Ιωάννου – Γκρίσιν το νέο ζευγάρι της high society

«Εσκασε» love story στη high society

Νέο ζευγάρι και όχι απλώς φίλοι φημολογείται στους κύκλους της high society ότι είναι η εικαστικός και ψυχή του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ Μαρία Ιωάννου και ο επιχειρηματίας Αλιόσα Γκρίσιν.

Δύο ταιριαστοί άνθρωποι, με αγάπη για την τέχνη και αγάπη για τη ζωή, μακριά από show off. Ο λόγος για την καλλονή και rock Μαρία Ιωάννου, κόρη του μαικήνα Δάκη Ιωάννου, που χαράσσει τον δικό της δρόμο στην τέχνη, αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Μαρία Ιωάννου και Αλιόσα Γκρίσιν

Πρότυπο καλής μάνας, με δύο γάμους και δύο διαζύγια στο ενεργητικό της (σε πολύ νεαρή ηλικία με τον γόνο παλιάς εφοπλιστικής οικογένειας και ποιητή Γιώργο Ψάλτη και πολλά χρόνια αργότερα με τον Τζώνη Καλημέρη), η Μαρία Ιωάννου, όπως φημολογείται στα πηγαδάκια της αθηναϊκής society, τους τελευταίους μήνες λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του γοητευτικού επιχειρηματία Αλιόσα Γκρίσιν.

Πρόκειται για τον γιο του παλιού επιχειρηματία και bon viveur Βασίλη Γκρίσιν της Αλφα Γκρίσιν. Η Μαρία Ιωάννου και ο Αλιόσα Γκρίσιν, που φέρει το όνομα του Ρώσου αξιωματικού παππού του, αν και δεν επιβεβαιώνουν τις φήμες που κυκλοφορούν από τις αρχές καλοκαιριού σχετικά με τη σχέση τους, κυκλοφορούν μαζί από την Κέρκυρα ως την Υδρα και ενίοτε φωτογραφίζονται, όπως στο πρόσφατο δείπνο που οργάνωσε η Art Athina στο εστιατόριο Athenee.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.