Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Συνελήφθησαν τρεις αστυνομικοί στη Μύκονο! Σεκιούριτι σε βίλες και ναρκωτικά

Και στην Αθήνα τρεις συνάδελφοί τους φρουρούσαν επαύλεις!

Πάρεργο αποφάσισαν να κάνουν αστυνομικοί που υπηρετούσαν στη Μύκονο, στο πλαίσιο της πολυδιαφημισμένης ενίσχυσης της αστυνομικής παρουσίας στο κοσμικό νησί των Κυκλάδων μετά τα συνεχή κρούσματα διαρρήξεων σε βίλες φραγκάτων τουριστών και κλοπές μέσα στα πολυσύχναστα σοκάκια που διαπράττουν κακοποιοί της… σεζόν.

Από τη Νάντια Αλεξίου

Eτσι, οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι διερευνούσαν άλλη υπόθεση, από σπόντα έβγαλαν… λαβράκι και αποκάλυψαν την παράλληλη δράση των τριών ενστόλων ως ιδιωτικών σεκιουριτάδων στην υπηρεσία επιχειρηματιών.

Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί, δύο εκ των οποίων δόκιμοι αστυφύλακες και ένας υπαρχιφύλακας, φύλαγαν βίλες επιφανών προσώπων αντί αμοιβής με την ώρα!

Ετσι, μετά τον PR αστυνομικό ο οποίος φρόντιζε τις ανάγκες των υψηλών προσώπων που επέλεγαν το Interni στη Μύκονο, τα στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων προχώρησαν στη σύλληψη των τριών αστυνομικών-σεκιουριτάδων, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα τρεις, οι οποίοι επίσης είχαν αναλάβει να φυλάνε αντί αμοιβής πολυτελείς βίλες στη Μύκονο.

Οι αστυνομικοί παρείχαν υπηρεσίες προσωπικού στατικής φύλαξης σε βίλες επιχειρηματιών στη Μύκονο αντί 10-12 ευρώ την ώρα. Το προκλητικό, ωστόσο, είναι πως το πάρεργο δεν το ασκούσαν στον ελεύθερο χρόνο τους, αλλά ακόμα και τις ώρες που ήταν θεωρητικά σε υπηρεσία στο αστυνομικό τμήμα.

Υστερα από παρακολούθηση τουλάχιστον τριών μηνών, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία, οι «αδιάφθοροι» του Εσωτερικών Υποθέσεων συγκέντρωσαν αρκετά στοιχεία και τελικά προχώρησαν στη σύλληψη του υπαρχιφύλακα και των δύο δοκίμων.

Οπως σημειώνεται αρμοδίως για τους ένστολους συλληφθέντες, «είχαν συστηματική επαγγελματική ενασχόληση πέραν των αστυνομικών τους καθηκόντων σε παροχή υπηρεσιών φύλαξης ιδιωτικών οικιών στην περιοχή της Μυκόνου, αποκομίζοντας χρηματικά ποσά από αυτήν τους τη δραστηριότητα. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως διαπιστώθηκε, κατά τον χρόνο που παρείχαν υπηρεσίες ασφάλειας και φύλαξης συνέπιπταν με τα ωράρια που είχαν υπηρεσία στο Τμήμα».

Οι αστυνομικοί-σεκιούριτι είναι νεαρής ηλικίας. Πρόκειται για 32χρονο υπαρχιφύλακα από τις Σέρρες και δύο δόκιμους αστυφύλακες, ο ένας 20 ετών από τα Γιάννενα και ο δεύτερος 25 χρόνων από τη Λάρισα. Ολοι τους είχαν αποσπαστεί στο «νησί των ανέμων» για την τουριστική περίοδο, που οργιάζουν οι κλέφτες και οι διαρρήκτες στη Μύκονο, βάζοντας στο στόχαστρο βίλες και άτομα με γερά πορτοφόλια και πανάκριβα τιμαλφή. Οι συλλήψεις έγιναν επ’ αυτοφώρω, κατά την εναλλαγή βάρδιας στη βίλα Γερμανού επιχειρηματία στον Πλατύ Γυαλό.

Και οι δυσάρεστες αποκαλύψεις για τους ένστολους δεν σταματούν εκεί… Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν νομίμως στο σπίτι του υπαρχιφύλακα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, εκτός από 1.700 ευρώ, και 50 δισκία Clenbuterol (κλενβουτερόλη). Πρόκειται για χημική ουσία -μη στεροειδούς φύσεως- που, ενώ αρχικά αναπτύχθηκε για να θεραπεύσει το άσθμα, τελικά χρησιμοποιήθηκε ευρέως στο bodybuilding και γενικά στον αθλητισμό επιπέδου. Εχει την ιδιότητα να διεγείρει με ταχύ ρυθμό τη διαδικασία σύνθεσης των πρωτεϊνών που σχετίζονται τόσο με τη μυϊκή ανάπτυξη όσο και με την ταχύτερη απώλεια λίπους. Εγινε ιδιαίτερα δημοφιλής διότι, επειδή δεν είναι αναβολική ουσία, δεν ανιχνευόταν στα ειδικά τεστ αντιντόπινγκ!

Δεν είναι όμως οι μοναδικοί ένστολοι που μπήκαν στο στόχαστρο του Εσωτερικών Υποθέσεων. Τρεις αρχιφύλακες, ένας 34χρονος από την Καβάλα, ένας 38χρονος από τον Βόλο και ένας 39χρονος από την Εδεσσα, οι οποίοι επίσης υπηρετούν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυκόνου, κατηγορούνται για την ίδια δραστηριότητα. Συγκεκριμένα, κατηγορούνται ότι συνεργάζονταν με εταιρία συστημάτων ασφαλείας στον έλεγχο συναγερμών, ωστόσο δεν συνελήφθησαν, καθώς είχε παρέλθει το Αυτόφωρο. Από την έρευνα προέκυψε ότι τουλάχιστον ένας αρχιφύλακας που εμπλέκεται στην υπόθεση έλαβε σήμα από ιδιωτική εταιρία συστημάτων ασφαλείας να μεταβεί σε βίλα λόγω ενεργοποίησης του συναγερμού, σαν να ήταν full time εργαζόμενος.

Από την προανάκριση δεν έχουν προκύψει ακόμα τα στοιχεία των ατόμων που ανέθεσαν στους αστυνομικούς τις παράλληλες υπηρεσίες φύλαξης και επιτήρησης, οι οποίες είναι παράνομες για τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. Ερευνάται ωστόσο με γνώση της Εισαγγελίας Σύρου το ενδεχόμενο οι νυχτοφύλακες αστυνομικοί των εκατομμυριούχων να αναλάμβαναν τα «πόστα» τους έπειτα από υπόδειξη συγκεκριμένων προσώπων, που λειτουργούν ως γραφεία ενοικίασης φρουρών.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα