Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Η χρυσοφόρα επιχείρηση swinger’s parties από ιδιοκτήτη «hot» κέντρου διασκέδασης και εκκεντρική περσόνα της showbiz

Η «Espresso» αποκαλύπτει: Βίλες οργίων για ισχυρούς και «στρατός» από σεκιούριτι

Πριβέ πάρτι ανταλλαγής συντρόφων με «εγκέφαλους» ιδιοκτήτη καυτού νυχτερινού κέντρου διασκέδασης και εκκεντρική περσόνα της showbiz που κρύβεται πίσω από πάσης φύσεως… στάρλετ και wannabe μοντέλα!

Ο χάρτης των swinger’s parties στην Αθήνα όχι μόνο έχει αλλάξει, αλλά πλέον για τους κοινούς θνητούς που αναζητούν πάρτι με… ούζα έχει γίνει ένα άβατο οργίων. Αυτοί μπορούν να τα αναζητήσουν σε κλαμπ του Πειραιά και του κέντρου των Αθηνών, όπου η είσοδος και τα… έξοδα είναι πιο υποφερτά! Πλέον τα prive κλειδιά των πάρτι της ακολασίας κρατούν δύο «εγκέφαλοι», που έχουν στείσει όπως αποκαλύπτει η «Espresso», μια χρυσοφόρα επιχείρηση!

Και τα κλειδιά αυτά ανοίγουν τις πολυτελείς βίλες των νοτίων, αλλά και των βορείων προαστίων, εκεί όπου περιφέρονται γυμνά κορμιά καλλονών, γύρω από πορτοφόλια ισχυρών ανδρών και επιτυχημένων επιχειρηματιών που αναζητούν την ηδονή στα δωμάτια και τα σαλόνια με το ημίφως. Οι ψίθυροι που κυκλοφορούν για τα swinger’s parties κάνουν λόγο για ισχυρά κομματικά στελέχη αλλά και κορυφαίους καλλιτέχνες, οι οποίοι, με την ασφάλεια της κάλυψης του προσώπου τους, επιδίδονται σε οργιώδεις συνευρέσεις, χωρίς «καθορισμένο» πρόγραμμα σεξουαλικής έκφρασης, αφού μπορούν να γίνουν υπερβάσεις, μέσα στα όρια ασφαλείας του επιτρεπτού.

Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», οι ανταλλαγές συντρόφων στον νέο, κλειστό σεξουαλικό χάρτη της Αθήνας, όπως έχει πλέον διαμορφωθεί, ξεπερνούν ακόμη κι αυτές που οργανώνονται στο Βερολίνο μεταξύ των κλειστών λόμπι ή των σκληρών dark rooms σε πριβέ κλαμπ! Το μενού των παροχών πλέον των swinger’s parties για τα γερά πορτοφόλια έχει επίσης αλλάξει. Οι δύο βασικοί ιθύνοντες των οργίων που προαναφέραμε, αποκαλύπτοντας τις επαγγελματικές τους ιδιότητες, έχουν εντάξει στα σεξουαλικά όργια «δασκάλους» και «δασκάλες» του σεξ, που καθοδηγούν σε πιο extreme μονοπάτια ηδονής τα ζευγάρια ή τους ισχυρούς που πίσω από τις μάσκες τους ικανοποιούν τις ορέξεις τους!

Και εδώ, φυσικά, όπως και στα πιο ανοιχτά για τους κοινούς θνητούς κλαμπ του Πειραιά και της Αθήνας, απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής ενός συνευρισκομένου είναι το όριο ηλικίας (να είναι ενήλικας), να παρέχεται απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια και να υπάρχει πρόταση συμμετοχής του από υφιστάμενο «μέλος» της άτυπης σεξουαλικής σέχτας.

Και μπορεί η μόδα της ανταλλαγής συντρόφων να ξεκίνησε από την Αμερική, πολλά χρόνια νωρίτερα, αφού αποτέλεσε το κεντρικό θέμα της ταινίας «Μάτια ερμητικά κλειστά», που σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία και στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Τομ Κρουζ και η Νικόλ Κίντμαν, όμως ο ιδιοκτήτης strip club και η εκκεντρική περσόνα της showbiz, που παλιά φωτογραφιζόταν σε θρόνους και ανάκλιντρα, έχουν φτιάξει μέχρι και ομάδα σεκιούριτι που περιφρουρεί τις βίλες των οργιών, παρέχοντας μέχρι και παρκαδόρους στους VIPs, που αφήνουν τα πολυτελή αυτοκίνητα έξω από τον χώρο όπου διοργανώνονται οι βραδιές ακολασίας. Επιχείρηση κανονική, δηλαδή! Τίποτα όμως σε αυτόν τον κόσμο δεν παρέχεται δωρεάν. Πολύ περισσότερο η ευκαιρία για συμμετοχή σε πολύμορφο, πολυποίκιλο και αχαλίνωτο σεξ, αφού τα διάσημα και δυσεύρετα -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- swinger’s parties δεν έχουν όρια στον τρόπο, στην έκφραση, ακόμη και στην ερωτική συμπεριφορά μεταξύ των συμμετεχόντων.

Εξτρα χρέωση

Κάθε διπλή πρόσκληση, που αντιστοιχεί σε ένα ζευγάρι (έναν άντρα και μία γυναίκα), κοστίζει 250 ευρώ. Και περιλαμβάνει την είσοδο, τη συμμετοχή, τη διάθεση του μανδύα με την κουκούλα, τη μάσκα (κρύβει ολόκληρο το πρόσωπο ή μέρος αυτού), την πρόσβαση στο μπαρ (ποτά και αναψυκτικά), χρήση προφυλακτικών και λιπαντικών, καθώς και δωρεάν πάρκινγκ. Υπάρχει όμως έξτρα χρέωση αναφορικά με την κατανάλωση σαμπάνιας και την αγορά των ερωτικών βοηθημάτων και αξεσουάρ (δονητές, μαστίγια, εσώρουχα, ψηλοτάκουνα παπούτσια και δερμάτινες στολές σαδομαζοχισμού). Κατά την είσοδο των συμμετεχόντων επιδεικνύονται στο προσωπικό ασφαλείας της έπαυλης που οργανώνεται το μυστικό πάρτι η πρόσκληση (η οποία έχει αποσταλεί με e-mail) ή ειδικός κωδικός ή barcode, τα οποία χτυπιούνται στα ειδικά μηχανήματα που επιτρέπουν την ελεύθερη είσοδο.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα πάρτι αυτά χαρακτηρίζονται top secrets, εννοώντας ότι οι ενδιαφερόμενοι πληροφορούνται για την πραγματοποίησή τους δύο ημέρες νωρίτερα, ενώ μόνο την ίδια ημέρα λαμβάνουν τον ακριβή τόπο και τον χρόνο διεξαγωγής τους. Αυτό γίνεται προκειμένου να περιοριστεί κατά το δυνατόν οποιαδήποτε διαρροή ή σκάνδαλο! Κατά περιόδους οι δύο διοργανωτές επίσης διοργανώνουν και θεματικά πάρτι με… ούζα με θέματα από τη βυζαντινή και τη ρωμαϊκή εποχή, την εποχή των μαγισσών ή των δουλοπάζαρων. Εκεί η τιμή εισόδου ανέρχεται στα 1.000 ευρώ ανά ζευγάρι.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα