Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Πωλ Ευμορφίδης: Όλα τα είχε η Βουλή, ο τύπος με τα σανδάλια στο Προεδρικό της έλειπε

O Mister Coco-Mat Πολ Ευμορφίδης ίδρυσε κόμμα

Όλα τα ‘χε η «πολιτική Μαριορή», ο Πωλ Ευμορφίδης τής έλειπε! Ο «Mister Coco-mat», μετά το πρόστιμο που πήρε για το πανύψηλο ξενοδοχείο της οικογένειάς του, μπροστά στην Ακρόπολη, αποφάσισε να «ιδρώσει τη φανέλα της ευδαιμονίας», μπαίνοντας στο μάτι των επικριτών του!

Από την προχθεσινή συγκέντρωση στην Ερμού
  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο κύριος με τα σανδάλια στο Προεδρικό και την παρουσία στο τηλεοπτικό reality «Dragons Den», που από τη μια δηλώνει οικολόγος και vegan, και από την άλλη υψώνει ξενοδοχείο «περιβαλλοντική βόμβα» μπροστά στην Ακρόπολη, ίδρυσε κόμμα για να κόψει… φόρα! Τελικά μόνο τυχαία δεν ήταν τα σανδάλια και τα dragons!

Από την προχθεσινή συγκέντρωση στην Ερμού

«Η Ευ-κίνηση ιδρύεται στο όνομα των “αόρατων” δουλευταράδων που ιδρώνουν τη φανέλα της ευδαιμονίας…» δήλωσε προχθές με άνεση σταρ Πολ Ευμορφίδης στην πρώτη ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός του, με το όνομα Ευ. Μόνο που λησμόνησε να πει ότι τη φανέλα της ευδαιμονίας την ιδρώνεις όταν έχεις λυμένα όλα τα άλλα προβλήματά σου και διαθέτεις παχυλό πορτοφόλι! Αλλιώς πώς να πετύχεις ευδαιμονία; Ολα τα είχε η πολιτική σκηνή, λοιπόν, τώρα απέκτησε και τον Ευ ζην…Ευμορφίδη της.

Από την προχθεσινή συγκέντρωση στην Ερμού

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος πήγε σε δεξίωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας με τη χαρακτηριστική παντόφλα με την οποία συνοδεύει όλες τις εμφανίσεις του, αφού πέρασε από τα τηλεοπτικά πλατό του «Dragons Den», αφήνοντας άφωνους συνεργάτες και καλεσμένους με τους οποίους μονίμως έκανε πλάκα, αποφάσισε να φτιάξει κόμμα και να κατέβει στις εκλογές.

Από την προχθεσινή συγκέντρωση στην Ερμού

Ο Ευμορφίδης, που παρουσιάζεται ως ρέκτης της οικολογίας, μια χαρά ταίριαξε την περιβαλλοντική του ευαισθησία με το ξενοδοχείο στην Ακρόπολη, που πολλαπλασίασε το περιβαλλοντικό αποτύπωμά του με το δυσθεώρητο ύψος του. Προχθές, λοιπόν, ο ανέμελος και μάλλον θυμωμένος με την κυβέρνηση ποδηλάτης πήρε το ξύλινο ποδήλατο, φόρτωσε και… ψηφοφόρους του και κατέβηκε στην Ερμού! Εκανε πρώτα την παρουσίαση του κόμματος Ευ, στην Πνύκα, κι ύστερα πήγε βόλτα με ποδήλατα στην οδό Ερμού, χαρίζοντας άπλετο θέαμα στους θαμώνες του πιο δημοφιλούς αθηναϊκού δρόμου!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα