Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Η καταγγελία 22χρονου για βιασμό από τρανς

Η καταγγελία 22χρονου για όσα τράβηξε μόλις επισκέφτηκε την «Γκαμπριέλα» στην ερωτική φωλιά της στον Νέο Κόσμο

Ολέθριο λάθος αποδείχθηκε η απόφαση ενός 22χρονου να συνευρεθεί ερωτικά μέσω ροζ ιστοσελίδων, αφού, αντί να πλαγιάσει με γυναίκα, έπεσε πάνω σε «αγριεμένο» τραβεστί που τον βίασε βάναυσα!

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Ο νεαρός από τη Σαλαμίνα αναζητούσε τη γυναίκα που θα του έκανε ερωτικό κλικ στις ροζ αγγελίες. Οταν του «γυάλισε» μια γυναίκα με το όνομα «Γκαμπριέλα», η οποία είχε ανεβάσει πολλές αποκαλυπτικές φωτογραφίες, ήρθε σε επικοινωνία μαζί της και έκλεισε ραντεβού για να συνευρεθούν αντί αμοιβής.

Το ραντεβού κλείστηκε για το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (29/1) στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Στρογκόνωφ, στον Νέο Κόσμο. Ο νεαρός έφτασε στο διαμέρισμα και χτύπησε το κουδούνι. Την πόρτα τού άνοιξε μια γυναίκα φορώντας σέξι και προκλητικά εσώρουχα και πανωφόρι. Για τον νεαρό η γυναίκα ήταν όντως εντυπωσιακή, έτσι πέρασε στα… ενδότερα. Οι δυο τους άρχισαν τα προκαταρκτικά παιχνίδια και συνέχισαν για τα περαιτέρω στο υπνοδωμάτιο.

viasmos shutterstock 800x400 1

Ολα κυλούσαν ιδανικά. Ερωτική ατμόσφαιρα, η λίμπιντο στα ύψη, η έξαψη είχε χτυπήσει «κόκκινο». Ομως, όταν βγήκαν τα ρούχα ήρθε η μεγάλη ανατροπή, αφού αποκαλύφθηκε η πραγματική φύση της γυναίκας. Ο 22χρονος διαπίστωσε ότι η εντυπωσιακή «Γκαμπριέλα» διέθετε ένα… εύρωστο ανδρικό μόριο και στην πραγματικότητα ήταν τραβεστί. Τότε του ήρθε… κόλπος και θέλησε να φύγει άρον άρον από το διαμέρισμα, καθώς δεν είχε καμία διάθεση να συνευρεθεί ερωτικά με έναν… ιδιαίτερα προικισμένο τραβεστί. Ομως λογάριαζε χωρίς τον τραβεστί, που είχε ανάψει ερωτικά και δεν είχε σκοπό να αφήσει τον νεαρό. Ετσι, βλέποντας ότι ο νεαρός φεύγει, ο τραβεστί έγινε επιθετικός και, έχοντας και σωματική ρώμη, όρμησε πάνω του και τον ακινητοποίησε.

Είχε βρεθεί έρμαιο

Η συνέχεια ήταν εφιαλτική για τον 22χρονο, αφού, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ακινητοποιημένος και ανήμπορος να αντιδράσει, υποχρεώθηκε σε έναν άγριο παρά φύσιν βιασμό. Ο νεαρός, που ξεκίνησε για να συνευρεθεί σεξουαλικά με γυναίκα, είχε βρεθεί έρμαιο στα χέρια -και όχι μόνο- του ξαναμμένου τραβεστί, ο οποίος τον βίαζε χωρίς έλεος. Ο σωματικός πόνος, το βασανιστήριο και η φρίκη πήρε τέλος μόνο όταν ο άνδρας ικανοποίησε την ανωμαλία του, αφήνοντας τον νεαρό ράκος ψυχικά και σωματικά.

viasmos

Ο 22χρονος αποχώρησε σαν κουρέλι από το διαμέρισμα και την επόμενη ημέρα, που στάθηκε στα πόδια του, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Σαλαμίνας, όπου υπέβαλε μήνυση και κατήγγειλε τον βιασμό του. Οι αστυνομικοί έδωσαν παραγγελία να εξεταστεί από ιατροδικαστή ο νεαρός, ενώ για την υπόθεση έχει σχηματισθεί δικογραφία. Ο τραβεστί αναζητήθηκε στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν τον εντόπισαν, καθώς φρόντισε να εξαφανιστεί.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...