Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Ρίχτερ με διαθήκη «βόμβα»: Οικιακή βοηθός κληρονόμησε τη Μαίρη Χρονοπούλου

Η Λαμάρα από τη Γεωργία για καιρό ήταν ο φύλακας άγγελος της ηθοποιού στα πέτρινα χρόνια στο κρεβάτι του πόνου

Η διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου -όπως πρώτη η «Espresso» δημοσίευσε- κατατέθηκε από τη συμβολαιογράφο Κορωπίου Αγγελική Αχειμάστου το πρωί της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου 2023 στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας (Κορωπίου), προκειμένου να δημοσιευτεί, κάτι που έγινε χθες!

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν -για τις οποίες η «Espresso» διατηρεί επιφύλαξη-, στη διαθήκη αναφέρεται το όνομα της Λαμάρα, της προηγούμενης οικιακής βοηθού που φρόντισε τη Μαίρη Χρονοπούλου -στα «πέτρινα» χρόνια της ζωής της, όταν ήταν κατάκοιτη στο κρεβάτι του πόνου για περισσότερα από 25 χρόνια-, και η οποία σήμερα βρίσκεται στη Γεωργία! Η πρώην οικιακή βοηθός λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», είναι μία από τις ισχυρότερες κληρονόμους της σταρ του σινεμά, αφού η θανούσα τής κληροδοτεί ένα διαμέρισμα (το πατρικό της μητέρας της) στα Πατήσια, αλλά και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Λαμάρα και Μαίρη Χρονοπούλου φωτογραφίζονται πριν από μερικά χρόνια αποκλειστικά για την «Espresso»

Στη διαθήκη αυτή αναφέρεται -κατά πάσα πιθανότητα- και σε ποιον περνάει το σπίτι της Παιανίας, παρότι η Χρονοπούλου το διέθεσε, εν ζωή, εξ ολοκλήρου στο Χαμόγελο του Παιδιού. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, στη διαθήκη αναφέρονται ονόματα φίλων της, τα οποία εισπράττουν διάφορα χρηματικά ποσά. Σε κανένα σημείο όμως δεν αναφέρεται πού κληροδοτούνται τα συγγενή της δικαιώματα από τις ταινίες και τα τραγούδια της.
Συν τοις άλλοις, δεν έχει διευκρινιστεί εάν στη διαθήκη αναφέρεται πού ή σε ποιους θα κληροδοτηθεί η κινητή της περιουσία, η οποία υπολογίζεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

H ειδοποίηση κληρονόμων

Σε επικοινωνία της «Espresso» με το Ειρηνοδικείο Κορωπίου ενημερωθήκαμε ότι το περιεχόμενο της διαθήκης είναι απολύτως μυστικό, ακόμα και μετά τη δημοσίευσή της, ενώ αντίγραφό της μπορεί να παραλάβει μόνο όποιος έχει έννομο συμφέρον και μπορεί να το αποδείξει. Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να καταθέσει αίτημα στον ειρηνοδίκη Υπηρεσίας, ο οποίος θα αποφασίσει εάν ο αιτών δικαιούται να την παραλάβει.

Λαμάρα και Μαίρη Χρονοπούλου φωτογραφίζονται πριν από μερικά χρόνια αποκλειστικά για την «Espresso»

Σήμερα, πάντως, η συμβολαιογράφος Αγγελική Αχειμάστου θα παραλάβει το αντίγραφο της δημοσιευμένης διαθήκης και στη συνέχεια θα προβεί σε ειδοποίηση των κληρονόμων που αναφέρονται σε αυτήν. Οπως όλα δείχνουν, υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας.
Πολύ περισσότερο μετά την αποκάλυψη της «Espresso» ότι η Μαίρη Χρονοπούλου προνόησε να αφήσει μεταγενέστερη χειρόγραφη διαθήκη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε κρύπτη στο σπίτι της στην Παιανία. Αυτή η αποκάλυψη ενισχύει το αίτημα που κατέθεσε ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Δημήτρης Χατζημιχάλης να καταγράφουν λεπτομερώς τα αντικείμενα της ηθοποιού και να σφραγιστεί η οικία της, αφού, ασχέτως τού αν η δημοσιευμένη διαθήκη καθορίζει ακόμα και για την κινητή της περιουσία κληρονόμο, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ανακαλείται από νέα, η οποία δεν έχει δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας!

Λαμάρα και Μαίρη Χρονοπούλου φωτογραφίζονται πριν από μερικά χρόνια αποκλειστικά για την «Espresso»

Σε περίπτωση που κατά το άνοιγμα της διαθήκης της Χρονοπούλου, σήμερα, προκύψουν κληρονόμοι, τότε δικαιούνται, λόγω έννομου συμφέροντος, να ζητήσουν -εάν το επιθυμούν- να ακολουθήσει έρευνα-αναζήτηση μιας τέτοιας χειρόγραφης διαθήκης. Αντιλαμβάνεστε ότι, στην περίπτωση που υπάρχει τέτοια και βρεθεί, θα πυροδοτήσει σειρά ερωτημάτων για όσα η ηθοποιός αποφάσισε τις τελευταίες ημέρες της ζωής της.

Επιπλέον, από τη δημοσίευση της διαθήκης, για πρώτη φορά, προκύπτουν αληθινοί και νόμιμοι κληρονόμοι, οι οποίοι οπλίζονται με δικαίωμα διενέργειας ερευνών ακόμα και στα οικονομικά της Χρονοπούλου αλλά και στην περιουσία της, εφόσον η λαμπερή ηθοποιός κληροδότησε σε αυτούς χρηματικά ποσά, καθιστώντας τους κληρονόμους. Το ερώτημα είναι αν σκοπεύουν να αμφισβητήσουν τις ενέργειες της πρωταγωνίστριας στο σύνολο της περιουσίας της. Και φανταστείτε τι έχει να γίνει αν αποφασίσουν να το κάνουν!

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα







Μποζουκια Αθηνα