Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Από τις ροζ σελίδες πρωταγωνίστρια στην Επίδαυρο η τρανς, Φένια Αποστόλου

Η Φένια Αποστόλου, που ψαρεύει άντρες πελάτες σε ροζ σάιτ, πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Φιλοκτήτης»

Τρίτο -και φαρμακερό!- «χτύπημα» για το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Μετά τις πλαστικές καρέκλες και τα σκουπίδια στις παραστάσεις της Λένας Κιτσοπούλου και του Φρανκ Κάστορφ τις προηγούμενες εβδομάδες, αυτήν τη φορά τα όρια ξεπεράστηκαν κατά πολύ, με την απόφαση του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και του σκηνοθέτη Σαράντου Γεώργιου Ζερβουλάκου να δώσει σε μια trans γυναίκα που εκδίδεται μέσω διαδικτύου τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Φιλοκτήτης».

Μιας παράστασης εμπνευσμένης από το ομώνυμο αρχαίο έργο του Σοφοκλή, που παρουσιάστηκε την Παρασκευή και το Σάββατο στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου. Εκεί, δηλαδή, όπου κάποτε έπαιζαν ιερά τέρατα της υποκριτικής πήρε πλέον σειρά μια «σειρήνα» του πληρωμένου έρωτα.

Η Φένια Αποστόλου, όπως είναι το όνομά της, μπορεί να έχει μακριά πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα ως χορεύτρια, χορογράφος, ηθοποιός και σκηνοθέτρια, όμως -όπως φαίνεται και από τα στοιχεία που δημοσιεύουμε στη σημερινή «Espresso»- διατηρεί ενεργό προφίλ εδώ και 13 χρόνια στην ιστοσελίδα με call girls για όλα γούστα, ts-dating com!
«Είμαι η Φένια, εικοσιεννιάχρονο κορίτσι (διαφορετικού τύπου) με υπέροχο και μεγάλο μπούστο και εξαιρετικά προικισμένη.

Μπορώ να ικανοποιήσω και τους δύο ρόλους στον έρωτα, χωρίς ταμπού, φτάνει μόνο να μου το ζητήσετε, λατρεμένα μου αγόρια… Εχω ψυχολογία παλλακίδας και είμαι ταγμένη να σας ικανοποιώ και να σας προσφέρω ασύλληπτες στιγμές ηδονής και έκστασης» αναφέρει χαρακτηριστικά στο κείμενο που συνοδεύει το προφίλ με τις XXX φωτογραφίες της, στις οποίες δείχνει ξεκάθαρα τα προσόντα της: από το γυμνό της στήθος μέχρι και το μόριό της σε… όλο του το μεγαλείο, αποδεικνύοντας έτσι και αυτό που γράφει, ότι δηλαδή είναι «εξαιρετικά προικισμένη»!

Εντύπωση, δε, προκαλεί το γεγονός ότι 29χρονο trans call girl δεν κρύβει ούτε καν το πρόσωπό του στο προφίλ που διατηρεί στη «ροζ» ιστοσελίδα, από την οποία «παρελαύνουν» και γυναίκες escorts, κάτι για το οποίο θα έπρεπε -αν μη τι άλλο- να είχε προνοήσει, γνωρίζοντας πως θα έπαιρνε μεγάλη δημοσιότητα το όνομά της λόγω της συμμετοχής της στην παράσταση «Φιλοκτήτης».

Ομως, δεν το έκανε… Και μη νομίζετε πως πρόκειται για κάποιο ξεχασμένο προφίλ, που έχει να χρησιμοποιηθεί πολύ καιρό από την ίδια. Σύμφωνα με τα στοιχεία που γίνονται ορατά σε κάθε επισκέπτη στο «πονηρό» site, όπου η Φένια φαίνεται να προσφέρει τις ερωτικές υπηρεσίες της αντί αμοιβής, η τελευταία φορά που έκανε update στο προφίλ της ήταν στα μέσα Μαρτίου της φετινής χρονιάς, ενώ η τελευταία της επίσκεψη στην ιστοσελίδα καταγράφηκε μόλις πριν από ενάμιση μήνα, στις 15 Ιουνίου 2023. Ισως να ήταν και η περίοδος που ξεκίνησε τις πρόβες της για την παράσταση «Φιλοκτήτης» του Σαράντου Γεώργιου Ζερβουλάκου, όπου ενσαρκώνει τον χαρακτήρα του φαντάσματος μιας νεαρής κοπέλας, η οποία σκοτώθηκε άδικα σε τρομοκρατική επίθεση, με αποτέλεσμα να στοιχειώνει τα όνειρα του ήρωα, δηλαδή του Φιλοκτήτη.

Είναι γεγονός ότι στο άκουσμα της είδησης πως μια τρανς καλλιτέχνης θα παίξει στην Επίδαυρο υπήρξαν αντιδράσεις από μια μερίδα κόσμου. Ήταν περισσότεροι, ωστόσο, εκείνοι που υποστήριξαν τη Φένια Αποστόλου, θέτοντας σε πρώτο πλάνο το θέμα της συμπερίληψης στην τέχνη, ανάμεσά τους και γνωστοί καλλιτέχνες.

Αναφέρθηκαν στο ταλέντο της, στις δυνατότητες και στη μακρά πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο σε ταινίες και παραστάσεις. Προφανώς, δεν ήξεραν όμως ότι πρόκειται παράλληλα για μια trans escort, που προσφέρει τις ερωτικές υπηρεσίες της τόσο απροκάλυπτα. Αν το γνώριζαν, ίσως να σκέφτονταν ξανά πριν μιλήσουν. Ισως να σκέφτονταν ότι η παρουσία της σε έναν τόσο ιερό χώρο της τέχνης θα σήμαινε αυτομάτως πως θα… έτριζαν τα κόκαλα των σπουδαίων καλλιτεχνών που πέρασαν από εκεί.

Αναρωτιόμαστε, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη είχε κάνει την έρευνά της για τις παράλληλες δραστηριότητες της Φένιας Αποστόλου με τον «Φιλοκτήτη»; Ή, όπως και σε άλλες περιπτώσεις σκανδάλων του παρελθόντος, απλώς δεν ασχολήθηκε;

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα