Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Υπουργικός έρωτας! Ζευγάρι ο Θάνος Πετραλιάς με τη Βιβή Χαραλαμπογιάννη

Υπουργικός έρωτας

Κουφέτα, νυφικά και βέρες στο δεξί «ψήνονται» στην παρούσα κυβέρνηση… Ισως είναι το πιο «ερωτικό» υπουργικό συμβούλιο των τελευταίων ετών αυτό που… μεγαλουργεί αυτή την περίοδο!

Και αυτό γιατί μετά το ειδύλλιο της υφυπουργού Τουρισμού Ελενας Ράπτη, με τον υφυπουργό Παρά τω Πρωθυπουργώ και διευθυντή του Γραφείου του πρωθυπουργού Γιάννη Μπρατάκο, προέκυψε, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», και νέος έρωτας υφυπουργών! Ο λόγος για τον υφυπουργό Οικονομίας Θάνο Πετραλιά και την υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε εντός της κυβερνήσεως, όταν αυτή συστάθηκε τον περασμένο Ιούνιο, και στο υπουργικό άνθησε ο έρωτας. Στην αρχή με κλεφτές ματιές και ύστερα με μια ερωτική σχέση που, όπως πολλοί γνωρίζοντες λένε, θα καταλήξει σε γάμο.

Το ίδιο συζητούν και για την Ελενα Ράπτη με τον Γιάννη Μπρατάκο, μόνο που ο Θάνος Πετραλιάς με τη Βιβή Χαραλαμπογιάννη, ως ζευγάρι, περνούν πιο απαρατήρητοι από το έτερο κυβερνητικό ζεύγος, γιατί δεν είναι το ίδιο αναγνωρίσιμοι. Μάλλον δεν είναι καθόλου αναγνωρίσιμοι!

Ομως όσοι ξέρουν λένε με ένα στόμα στην «Espressο» ότι αυτός ο έρωτας είναι μεγάλος, και πολλές φορές θεάται τα βράδια σε ρομαντικά στέκια του κέντρου της Αθήνας, όπου βρίσκονται και τα υπουργεία στα οποία δραστηριοποιούνται. Ο υφυπουργός Οικονομικών θεωρείται ένας από τους σκληρούς τεχνοκράτες της νέας κυβέρνησης. Για τους περισσότερους το όνομα του Θάνου Πετραλιά ήταν άγνωστο, αφού πολύ σπάνια έδινε συνεντεύξεις ή εμφανιζόταν δημόσια, ωστόσο πρόκειται για ένα δυναμικό στέλεχος του οικονομικού επιτελείου. Κατέχει διδακτορικό τίτλο σπουδών στη Στατιστική και πτυχίο και μεταπτυχιακό στα Οικονομικά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ). Κατά τη διάρκεια της περιόδου 2012-2014 ήταν μέλος της ελληνικής ομάδας τεχνικών διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Από την άλλη, η Παρασκευή (Βιβή) Χαραλαμπογιάννη, που γεννήθηκε το 1980 και μεγάλωσε στην Αταλάντη Φθιώτιδας, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα θέματα Δημόσιας Διοίκησης, ενώ παλαιότερα είχε την αρμοδιότητα της παρακολούθησης της υλοποίησης πολιτικών σχετικά με ζητήματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, αναδιοργάνωσης δομών και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, κι από στέλεχος του προσωπικού της Βουλής έφτασε να είναι σήμερα υφυπουργός Εσωτερικών. Οσοι την ξέρουν καλά λένε πως είναι ένα πρόσωπο που γνωρίζει το Ελληνικό Δημόσιο καλύτερα από όλους και παράλληλα είναι εξαιρετικά ικανή, εργατική και διαθέτει «μεταρρυθμιστική» σκέψη. Ερως ανίκατε μάχαν… γιατί, όπως και να το κάνουμε, τα κυβερνητικά πόστα είναι… πόλεμος!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...