης, αλλά σκόπευε να συμμετέχει στο «τρίο».

Παράλληλα με τις έρευνες για τον εντοπισμό του διεστραμμένου ζευγαριού από τη Θεσσαλία, στο «στόχαστρο» των Αρχών έχουν μπει τρία πρόσωπα «κλειδιά» που θεωρείται ότι θα ρίξουν φως τόσο στη φρικιαστική υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό όσο και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις παιδεραστίας.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία στρέφει τις έρευνές της στον 40χρονο υπεύθυνο του οίκου ανοχής-κολαστηρίου όπου ο 53χρονος Ηλίας Μίχος μετέφερε την ανήλικη για να συναντά «σκληρούς» παιδεραστές!

Διαβάστε επίσης: Οι προκλητικές δηλώσεις της δικηγόρου του 36χρονου – «Η κοπέλα είναι ψηλή και εύσωμη και φαίνεται 18»

Το ίδιο πρόσωπο, που είναι γνωστό στις Αρχές, καθώς είχε συλληφθεί στο παρελθόν για υποθέσεις μαστροπείας και σωματεμπορίας, παρουσιαζόταν ως διαχειριστής όχι μόνο του συγκεκριμένου ροζ στούντιο στο οποίο εκδιδόταν το μικρό κορίτσι, αλλά και άλλων οίκων ανοχής στην Αθήνα.

Φέρεται, μάλιστα, ότι έλεγχε τους οίκους ανοχής μέσω εφαρμογής που είχε εγκαταστήσει στο κινητό τηλέφωνό του, η οποία τού επέτρεπε να βλέπει τις εικόνες που κατέγραφαν οι κάμερες, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να αναζητούν το καταγραφικό.

Το δεύτερο πρόσωπο που έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών Αρχών είναι η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής που, κατά πληροφορίες, είναι κατηγορούμενη σε υπόθεση που είχε ερευνήσει το 2018 η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), με συνολικά 30 κατηγορουμένους.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα