Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Γνωστή παρουσιάστρια παλεύει με τον αλκοολισμό – Πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης

Η στήριξη από τους πρώην και το συμβάν που την έκανε να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης

Ο κόσμος της showbiz δεν είναι πάντα λαμπερός!

Πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας υπάρχουν κρυφά δράματα και εφιάλτες. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», βασανισμένη στην προσωπική της ζωή μοδάτη ξανθιά παρουσιάστρια παλεύει να νικήσει τους δαίμονες του αλκοολισμού, φτάνοντας μάλιστα στον πάτο του βαρελιού!

Φάντασμα του εαυτού της, τσακισμένη από τις φουρτούνες στην προσωπική της ζωή, άρχισε σιγά σιγά να βρίσκει παρηγοριά στο αλκοόλ. Τα δάκρυα για όσα της έτυχαν τα τελευταία χρόνια -και η αλήθεια είναι πως δεν είναι και λίγα- γίνονταν ένα με τις σταγόνες αλκοόλ που απέμεναν στο ποτήρι της. Μη μπορώντας να διαχειριστεί τα δράματα στο σπίτι και στην οικογένειά της, βρήκε καταφύγιο στο ποτό. Χωρίς να το καταλάβει, σιγά σιγά δεν μπορούσε να περάσει ημέρα που να μην κατεβάσει τα ποτηράκια της (και ήταν πολλά), με αποτέλεσμα να την πιάνουν στο στόμα τους αρκετοί συνεργάτες της, βλέποντας την κατάστασή της.

kouiz kavgas gynaikes

Και μπορεί η καριέρα της να μην είχε επηρεαστεί, μια και κάθε τηλεοπτική σεζόν έχει εκπομπή (με εναλλαγές καναλιών), όμως οι δικοί της άνθρωποι άρχισαν να ανησυχούν ότι ο κατήφορος είναι έξω από την πόρτα του σπιτιού της. Ετσι, κατάφεραν και την έπεισαν να πάει σε ειδικό κέντρο αποτοξίνωσης από το αλκοόλ για να βρει τον εαυτό της. Πράγμα που έκανε ύστερα από ένα σοβαρό επεισόδιο, στο οποίο έφτασε τον εαυτό της στα όριά της, κάνοντας κακό και στη δημόσια εικόνα της.

Μάλιστα, σε όλη αυτή την προσπάθεια τη στηρίζουν ο πρώην σύζυγος αλλά και ο πρώην σύντροφός της, ένας άνθρωπος που τη στήριξε μετά τον χωρισμό της, αλλά η σχέση τους δυστυχώς δεν ευδοκίμησε.

niaros zevgari giannatou

Η παρουσιάστρια, παρόλο που δεν έχει τους στενούς συγγενείς της στην Αθήνα, ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες των γιατρών και των ψυχοθεραπευτών της για να γίνει σύντομα καλά, καθώς έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις που την τελευταία περίοδο πάνε πολύ καλά και, όπως φαίνεται, θα συνεχιστούν, καθώς η ίδια έχει βρει και πάλι τη φόρμα της.

Η παρουσιάστρια, που έχει δοκιμαστεί σε όλες σχεδόν τις τηλεοπτικές ζώνες, βρήκε το κουράγιο, και για χάρη των αγαπημένων της προσώπων, να τα βάλει με τους δαίμονές της. Οι καθορισμένες επισκέψεις της στο κέντρο απεξάρτησης άρχισαν να αποδίδουν και με την βοήθεια των ειδικών και την κατάλληλη αγωγή ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Η δοκιμασία με τον εθισμό της στο αλκοόλ, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός της, θα την κάνουν πιο δυνατή και είναι πεπεισμένοι πως στο τέλος θα βγει νικήτρια από αυτή την άγρια περιπέτεια.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα