Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

«Ψίθυροι» χωρισμού για Δημήτρη Λάλο και Έλενα Μαυρίδου

Όσα ακούγονται σε καλλιτεχνικούς κύκλους για τον Μαθιό του «Σασμού» και τη γλυκιά ηθοποιό!

Χωρισμός «βόμβα» στην καλλιτεχνική Αθήνα, σύμφωνα με όσα ψιθυρίζονται σε καλλιτεχνικά στέκια και τηλεοπτικούς κύκλους! Ο λόγος για τον Δημήτρη Λάλο, τον τηλεοπτικό Μαθιό του «Σασμού», και την επίσης ηθοποιό Ελενα Μαυρίδου, που έπειτα από μια κοινή πορεία σχεδόν εννέα ετών και την απόκτηση ενός παιδιού, φέρεται ότι πήραν την απόφαση να βαδίσουν πλέον σε χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Η απρόσμενη εξέλιξη για το «the end» στη σχέση τους έφτασε στα αυτιά της «Espresso» από ανθρώπους του καλλιτεχνικού σιναφιού στο οποίο ανήκει το ζευγάρι και (προφανώς) συζητήθηκε από κάποιον (ίσως και από τους δύο).

Aριστες σχέσεις

Σύμφωνα με τους ίδιους ψιθύρους που έφτασαν στα γραφεία μας, παρά τον ξαφνικό χωρισμό τους οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι πορεύονταν μαζί και καλλιτεχνικά μέχρι και πριν από λίγους μήνες όταν έκαναν περιοδεία με την παράσταση «Βάκχες», σε σκηνοθεσία της Ελενας Μαυρίδου, όπου έπαιζαν και οι δύο, έχουν κρατήσει άριστες σχέσεις.

Αλλωστε, το παιδί τους τούς συνδέει άρρηκτα και αποτελεί και για τους δυο την απόλυτη προτεραιότητα, όπως ήταν όλα αυτά τα χρόνια! Πέρα κι απ’ αυτό, όμως, «μια αγάπη δεν τελειώνει μ’ έναν χωρισμό», όπως λέει και το γνωστό τραγούδι. Ειδικά όταν δύο σύντροφοι έχουν γίνει στο πέρασμα του χρόνου και τόσο καλοί φίλοι μεταξύ τους, όπως ισχύει στην περίπτωσή τους.

Η Ελενα και ο Δημήτρης συνεχίζουν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον και σε επαγγελματικό επίπεδο. Για παράδειγμα, πριν από λίγο καιρό, όταν η σειρά «Σώσε με», στην οποία πρωταγωνιστεί εκείνη, μπήκε στο Netflix, ο τηλεοπτικός Μαθιός τής αφιέρωσε ένα αποθεωτικό post στο Instagram.

Μάλιστα, μέσα σε όλα αυτά, όπως μας μεταφέρθηκε, ο τηλεοπτικός Μαθιός του επιτυχημένου σίριαλ του Alpha «Σασμός» έχει αρχίσει ήδη να ετοιμάζει το νέο του σπίτι, που κι αυτό βρίσκεται στη γειτονιά των καλλιτεχνών (όπου μένουν μεταξύ άλλων οι Στάνκογλου, Πανταζάρας, Νούσιας, Αντουλινάκη) του κέντρου της Αθήνας, σε σχετικά κοντινή απόσταση με αυτό όπου ζούσε μέχρι τώρα μαζί με την πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑNT1+ «Σώσε με» και την κόρη τους Νικολέτα.

Μιλώντας για την Ελενα Μαυρίδου και σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Δημήτρης Λάλος είχε αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στη γνωριμία τους, που είχε γίνει αρχικά σε ένα πάρτι γενεθλίων, με το ειδύλλιό τους να «φουντώνει» λίγο αργότερα, την εποχή που συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στο θέατρο. «Με την Ελενα γνωριστήκαμε όταν ετοιμάζαμε την παράσταση για την Επίδαυρο και νομίζω ότι ερωτευτήκαμε σε όλα τα επίπεδα: και σε προσωπικό αλλά και σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Είναι μία πολυτάλαντη γυναίκα σε ό,τι κάνει. Οταν αποφασίσαμε να συζήσουμε, για εμένα δεν υπήρχε λόγος καν να ερωτηθώ, ήρθε αβίαστα» είχε πει, τότε, χαρακτηριστικά.

«Εργάτες του θεάτρου»

Τόσο ο Δημήτρης Λάλος όσο και η Ελενα Μαυρίδου δηλώνουν ακούραστοι «εργάτες του θεάτρου» και μπορεί να κάνουν τηλεόραση, αλλά το σανίδι είναι αυτό που βάζουν πάνω απ’ όλα στην τέχνη τους, διατηρώντας ο καθένας και τον δικό του θεατρικό χώρο. Σε κοινή συνέντευξή τους, μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι είχαν τονίσει ότι είχαν σκεφτεί κάποια στιγμή το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν μαζί ένα θέατρο, κάτι που δεν έκαναν τελικά, καθώς το θεώρησαν μεγάλη τρέλα! «Κανονικά, θα έπρεπε να μας επιχορηγεί το κράτος, σε βάθος χρόνου. Ολα αυτά τα χρόνια, ό,τι έχουμε κάνει, το έχουμε κάνει μόνοι μας. Είναι πολύ μεγάλο το βάρος που σηκώνουμε καθημερινά. Με το σπαθί μας, χωρίς πλάτες. Ούτε τζάκι πίσω μας έχουμε. Με πολλή δουλειά. Κρατάμε δύο θέατρα ζωντανά, όπου δουλεύουν πάνω από πενήντα άνθρωποι» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, τότε, ο Δημήτρης Λάλος.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.




Μποζουκια Αθηνα