Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Γάμος με τρία νυφικά και οκταώροφη τούρτα

Με άρωμα από «Survivor» και Βανδή το χλιδάτο μυστήριο

Oχι ένα, ούτε δύο… τρία νυφικά άλλαξε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στον γάμο της με τον σύντροφό της Νεκτάριο Λεμονίδη, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, μαγνητίζοντας τα φώτα της δημοσιότητας.

Η πρώην παίκτρια του «Survivor», η οποία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο της αισθητικής, παντρεύτηκε -με δόξα και τιμή!- τον γνωστό παθολόγο, με τον οποίο γνωρίστηκαν πριν από λίγους μόλις μήνες.

Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης, εντός του κτήματος «Πολυχώρος Ονείρων», στο Μαρκόπουλο Αττικής, με κουμπάρους δυο καλούς φίλους του ζευγαριού, τη Μαριάννα (σ.σ.: είναι η σύζυγος του dj Airth των Vegas) και τον Ανέστη.

Η νύφη έφτασε στο εκκλησάκι με μικρή καθυστέρηση, συνοδευόμενη από τον αδελφικό της φίλο και γνωστό ράπερ Zeraw, καθώς εκείνη την ώρα είχε πιάσει βροχή.

Ευτυχώς, όλα πήγαν κατ’ ευχήν και η Ελίζαμπεθ, η οποία φαινόταν να λάμπει από χαρά, αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης ενώπιον Θεού και ανθρώπων με τον Νεκτάριο, ο οποίος έμοιαζε να μην μπορεί να πιστέψει πως η «γαζέλα της ελληνικής showbiz», όπως την αποκαλούν, έγινε τελικά κυρία Λεμονίδη. Οι νεόνυμφοι δεν παρέλειψαν να κάνουν και δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες αμέσως μετά την τελετή.

«Πίστευα ότι η νύφη δεν θα έρθει, αλλά τελικά ήρθε. Ηθελα να μου πατήσει το πόδι» είπε αρχικά ο γαμπρός, με τη νύφη να τονίζει πως «τηρούμε πάντα τα ήθη και τα έθιμα. Εννοείται, το πάτησα». «Στο παπούτσι μου έγραψα πρώτη πρώτη την Κατερίνα Καινούργιου, μετά Μαρία Μπακοδήμου και μετά Αφροδίτη Γραμμέλη» αποκάλυψε έπειτα η Ελέτσι.

«Επαθα σοκ όταν την είδα με το νυφικό. Είναι κάτι το σούπερ ουάου. Ηταν τελικά όσο όμορφη πίστευα ότι θα είναι. Ηταν γραμμένο ότι θα γίνει ο γάμος μας» συμπλήρωσε από την πλευρά του ο Λεμονίδης, με τη νύφη να καταλήγει: «Την πρώτη νύχτα θα κάνουμε παιδάκι».

Με Fedra Collection

Αξίζει να σημειωθεί πως η νύφη άλλαξε τρεις διαφορετικές δημιουργίες της Μαρίας Θεοδωρίδου του οίκου Fedra Collection. Με άλλο νυφικό εμφανίστηκε στην εκκλησία, με άλλο έσκασε μύτη στο γαμήλιο πάρτι και με άλλο κατέληξε προς το τέλος του γλεντιού.

Αμέσως μετά το μυστήριο οι καλεσμένοι, όπως οι Ασημακόπουλος, Χρυσαειδή, Στρέπκος και ΣιακαβάραΠλεύρης, μεταφέρθηκαν στην κλειστή αίθουσα του κτήματος, προκειμένου να απολαύσουν τα εκλεκτά εδέσματα του μενού από το catering Πλειάδες και φυσικά να ευχηθούν βίον ανθόσπαρτον στους νιόπαντρους.

Το ζευγάρι έκανε είσοδο στο πάρτι του με το τραγούδι της Βανδή «Ο,τι ονειρευόμουν στη ζωή μου», ενώ λίγο αργότερα, όταν έκοβαν τη γαμήλια τούρτα, η οποία είχε οκτώ ορόφους, ο Νεκτάριος γονάτισε μπροστά στη νύφη και εκείνη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Ο γαμπρός, ωστόσο, δεν έμεινε εκεί: Εδωσε και τραγουδιστικό ρεσιτάλ, αφιερώνοντας στη γυναίκα του το «Black magic woman», με τους δυο τους να κλέβουν τις εντυπώσεις τόσο με το τραγούδι όσο και με τον χορό τους. Το πάρτι «απογείωσε» και ο πρώην συμπαίκτης της Ελίζαμπεθ στο «Survivor», Τριαντάφυλλος, ο οποίος ξεσήκωσε τους καλεσμένους με τις επιτυχίες του.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα