Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με...

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Κορμός σοκολάτας από τον Πέτρο Συρίγο

Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής κορμό σοκολάτας.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μετά τη γέννηση του παιδιού μου δεν είμαι ο ίδιος...

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε...

Κέρδισε το φλουρί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πίτα της παράστασης «Εκείνος και...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι συντελεστές της παράστασης «Εκείνος και εκείνος» στο Θέατρο Αργώ.

Από πρωταγωνιστής ταινιών του Σειρηνάκη στο Δημαρχείο των Δελφών

«Θέλω να κάνω την περιοχή Μόντε Κάρλο»

Μπορεί τα ονόματα των Πατούλη και Χαρδαλιά να μονοπωλούσαν μέχρι τώρα την επικαιρότητα στον χάρτη των επερχόμενων εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όμως ένα νέο όνομα έρχεται να δώσει μια άλλη, πιο… πικάντικη γεύση στις εκλογές για την ανάδειξη νέων δημάρχων και περιφερειαρχών!

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Το όνομα «Απολλώνιος» σας λέει κάτι; Το ονοματεπώνυμο Ανδρέας Λιόντος; Τι, όχι; Τότε προφανώς δεν έχει τύχει να τον καμαρώσετε σε ερωτικές ταινίες της Sirina του βασιλιά του πορνό Δημήτρη Σειρηνάκη ή δεν τον είχατε πετύχει σε κάποιο ζάπινγκ σε τηλεπαιχνίδια και ριάλιτι! Και όμως, το άλλοτε καμάρι της Sirina, που είχε αναδείξει το υποκριτικό ταλέντο του σε περισσότερες από 15 ερωτικές ταινίες της, έχει και αυτοδιοικητικές ανησυχίες!

Οπως αποκαλύπτουμε σήμερα, ο Ανδρέας Λιόντος, ο «Απολλώνιος» του πορνό, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει κάνει στροφή στη ζωή του και στην επαγγελματική καριέρα του, καθώς άφησε την Αθήνα και ζει πλέον μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του στους Δελφούς, δουλεύοντας στην οικογενειακή επιχείρηση, έχοντας ξενοδοχείο και παράγοντας το δικό του μέλι ως αγρότης, ονειρεύεται να διαβεί και το δημαρχείο των Δελφών, μια και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Λουκά Αναγνωστόπουλου, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών».

«Ο τόπος θέλει νέα μυαλά»

Μιλώντας για την υποψηφιότητά του και τους νέους του στόχους, ο Λιόντος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο τόπος θέλει νέα μυαλά, μάχιμα, με όρεξη για δουλειά. Υπάρχουν παθογένειες στις δομές, όπως ότι δεν υπάρχει πάρκινγκ και δεν υπάρχει σωστό μάρκετινγκ για την περιοχή. Πρόκειται για έναν προικισμένο τόπο για καλοκαίρι και χειμώνα, που όμως δεν έχει την προβολή που του πρέπει. Το μότο μου είναι να υλοποιήσω το όνειρο του Ωνάση και να κάνουμε την περιοχή Μόντε Κάρλο. Θα δώσουμε έμφαση στις υποδομές και θα βρούμε ισχυρά brand names ώστε να επενδύσουν! Πρακτικά, θα φτιάξουμε ένα μεγάλο πάρκινγκ και θα δώσουμε μεγάλη έμφαση στην προβολή της περιοχής παγκοσμίως!»

Το άλλοτε αστέρι των ερωτικών ταινιών και της τηλεόρασης, μια και έχει παρελάσει από το «Ραντεβού στα Φανερά», το «Go straight», μέχρι το «Ραντεβού στα Τυφλά», το «Love bites» και το «Survival», έχει αποκτήσει τα δικά του «παράσημα» στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών κερδίζοντας πολλά βραβεία παγκοσμίως, κάτι που τον έχει κάνει υπερήφανο για τα χρόνια που έκανε τις συμπρωταγωνιστριές του να αναστενάζουν!

«Οι ερωτικές ταινίες ήταν… κοινωνικού – επιμορφωτικού χαρακτήρα! Κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και είπα ότι εφόσον είμαι ένας αρτιμελής άνθρωπος, γιατί να μην το κάνω; Κέρδισα πολλά βραβεία στον ερωτικό κινηματογράφο και συμμετείχα σε περισσότερες από 15 ερωτικές ταινίες. Το έκανα για περίπου πέντε χρόνια. Καθετί έχει μια αρχή και ένα τέλος. Οταν κάνω ένα επάγγελμα ή ένα χόμπι, κάποια στιγμή φτάνει το πλήρωμα του χρόνου και σταματάω» αναφέρει δίχως περιστροφές!

Ακόμη απαντά σε αυτούς που μπορεί να επικρίνουν την υποψηφιότητά του αναφορικά με το παρελθόν του στις ερωτικές ταινίες. «Το ένα δεν έχει καμία σχέση με το άλλο. Εάν κάποιος πει κάτι τέτοιο, θα είναι κακοπροαίρετος. Σε αυτό το σημείο θα δανειστώ τα σοφά λόγια του αρχαίου επικού ποιητή Διφίλου του Σίφνιου που είχε πει: «Ορκος δ’ εταίρας ταυτό και δημηγόρου: Εκάτερος αυτών ομνύει προς όν λαλεί. – Ο όρκος της πόρνης μοιάζει με τον όρκο του πολιτικού: και οι δύο ορκίζονται σε όποιον απευθύνονται».

Στο ξενοδοχείο του στους Δελφούς πίνοντας την σαμπάνια του

Κλείνοντας, αναφέρει εάν θα συμμετείχε ξανά σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση ή σε ριάλιτι: «Εάν μου γινόταν κάποια καλή πρόταση, θα το έκανα. Απέχω από την τηλεόραση περίπου οκτώ χρόνια. Είχα κάποιες προτάσεις, αλλά επειδή είχα πολύ φόρτο εργασίας, ήθελα να αφοσιωθώ στο ξενοδοχείο μας στους Δελφούς».

Από την τρέλα της Αθήνας στα μελίσσια του Παρνασσού

Μιλώντας για την επιστροφή του από την Αθήνα στους Δελφούς και για τη στροφή 180 μοιρών στη ζωή του, εξηγεί: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχω επιστρέψει μόνιμα στον τόπο όπου γεννήθηκα. Ηθελα να είμαι κοντά στη φύση και στην ηρεμία, η Αθήνα με έκανε να νιώθω πολύ τοξικά.

Εχουν αλλάξει τα δεδομένα μιας υγιούς ζωής στην πρωτεύουσα και επειδή είμαι φυσιολάτρης ήθελα να απεμπλακώ από τα μεγάλα κέντρα. Από μικρός είχα μεγαλώσει στη φύση και ήθελα να επιστρέψω πίσω. Ασχολούμαι με την οικογενειακή μας επιχείρηση που είναι ξενοδοχείο στους Δελφούς, αλλά και με τα μελίσσια. Παράγω το δικό μου μέλι, που είναι ένα από τα καλύτερα της περιοχής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».