Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Καινούργιου σε Μικρούτσικο: «Έχω ανάγκη να τους γλείψω για να με βοηθήσουν να είμαι εδώ που είμαι»

Έντονος διάλογος για τους δύο παρουσιαστές

Οι διαφωνίες και οι εντάσεις καλά κρατούν ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο του Σταύρου Μπαλάσκα που προκάλεσε αμηχανία και στη συνέχεια ένταση ανάμεσά στους δύο παρουσιαστές.

«Θα μου επιτρέψετε να δώσω μία πληροφορία ακόμα; Είναι πάρα πολύ σοβαρή. Ο κύριος Μικρούτσικος όταν ήταν άρρωστος στο σπίτι του, έβλεπε την κυρία Καινούργιου και κάθε ημέρα έβαζε ένα τραγούδι, που θα ήθελα να μας το τραγουδήσει μία ημέρα: τι θα ήμουν αν θα σε έχανα, αν θα σε έχανα, αν θα σε έχανα. Θα ήμουν ένα κουτσουράκι τόσο δα μικρούτσικο», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Τέτοια λες και είσαι αναντικατάστατος. Αν δεν ήσουν φίλος μου, θα σου έλεγα γλείψε βρε μπαγάσα. Είναι φίλος μου, δεν του το λέω», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντάει: «Ανδρέα μου κανένας δεν με γλείφει γιατί δεν έχει ανάγκη να γλείψει. Ειδικά εμένα. Όλοι είναι ανώτεροι από εμένα εδώ».

Και συνέχισαν:

Α.Μ.: Άσε το να έχω άποψη. Ο καθένας πιστεύει αυτό που πιστεύει.
Κ.Κ.: Απλά όλοι είναι ανώτεροι από εμένα κι εγώ έχω ανάγκη να τους γλείψω για να με βοηθήσουν να είμαι εδώ που είμαι.


Α.Μ.: Γνωρίζω πολύ καλά το φαινόμενο γιατί περνώ πολλές φορές από χώρους και κολλάω.
Κ.Κ.: Αυτό προσβάλλει τους συνεργάτες μου.


ΑΜ.: Από χώρους… Μην το παίρνεις αυτό. Άσε ποιον προσβάλλει.
Κ.Κ.: Πάμε σε διαφημίσεις.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα