Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η απολογία του πρώην παίκτη του «Greek Idol» με την καβάτζα των 1.200.000 ευρώ από τις σεξουαλικές υπηρεσίες σε άνδρες της TV

Οσα ακούστηκαν στη δίκη του Βασίλη Γοργολίτσα

Στα… μαλακά έπεσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι «Greek Idol» Βασίλης Γοργολίτσας, ο οποίος τον Αύγουστο του 2022 είχε μπουκάρει στον υπόγειο χώρο στάθμευσης του Εφετείου της Αθήνας με το όχημά του, το οποίο είχε… φορτωμένο με 1.200.000 ευρώ και μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Ο 35χρονος βρέθηκε χθες αντιμέτωπος με τα μέλη του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όπου διεξήχθη η δίκη του για τις κατηγορίες της διακίνησης ναρκωτικών και της οπλοκατοχής που του είχαν αποδοθεί. Το δικαστήριο μετά την απολογία του κατηγορουμένο επέβαλε κάθειρξη 10 ετών και 3 μηνών, χορηγώντας του αναστολή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο. Οι μόνοι όροι που επιβλήθηκαν στον 35χρονο ήταν η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνισή του σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

vasilis gorgolitsas31103

Οι δικαστές τού αναγνώρισαν, ακόμα, το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, καθώς ο Βασίλης Γοργολίτσας μετά την εισβολή του στο Εφετείο είχε παραδώσει στις Αρχές όλα τα χρήματα που είχε στο αυτοκίνητό του -ακόμα και το ποσό των 300.000 ευρώ που είχε φυλαγμένο στο σπίτι του-, καθώς και τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του.

mqdefault

«Σας δείξαμε επιείκεια, από εδώ και πέρα θα πρέπει να σκεφτείτε τη ζωή σας» είπε η πρόεδρος στον κατηγορούμενο και πατέρα δύο παιδιών μετά την έκδοση της τελικής ετυμηγορίας. Νωρίτερα, κατά την απολογία του ο Βασίλης Γοργολίτσας είχε προχωρήσει σε… πιπεράτες αποκαλύψεις σχετικά με τη ζωή του.

Τα δέκα ροζ χρόνια

«Εκανα ερωτικά ραντεβού με άνδρες για 10 ολόκληρα χρόνια και για να αντέξω άρχισα τη χρήση ναρκωτικών. Τα ραντεβού αυτά πληρώνονταν καλά γιατί πολλοί από τους ενδιαφερόμενους ήταν επώνυμοι, άνθρωποι της τηλεόρασης και πλήρωναν για να εξασφαλίσουν εχεμύθεια» είπε ο 35χρονος στην απολογία του, η οποία προφανώς θα έλουσε με κρύο ιδρώτα τους gay επωνύμους που απολάμβαναν τις πληρωμένες σεξουαλικές υπηρεσίες του! Γιατί αν η ατζέντα που ίσως κρατούσε όλα αυτά τα χρόνια με τις επί πληρωμή ερωτικές συνευρέσεις πέσει σε λάθος χέρια, ακόμα και κάποιοι τηλεστάρ που δεν είναι… δηλωμένοι και το παίζουν στρέιτ θα χάσουν τον ύπνο τους!

vasilis gorgolitsas311031

Ο Γοργολίτσας στην απολογία του υποστήριξε πως όλα άρχισαν το 2012, όταν η οικογένειά του καταστράφηκε οικονομικά. «Τότε τραγουδούσα και έπαιζα μπάλα. Γνώρισα έναν τερματοφύλακα και του μίλαγα για τα προβλήματά μου. Μου είπε: “Θα σε βοηθήσω, θα κάνουμε ερωτικά ραντεβού με άντρες”. Μου ανέφερε ότι υπήρχε μια σελίδα που μπορούσα να φτιάξω προφίλ. Γράφτηκα και ξεκίνησα. Στο πρώτο ραντεβού δεν έκανα τίποτα. Ο πελάτης με είδε ότι ήμουν πρωτάρης. Μετά πήγα σε ραντεβού με έναν 50χρονο, ο οποίος ήθελε να μου το βγάλει όλο αυτό. Εκτοτε πήρα φόρα και δεν είχα σταματημό» είπε ο κατηγορούμενος για να προσθέσει: «Τώρα, όμως, έγινα καλά, απεξαρτήθηκα. Είχα φτάσει στο τέρμα. Εγινα άπληστος, έκανα τα πάντα στα ραντεβού για τα λεφτά».

Πρόεδρος: Και πώς αφυπνιστήκατε;

Κατηγορούμενος: Ενα πρωί ξύπνησα και πίστευα ότι μου είχαν βάλει βόμβα στο σπίτι. Υπήρχε ανταγωνισμός σε αυτό το επάγγελμα. Με καλούσαν με απόκρυψη και μου λέγανε «θα σε βρούνε στο χαντάκι».

Πρόεδρος: Αυτά τα λεφτά τα δίνατε στην οικογένεια;

Κατηγορούμενος: Ελεγα ψέματα στη σύζυγο και της έδινα λίγα για να μην καταλάβει.

Πρόεδρος: Θέλετε να πείτε κάτι άλλο;

Κατηγορούμενος: Ναι, ότι τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία.

Εισαγγελέας: Εμείς ως κατηγορία έχουμε τη διακίνηση ναρκωτικών, όχι τα ερωτικά σας ραντεβού. Αυτές οι ποσότητες που είχατε είναι τεράστιες…

Κατηγορούμενος: Με κερνάγανε οι πελάτες και μετά αγόραζα και μόνος μου, είχα τόσα λεφτά στην άκρη και όποτε ήθελα έπινα. Δεν πουλούσα.

Εισαγγελέας: Πόσα χρήματα βγάζατε κατά μέσο όρο τον μήνα;

Κατηγορούμενος: Αλλες φορές 20.000 ευρώ, άλλες 10.000 ευρώ, άλλες 5.000 ευρώ. Κάθε ραντεβού μπορεί να πήγαινε και 2.500 ευρώ.

Δικαστής: Γιατί ήρθατε στο Εφετείο φορτωμένος χρήματα και ναρκωτικά; Γιατί δεν σταματήσατε μόνος σας;

Κατηγορούμενος: Κάτι με κινούσε σαν να με οδηγούσε ο Θεός. Ηταν ή όλα ή τίποτα.

Μάλιστα, νωρίτερα ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, είχε προσκομίσει στην έδρα και τα «πειστήρια» της εγγραφής του εντολέα του στο site γνωριμιών με άνδρες, στο οποίο, όπως ανέφερε, έφτασε να είναι μέτοχος!

Από την πλευρά της, η σύζυγος του 35χρονου ανέφερε πως δεν είχε ιδέα για την κρυφή ζωή του άντρα της, ενώ ο αστυνομικός που εκείνη την ημέρα είχε υπηρεσία στο πάρκινγκ του Εφετείου κατέθεσε: «Του έκανα νόημα να σταματήσει και πάρκαρε. Μου έδωσε το χέρι του και μου είπε “δεν είμαι καλά, θέλω να πάω φυλακή για να με συγχωρέσει ο Θεός”».

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...