Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Μία κούκλα η μητέρα ηθοποιού του «Σασμού»

Εντυπωσιακή κυρία!

Αν τις δείτε σε έξοδό τους μπορεί να τις περάσετε για φίλες παρά για μαμά και κόρη καθώς δεν έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας και η μαμά όπως βλέπετε έχει τον χρόνο σύμμαχό της.

Πρόκειται για τη μητέρα της «Στέλλας» του «Σασμού», της κατά κόσμον Ευγενίας Σαμαρά! Πριν ενάμιση χρόνο έφυγε από τη ζωή ξαφνικά ο πατέρας της ηθοποιού βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια.

Η κυρία Αναστασία στάθηκε ξανά στα πόδια της και προσπαθεί να περνάει ακόμα περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της.

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αλλάξει για πάντα τις ζωές µας. Θεωρώ ότι όλο το παιχνίδι έχει να κάνει µε το αν κάνεις χρήση ή κατάχρηση. Αν τα χρησιμοποιείς µ’ έναν τρόπο που σε ωφελούν. Προσωπικά, δε θ’ ανεβάσω πολλά για την προσωπική µου ζωή, ούτε το πώς είναι το σπίτι µου, ούτε τι φαγητό θα φάω.

Εκτός των άλλων, ακόµη και οι συνεργασίες που κάνω µ’ εταιρίες είναι πράγματα ή ρούχα που τα υποστηρίζω ή θα τα επέλεγα µ’ έναν τρόπο. ∆ε θα διαφημίσω, για παράδειγμα, µια υπηρεσία που είµαι κατά. Φυσικά, έχω πιάσει τον εαυτό να είναι εθισμένος.

Οι συνήθειες και οι εµµονούλες τρυπάνε πολύ εύκολα στη ζωή µας. Έκανα ωστόσο ένα βήµα πίσω και είπα ότι δε θέλω να σπαταλάω παραπάνω ώρες σε αυτό το κοµµάτι. Τον τελευταίο χρόνο, έβαλα ένα πρόγραµµα στο κινητό που µου επιτρέπει να είµαι µόλις µισή ώρα την ηµέρα στα social. Τώρα νιώθω καλύτερα», δήλωσε σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός. 

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα