Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ: «Θα σκοτώσω τον Κάρολο»

Κρύος ιδρώτας με φόντο την τελετή στέψης το Σάββατο

Κρύος ιδρώτας έλουσε τους υπεύθυνους για την ασφάλεια της τελετής στέψης του βασιλιά Καρόλου, όταν έμαθαν ότι ο άνδρας που γελοιοποίησε τα -υποτίθεται- «δρακόντεια μέτρα» ασφαλείας στο Λονδίνο φώναζε ότι ήθελε να σκοτώσει τον βασιλιά.

Οι Βρετανοί τρέμουν στην ιδέα ότι ανάλογα περιστατικά μπορεί να συμβούν το Σάββατο, προκαλώντας χάος στις ιστορικές εκδηλώσεις.

Ολα ξεκίνησαν στις 21.00 ώρα Ελλάδας την Τρίτη, έξω από την πύλη του παλατιού του Μπάκιγχαμ, όταν ένας άνδρας πέταξε ανενόχλητος αντικείμενα στον κήπο του παλατιού, τα οποία έμοιαζαν με κυνηγετικά φυσίγγια. Η φρουρά που τον συνέλαβε ανακάλυψε πάνω του ένα μαχαίρι, ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στη «Sun» ότι ο δράστης φώναζε «θα σκοτώσω τον βασιλιά».

Η περιοχή αποκλείστηκε και λίγο αργότερα μια ελεγχόμενη έκρηξη συντάραξε το παλάτι, καθώς οι πυροτεχνουργοί της αστυνομίας εξουδετέρωσαν ύποπτο σακίδιο που άφησε ο άνδρας δίπλα στην πύλη. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, την ώρα της έκρηξης κανένα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν βρισκόταν στο παλάτι. Ο βασιλιάς Κάρολος είχε αναχωρήσει από το ανάκτορο του Μπάκιγχαμ λίγες ώρες πριν από το συμβάν.

Η αστυνομία του Λονδίνου άφησε να διαρρεύσει ότι αντιμετωπίζει την υπόθεση ως μεμονωμένο περιστατικό και θεωρεί ότι ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Αυτό όμως δεν καθησύχασε τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, που κατέκλυσαν με ερωτήσεις τούς υπευθύνους για την ασφάλεια της τελετής στέψης του Καρόλου.

Με αυτές αμφισβήτησαν ευθέως την αποτελεσματικότητα των μέτρων που έχουν ληφθεί, το κόστος των οποίων ξεπερνάει τα 170.000.000 ευρώ. Οι υπεύθυνοι απάντησαν ότι ειδικά το Σάββατο χιλιάδες αστυνομικοί, drones, ελικόπτερα και ελεύθεροι σκοπευτές, που θα λάβουν θέση στις ταράτσες κτιρίων, θα διασφαλίσουν την ομαλή εξέλιξη των εκδηλώσεων.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα