Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η τρώγλη- κολαστήριο, το σκουπόξυλο και το βίντεοκλίπ φρίκης με στίχους… trap

Ο τελευταίος βιασμός του 15χρονου έγινε στις 19 Νοεμβρίου 2022 και βιντεοσκοπήθηκε από τους κατηγορουμένους

Ακόμα και η πιο νοσηρή και διεστραμμένη σκέψη δεν μπορεί να κατανοήσει ποια είναι τα αρρωστημένα κίνητρα που ώθησαν τους ανήλικους βιαστές να συμπεριφερθούν σε έναν συνομήλικό τους σαν βασανιστές σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα βίντεο με τις σκηνές βιασμού μέσα στην εγκαταλειμμένη μονοκατοικία στο Ιλιον έκαναν ακόμα και τα έμπειρα στελέχη του Ανηλίκων της Ασφάλειας να λυγίσουν.

ilion 1

Για την ώρα οι ανήλικοι που βρίσκονται ενώπιον των Αρχών προσπαθούν να ρίξουν ο ένας στον άλλο το μπαλάκι της ευθύνης και να παρουσιάσουν τους βιασμούς και την απάνθρωπη κακοποίηση του 15χρονου σαν ένα παιχνίδι. Αλλος μάλιστα, μετά τη σύλληψή του, φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς: «Το κάναμε για πλάκα. Δεν έγινε και τίποτα. Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο!» Αλλοι φέρεται ότι απέδωσαν τα πάντα σε σεξουαλικές πράξεις στο πλαίσιο ερωτικού πειραματισμού, με εναλλασσόμενους ρόλους, ενώ αρνήθηκαν ότι άσκησαν βία στον 15χρονο από την Αλβανία και πρώην μέλος της παρέας τους.

Αξίζει όμως να αναφερθεί πως ένας από τους ανηλίκους φέρεται ότι είπε στην κατάθεσή του: «Αυτό το αρχίσαμε πριν από τρεις μήνες… Το έχουν πάθει κι άλλα άτομα στην παρέα»!

Οταν όμως διαπίστωσαν ότι μετά την καταγγελία των γονέων του 15χρονου οι αστυνομικοί τούς είχαν «λοκάρει», η ομάδα λειτούργησε σαν συμμορία ποινικών και άρχισαν μεταξύ τους να επικοινωνούν για να σβήσουν από τα τηλέφωνά τους όλα τα βίντεο που αποδείκνυαν τη φρικαλεότητα.

Ταυτόχρονα, μέλη της αμούστακης συμμορίας βιαστών είχαν προσεγγίσει το θύμα τους και σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τη γλιτώσουν του ζητούσαν να ξεχάσει όσα συνέβησαν και ότι δεν θα επαναληφθούν. Βέβαια, το θύμα αποδείχτηκε πολύ πιο θαρραλέο από τους κακοποιητικές του και μίλησε με το νι και με το σίγμα για τα βασανιστήριά του μέσα στο εγκαταλειμμένο οίκημα και δίπλα από το σπίτι ενός εκ των κατηγορουμένων και 2 χιλιόμετρα από το σχολείο τους.a 681

Το εξωφρενικό είναι πως, πέρα από τη διαπόμπευση του μαθητή μέσω των βίντεο, οι αμούστακοι βιαστές είχαν σκοπό να δημιουργήσουν ένα βίντεο κλιπ με όσα είχαν καταγράψει και ένα τραγούδι τραπ με τους βιασμούς του 15χρονου.

Ο τελευταίος βιασμός του 15χρονου έγινε στις 19 Νοεμβρίου 2022 και βιντεοσκοπήθηκε από τους κατηγορουμένους. Τότε ήταν που ο 15χρονος πήρε την απόφαση να απομακρυνθεί για πάντα από τη συγκεκριμένη παρέα των δραστών που επί έναν μήνα τον βασάνιζε με τον χειρότερο τρόπο. Τότε όμως οι βασανιστές του άρχισαν να του κάνουν bullying.

e71a16f5d57a4c0386b53fcce5a9a925

Ο ανήλικος κακοποιήθηκε σεξουαλικά 6-7 φορές, όπως λέει στην κατάθεσή του, ενώ στο εγκαταλειμμένο σπίτι είχαν εμφανιστεί και τέσσερις μαθήτριες που δεν συμμετείχαν στις εγκληματικές πράξεις των συνολικά οκτώ εφήβων που κατηγορούνται ως μέλη συμμορίας.

«Με κράταγε κεφαλοκλείδωμα και δεν μπορούσα να ανασάνω και με πίεζε στο διάφραγμα και δεν μπορούσα να ανασάνω και του έλεγα “δεν μπορώ να πάρω ανάσα, άφησέ με, δεν μπορώ, δεν μπορώ”. Και επειδή αυτό το έκανε επειδή είχε νεύρα, επειδή κατά λάθος, όταν κούνησα το χέρι μου για να ξεφύγω επειδή με κρατάγανε, του έβγαλα κατά λάθος τα γυαλιά και για αυτό το θέμα νευρίασε και λέει “τώρα θα σου δείξω εγώ”» φέρεται ότι είπε το παιδί στην παιδοψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ.

OmadikosViasmos 15xronos Ilion1 2048x1536 1

«Με χτύπησαν με σφαλιάρες στο πρόσωπο και το σώμα, στη συνέχεια με θώπευσαν και κάποιοι από αυτούς με ακούμπησαν με τα δάχτυλά τους. Εκείνη τη στιγμή κάλυψαν το πρόσωπό μου με μαξιλάρι για να μη φωνάζω και ακουστώ, ενώ τους έλεγα να σταματήσουν. Επειτα πήραν ένα σκουπόξυλο, μου κατέβασαν το παντελόνι και… Μόλις τελείωσαν, έμεινα λίγο μαζί τους μέχρι να ηρεμήσω, και στη συνέχεια έφυγα» είπε σε άλλο σημείο ο 15χρονος.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...