Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοκλασάτο στέλεχος χώρισε τη σύζυγό του & επέστρεψε στη μελαχρινή «πέτρα του σκανδάλου»

Ολο το ρεπορτάζ για τις αναταράξεις και στα κρεβάτια της Κουμουνδούρου

Ποιος είπε ότι γίνεται της κακομοίρας στον ΣΥΡΙΖΑ μόνο στο προσκήνιο (τουλάχιστον με βάση όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας), με τον φρεσκοπαντρεμένο Κασσελάκη, τη βέρα του συζύγου Τάιλερ, τους διαγραφέντες και όσους αμφισβητούν τον νέο πρόεδρο;

Το κτίριο της Κουμουνδούρου έχει και πολύ παρασκήνιο και μάλιστα με αναταράξεις στο κρεβάτι προβεβλημένου στελέχους του, που επέστρεψε στην αγκαλιά της ραδιούργας ερωμένης, με την «πέτρα του σκανδάλου» να παίρνει τη ρεβάνς από τη σύζυγο!

Το σούσουρο στα γραφεία του κόμματος δίνει και παίρνει, με τους γνωρίζοντες να μην έχουν να ασχοληθούν μόνο με τον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει, αλλά και με τις σκανδαλοθηρικές εξελίξεις στον γάμο του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ! Ο παντρεμένος ανήρ της Κουμουνδούρου χώρισε και γύρισε στο παλιό αίσθημα, με το comeback στην ερωμένη να συζητιέται ακόμη και σε πηγαδάκια της Βουλής!

Ροζ σκάνδαλο με παρελθόν

Ο βουλευτής, λοιπόν, τα τίναξε όλα στον αέρα και επέστρεψε στην παλιά του αγαπημένη. Η ιστορία έχει παρελθόν, μια και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις ξέρουν οι ο ψηλός με τα τραχιά χαρακτηριστικά είχε βάλει στο παρελθόν τις δύο γυναίκες (την ερωμένη και τη μετέπειτα σύζυγο) να «κονταροχτυπιούνται» για πάρτη του.

Τελικά όμως αποδείχθηκε ότι η νίκη της μετέπειτα συζύγου ήταν πρόσκαιρη, γιατί εκείνος δεν ξεπέρασε ποτέ το παρελθόν του, που έχει τα χαρακτηριστικά μελαχρινής τσαχπίνας των media. Εκεί, άλλωστε, στα πλατό τηλεοπτικών εκπομπών είχε αναπτυχθεί το τότε ειδύλλιό τους, με τον έρωτά τους ακόμη και να δημοσιοποιείται!

Μια ωραία πρωία όμως, κι ενώ είχε ήδη σχέση με την πρώτη μελαχρινή, άρχισε να… θαυμάζει και μια δεύτερη, που κι αυτή τη συνάντησε στο πλαίσιο των πολιτικών του υποχρεώσεων. Το φλερτ με την καινούργια μελαχρινή συνεχίστηκε και, όταν το «μελαχρινάκι των media» το έμαθε, τον καβγά τους άκουσαν ακόμη και οι κωφοί…Εγινε χαμός και στο παρά πέντε οι κυρίες δεν… τσουρομαδήθηκαν για χάρη του!

Ομως ο βουλευτής, απτόητος, αποφάσισε τελικά να δοκιμάσει την τύχη του και να προχωρήσει με τη… δεύτερη! Ο θαυμασμός του για εκείνη έγινε τελικά γάμος, με την ερωμένη να μένει στα κρύα του λουτρού, αλλά -όπως αποδείχθηκε- να περιμένει καρτερικά την εκδίκησή της, καραδοκώντας για το τελειωτικό χτύπημα. Συνέχισε κρυφά να καλλιεργεί το αίσθημα του έρωτα στον βουλευτή, παρότι εκείνη έμπλεξε με συνάδελφό της!

Με υπομονή συνέχισε να «σκάβει» τον όχι και τόσο πετυχημένο γάμο του παλιού εραστή της, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας τεράστιας ρωγμής, που μοιραία οδήγησε σε βουβό διαζύγιο, χωρίς έτσι να βγαίνει τίποτα παραέξω (μέχρι στιγμής φυσικά). Η παλιά ερωμένη, ανακουφισμένη που είχε πάρει το αίμα της πίσω, «σπίτωσε» τον βουλευτή και αυτοί που τη γνωρίζουν καλά παρατηρούν ότι μετά την επιστροφή του ασώτου στην αγκαλιά της πετάει από αυτοπεποίθηση! Οσο για τη σύζυγο, που βαρέθηκε τα απίστευτα καμώματα του τραχέος συζύγου της, αφοσιώθηκε στον εαυτό της και τον έσβησε από τον… χάρτη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα