Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

«Στενοχωρήθηκε η Καινούργιου με τα φιλιά της Μπάρκα με τον πρώην της, Τσαγκρίδη γιατί εκείνη τους γνώρισε»

«Η Κατερίνα σύστησε τη Δανάη στο Φίλιππο σε μια ευρύτερη παρέα»

Η Κατερίνα Καινούργιου το τελευταίο διάστημα άφηνε υπονοούμενα περί επανασύνδεσής της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και μάλιστα είχε πάει πριν από λίγες ημέρες για φαγητό στο εστιατόριό του.

Οι φήμες όμως για ειδύλλιο του γόνου της εφοπλιστικής οικογένειας Παναγόπουλου με τη Δανάη Μπάρκα επιβεβαιώθηκαν με φωτογραφίες και βίντεο να φιλιούνται σε έξοδό τους. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής της το πρωί της Δευτέρας είπε δύο πράγματα που γνώριζε.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Οι ευχές στον Φίλιππο Τσαγκρίδη και τα υπονοούμενα περί επανασύνδεσης

«Η Κατερίνα, βλέποντας αυτό το βίντεο, στενοχωρήθηκε. Εγώ από την πρώτη στιγμή είχα μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, έκαναν παρέα… Και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μού είχε πει ότι σύστησε τη Δανάη στον Φίλιππο, σε μια ευρύτερη παρέα. Φιλικά.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: «Θα πηγαίνω και θα τρώω όπου θέλω»

Διαβάστε επίσης: Ο χορός της Δανάης Μπάρκα on air μετά τη φωτογραφία με τα φιλιά της με τον Τσαγκρίδη

Χθες, λοιπόν, της έκανε unfollow. Η Κατερίνα με τον Φίλιππο είχαν μια πολύ σοβαρή σχέση, δεν ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο βγήκε 1-2 μήνες και μετά από δυο χρόνια έτυχε να βγει η Δανάη, με την οποία δεν είναι κολλητές, αλλά έχουν μια στενή σχέση.

Ίσως η ενόχληση της Κατερίνας έχει να κάνει με το πώς εκείνη είχε βάλει τον Φίλιππο στην καρδιά της και στη ζωή της. Για την Κατερίνα, αν θυμάμαι καλά, ήταν η σοβαρή σχέση της ζωής της».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.

Τουρίστρια «έλουσε» την Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έλεος! Δεν νιώθει κιόλας. Με ξεπερνάει όλο αυτό»

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Φαντάρος ο γιος των Μενεγάκη – Λάτσιου: Η selfie του πρώην ζευγαριού με τον Άγγελο Λάτσιο

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος παρουσιάστηκε στο ναυτικό για τη στρατιωτική του θητεία.

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Επέτειο γάμου 25 χρόνων γιορτάζει γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό και επιχειρηματία το 2000 σε έναν γάμο υπερπαραγωγή που άφησε εποχή



Μποζουκια Αθηνα