Όταν η Σοφία Αλιμπέρτη είχε καλέσει τη μαμά της στην εκπομπή – Το ζεϊμπέκικο της κυρίας Ζωής

Η συνάντηση μαμάς και κόρης on air

Η Σοφία Αλιμπέρτη μεγάλωσε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Κέρκυρα με τους παππούδες της καθώς η μητέρα της, Ζωή ήταν τραγουδίστρια.

Μαμά και κόρη τα είχαν πει on camera μερικά χρόνια πριν όταν η ηθοποιός είχε καλέσει τη μητέρα της σε εκπομπή που παρουσίαζε. Εκεί η μαμά της τραγούδησε αλλά και χόρεψε με τη Σοφία Αλιμπέρτη να την καμαρώνει.

«Ενώ πρώτα ξέραμε τη ζωή μας, και είχαμε χαράξει ένα δρόμο, όλες οι παλιές τραγουδίστριες πεινάνε, με παίρνουν και μου λένε να τις βοηθήσω, αλλά δεν έχω τη δύναμη να βοηθάω τώρα. Όλοι περνάμε δύσκολα. Δούλευα δύο και τρεις δουλειές, σε εργοστάσιο και το βράδυ ως τραγουδίστρια, δεν γνώρισα παιδικά χρόνια. Ήμουν 18 και κάτι όταν ήρθε η Σοφία.

Κάποια στιγμή που είχα εξαντληθεί, πήρε τα παιδιά μου η μητέρα μου στην Κέρκυρα. Στερήθηκα την οικογένεια στη ζωή μου, δεν υπήρχε ο άντρας, το στήριγμα του σπιτιού, χώρισα χωρίς να έχει σαραντίσει ο γιός μου, και βρέθηκα με δυο παιδιά μόνα του να τα μεγαλώνω, για αυτό και είμαι μόνη μου.

Αυτόν τον άνθρωπο τον έχω ξεχάσει, δεν ενδιαφέρθηκε για τα παιδιά του. Η ζωή αυτή είναι όλο φαρμάκια, δεν έχω ούτε παρέες ούτε τίποτα. Είμαι τελείως μόνη μου», είχε πει σε συνέντευξή της η κυρία Ζωή μερικά χρόνια πριν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

Έλενα Παπαρίζου: Τι συμβαίνει με την υγεία της τραγουδίστριας;

Η Έλενα Παπαρίζου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να διακόψει τις εμφανίσεις της με τον Τάκη Ζαχαράτο στο NOX.

SOS στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Έκλεισαν την παραλία για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα

Θέση για τις παρανομίες που αφορούν το ξενοδοχείο-φάντασμα της...

Αγνώριστη στο πλατό: Η Κουλουκάκου με λευκά μαλλιά και no make-up – Πάγωσε η Σκορδά

Σε μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη, η Αντιγόνη...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...