Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Κοντά της πάντα η αδερφή της, πριγκίπισσα Ειρήνη

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον ισπανικό λαό, που τη λατρεύει, η επίτιμη βασίλισσα Σοφία έφυγε από τη Διεθνή Κλινική Ruber και επέστρεψε στο σπίτι της στο παλάτι Ζαρζουέλα στη Μαδρίτη και στα καθήκοντά της. Στην έξοδό της από το νοσοκομείο, σε εξαιρετική φόρμα και διάθεση, η γλυκιά βασίλισσα χαμογέλασε και έγνεψε στους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους που την περίμεναν και τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον τους.

Η βασίλισσα Σοφία κατά την έξοδό της από τη Διεθνή Κλινική Ruber

Η βασίλισσα Σοφία εισήχθη στη Διεθνή Κλινική Ruber στη Μαδρίτη την Τρίτη 10 Απριλίου, έπειτα από ουρολοίμωξη. Η ισπανική βασιλική οικογένεια, που επιβεβαίωσε την είδηση, ανακοίνωσε ότι η ανάρρωση της μητέρας του βασιλιά Φελίπε ΣΤ’ από την ασθένεια εξελίσσεται «πολύ γρήγορα και ευνοϊκά», αλλά θα παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελευταία φορά που νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο ήταν όταν γέννησε τον μελλοντικό βασιλιά, στις 30 Ιανουαρίου 1968.

Στην Κλινική Ruber, το μόνο πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας που την επισκέφθηκε, για να την εμψυχώσει και να της κρατήσει συντροφιά, ήταν η αδερφή της, πριγκίπισσα Ειρήνη της Ελλάδος, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά την αγάπη και το δέσιμο των δύο γυναικών. «Ενωμένα δίδυμα» αποκαλούν άλλωστε στην Ισπανία τη Σοφία και την Ειρήνη. «Φύλακας άγγελος» της πριγκίπισσας Ειρήνης, που, σύμφωνα με τις φήμες, έχει διαγνωστεί με γνωστική παρακμή, είναι η λατρεμένη της αδερφή, βασίλισσα Σοφία, αλλά αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Ειρήνης, που δεν τη συγκρατούσε κανείς και πήγε να δει έστω για λίγες ώρες την αδερφή της στο νοσοκομείο και να της κρατήσει το χέρι!

Το γεγονός ότι η βασίλισσα Σοφία δεν κρύβει από τα φώτα της δημοσιότητας την καταβεβλημένη ομολογουμένως αδερφή της, αλλά την προβάλλει, στέλνοντας στον λαό της το μήνυμα για ίσες ευκαιρίες ζωής και αποδοχής σε όλα τα άτομα που παλεύουν με την άνοια και το Αλτσχάιμερ, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Η εικόνα της γλυκιάς και ευγενικής 82χρονης πριγκίπισσας της Ελλάδος, με το χαρακτηριστικό μαύρο μπουφάν, προκαλεί παγκόσμια συγκίνηση, αλλά η «El National» είχε εκφράσει μεγάλη δυσαρέσκεια για τις δημόσιες εμφανίσεις της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

Έλενα Παπαρίζου: Τι συμβαίνει με την υγεία της τραγουδίστριας;

Η Έλενα Παπαρίζου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να διακόψει τις εμφανίσεις της με τον Τάκη Ζαχαράτο στο NOX.

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...