Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

«Θα παίξω στο “Maestro”, έχω κάνει γυρίσματα και ήταν λίγο ερωτικά»

Ο γνωστός ηθοποιός θα παίξει στο «Maestro» και ήδη ξεκίνησε γυρίσματα όπως αποκάλυψε καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4».

Βαλέρια Κουρούπη – Μάριος Δερβιτσιώτης: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

Η Βαλέρια Κουρούπη είναι ερωτευμένη τα τελευταία χρόνια με έναν νεότερο συνάδελφό της που ακούει στο όνομα, Μάριος Δερβιτσιώτης.

Πασίγνωστος ηθοποιός το αγοράκι του χθες που πόζαρε με την αδελφή και...

Το αγοράκι της φωτογραφίας απολάμβανε με την αδελφή του τις λιχουδιές που τους ετοίμαζε η γιαγιά τους

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έφυγε ξαφνικά ο μπαμπάς μου και δεν έλυσα κάποια θέματα,...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή το ποστ της Αίθρας Λυκουρέζου για τα γενέθλια του πατέρα της, Αλέξανδρου έκανε αναφορά στον δικό της μπαμπά που έχει πεθάνει.

Σε κώμα η Μαίρη Χρονοπούλου – Ποιοι βρίσκονται στο πλευρό της

Δίνει γενναία μάχη

Εξαιρετικά κρίσιμη, βαριά και σοβαρή παραμένει η κατάσταση της ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία νοσηλεύεται με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση στη Δ ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, στην Αθήνα.

Aπό τον Γιάννη Αρμουτίδη


Η Μαίρη βρίσκεται διασωληνωμένη σε κρεβάτι της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και συνδεδεμένη -ώστε να παρακολουθούνται οι ζωτικές της λειτουργίες- με υπερσύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Φέρει τραύμα στο δεξιό μετωπιαίο τμήμα του κρανίου της και βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.


Σε τέτοιες καταστάσεις χορηγείται αποιδηματική θεραπεία για την απορρόφηση του οιδήματος και του αιματώματος που έχει επεκταθεί σε ένα μεγάλο μέρος του εγκεφάλου της, σύμφωνα με την αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε η ηθοποιός κατά τη μεταφορά της στα επείγοντα περιστατικά του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός την περασμένη Κυριακή.


Αν και σε κωματώδη κατάσταση, αγωνίζεται προκειμένου να απορροφήσει το εκτεταμένο αιμάτωμα του κρανίου της. Οποιαδήποτε άλλη κατάσταση θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί με συγκρατημένη αισιοδοξία, αφού όλοι γνωρίζουμε τη δυνατή κράση της ηθοποιού, αλλά και τη μεγάλη της αγάπη για ζωή. Μια βαριά, όμως, κρανιοεγκεφαλική κάκωση, που εγκυμονεί κινδύνους, αποτελεί εξαιρετικά βαρύ περιστατικό στην ανάκαμψή του και ταυτόχρονα χτυπάει το καμπανάκι για σοβαρές επιπλοκές, αφήνοντας -δυστυχώς- ελάχιστα περιθώρια για μεγάλες ελπίδες!


Σε ερώτημα που απευθύναμε στην εφημερεύουσα ιατρό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας λάβαμε την απάντηση ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα από τις πρώτες, επίσημες δηλώσεις του νευροχειρουργού Γιώργου Στράντζαλη, ο οποίος παρακολουθεί την εξέλιξη της κατάστασης της Μαίρης Χρονοπούλου. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των ιατρών της ΜΕΘ, η κατάσταση της ηθοποιού κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη. Και παρότι οι γιατροί ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα, η Μαίρη Χρονοπούλου μάχεται δυνατά, αφού οι ζωτικές λειτουργίες της είναι άριστες και δεν υπάρχει καμία επιπλοκή στην αναπνοή ή την καρδιά της.


Παρότι έχει επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό. Θα σημειώσουμε ότι στο παρελθόν η Μαίρη έχει ξαναζήσει αγωνιώδεις και κρίσιμες στιγμές, που, σύμφωνα με τις εξομολογήσεις της, την είχαν οδηγήσει λίγα βήματα πριν από τον θάνατο. Η ίδια δεν τον φοβάται και, όπως και τις προηγούμενες φορές, θα αγωνιστεί για να επιβιώσει και να ζήσει.
Χθες, Τρίτη, ήταν η πρώτη επιτρεπτή ημέρα επισκεπτηρίου. Συγκινητική υπήρξε η παρουσία της στενής φίλης της -καρδιακή, όπως την αποκαλεί η Μαίρη Χρονοπούλου- Ευανθίας Ρεμπούτσικα. Σεβόμενοι απόλυτα την κρισιμότητα των στιγμών αλλά και τη σοβαρή κατάσταση της λαμπερής πρωταγωνίστριας, παρότι είχαμε τη δυνατότητα, δεν προβήκαμε σε φωτορεπορτάζ.


Η Ευανθία Ρεμπούτσικα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ζήτησε να ενημερωθεί από την οικιακή βοηθό της Μαίρης Χρονοπούλου (κυρία Νίνο) για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα της πτώσης της ηθοποιού από τα δύο σκαλοπάτια του σπιτιού της, που οδηγούσαν από το υπνοδωμάτιο του κάτω ορόφου της μεζονέτας της Μαίρης, στο σαλόνι.


Με συναισθήματα αισιοδοξίας, αφού επισκέφτηκε τη φίλη της -για μόνο τρία λεπτά- όσο ακριβώς επιτρέπεται από το επισκεπτήριο κι αφού συζήτησε για λίγη ώρα στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου με τα δύο πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος της Μαίρης, αποχώρησε για το σπίτι της, το οποίο βρίσκεται σχεδόν δίπλα στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου, στην Παιανία.


Μάλιστα, την προηγούμενη Κυριακή η Ευανθία Ρεμπούτσικα είχε παραθέσει στο σπίτι της δείπνο σε στενό και κλειστό κύκλο από φίλες της, στο οποίο βρέθηκε ως αργά το πρωί και η αγαπημένη πρωταγωνίστρια, η οποία -σύμφωνα με δηλώσεις της- είχε περάσει καταπληκτικά και αξέχαστα.


Εξαιρετικά διακριτική και συγκινητική υπήρξε η παρουσία του αγαπημένου της φίλου και προέδρου της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών Χάρη Παπαδόπουλου, με τον οποίο η Μαίρη Χρονοπούλου γύρισε την ταινία «Προς την ελευθερία».


Αξίζει να σημειώσουμε ότι -εκτός από την έγκυρη ενημέρωση μέσω αυτού του ρεπορτάζ- οι γιατροί της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός ενημέρωσαν επίσημα μόνο την κατά τον νόμο άμεση συγγενή της, η οποία είναι η ξαδέλφη της Αθηνά.


Η «Espresso» βρέθηκε σε αποκλειστικότητα και με απόλυτο σεβασμό στην επιβαρυμένη και κρίσιμη κατάσταση της Μαιρούλας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και θα της ευχηθεί, μαζί με όλη την Ελλάδα, περαστικά και γρήγορη ανάρρωση, αφού όλοι ελπίζουμε ότι η κατάσταση της Μαίρης θα εξελιχθεί ομαλά και θα ξεπεράσει τον σοβαρό κίνδυνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα – Έχασε τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο του ενδύματος, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και της ιδιαίτερης πατρίδας του Καλαμάτας, έχασε τη μητέρα του Ευγενία

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.