Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Η (μεγάλη) γυμνή σχολή της ελληνικής αστυνομίας

Σάλος στην Αμυγδαλέζα με διαρροή καυτών φωτό και ροζ βίντεο

Mπήκε στη Σχολή Αξιωματικών στην Αμυγδαλέζα για να φορέσει τη στολή της αστυνομικού, αλλά αντ’ αυτού πετάει ό,τι έχει και δεν έχει, προκαλώντας σάλο με τα καμώματά της. Οπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», η συγκεκριμένη δόκιμος, η οποία σε λίγες μέρες θα ορκιστεί αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., έχει καταφέρει να κάνει άνω κάτω τη Σχολή Αξιωματικών στην Αμυγδαλέζα με τη συμπεριφορά της προς τους ανωτέρους της και με τη δημόσια εικόνα της στα κοινωνικά δίκτυα με ροζ βίντεο και γυμνές φωτογραφίες, που, αν μη τι άλλο, προσβάλλουν την εικόνα του Σώματος της ΕΛ.ΑΣ.

H Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα

Τη στιγμή που τόσο η φυσική όσο και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προσπαθούν να συμμαζέψουν (προβαίνοντας ακόμη και σε παύση καθηκόντων) αστυνομικούς που ξεχνούν ποιο είναι το καθήκον τους και φοράνε τον μανδύα του… influencer, η κοκκινομάλλα πρωταγωνίστρια του ροζ σκανδάλου στη Σχολή Αξιωματικών στην Αμυγδαλέζα έχει αναπτύξει δράση που δεν περνά απαρατήρητη!

Aναφορές εις βάρος της

H δόκιμος υπαστυνόμος φωτογραφίζεται με εν υπηρεσία αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, με τον εξοπλισμό τους και να κόβει βόλτες, ενώ βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία χωρίς εν τούτοις να έχει υπάρξει σχετική ενημέρωση του Κέντρου για την παρουσία της στην Ομάδα. Σε βάρος της Ομάδας και της δοκίμου έχει υποβληθεί καταγγελία για τη διάπραξη των αδικημάτων αντιποίησης αρχής, εγκατάλειψης θέσης και παραποίησης στολής, ωστόσο από πλευράς της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. δεν κινήθηκε καμία πειθαρχική διαδικασία ελέγχου.

Η συμπεριφορά της είχε γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στους αστυνομικούς κύκλους, με συναδέλφους της να σχολιάζουν με δηκτικό τρόπο την αντιεπαγγελματική στάση που τηρούσε στις βόλτες με άνδρες της ΔΙΑΣ. Η «δράση» της, όμως, δεν περιορίζεται, όπως θα αποκαλύψουμε, σε αυτό το περιστατικό, μια και εις βάρος της έχει υποβληθεί μήνυση από συνάδελφό της για… σεξουαλική παρενόχληση, με τον ίδιο να μην ανταποκρίνεται στο ερωτικό της κάλεσμα και να κινείται νομικά εναντίον της! Και μέσα σε αυτό το αρνητικό για εκείνη κλίμα, κάποιοι στη σχολή αποφάσισαν να την… επιβραβεύσουν και να την ορίσουν επόπτρια των πρωτοετών δοκίμων αξιωματικών, ενώ εκκρεμούν εις βάρος της και καταγγελίες από σειρά αποφοίτων της ΣΑΕΑ, σύμφωνα με τις οποίες η συγκεκριμένη χωρίς να έχει ιδιαίτερα προσόντα προωθήθηκε να λάβει μέρος σε προγράμματα τα οποία υλοποιούνται σε συνεργασία της Ακαδημίας με άλλους φορείς! Αφήστε δε που ήταν, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, και το κεντρικό πρόσωπο σε ημερίδες της Αστυνομίας!

Αξιοσημείωτες επίσης είναι και άλλες αναφορές δοκίμων για τη «σειρά» τους, καθώς σε εκδήλωση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής χόρευε αισθησιακά ακουμπώντας σε εκπαιδευτή της παρουσία πλήθους αστυνομικών. Ο μεγάλος σάλος όμως ξέσπασε όταν άρχισαν να κυκλοφορούν από κινητά σε κινητά δοκίμων και αξιωματικών γυμνές φωτογραφίες της που κοσμούν τους ιδιωτικούς (προς αποφυγή… πειθαρχικού ελέγχου) λογαριασμούς της στα social media! Αποκορύφωμα της δράσης της, ένα βίντεο, διάρκειας 20 δευτερολέπτων, το οποίο έχει πέσει στα χέρια συναδέλφων της και στο οποίο η δόκιμος προβαίνει σε πεοθηλασμό συναδέλφου της, ο οποίος έχει κατεβασμένο το υπηρεσιακό του παντελόνι με τη θήκη του όπλου του.

Να σημειωθεί ότι το εκπαιδευτικό προσωπικό στις σχολές της Αμυγδαλέζας είναι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι σε όλη την επαγγελματική καριέρα τους έχουν θητεύσει ως καθηγητές στη σχολή, στη μειονότητά τους με μηδαμινή υπηρεσιακή εμπειρία και απευθείας ενταξή τους στο προσωπικό της σχολής. Οι καταγγελίες από αποφοίτους της ΣΑΕΑ για επίμεμπτες συμπεριφορές εκπαιδευτών πάνε σύννεφο, ενώ οι ίδιες αναφορές «καίνε» εκπαιδευτή ο οποίος επιδίδεται σε σύναψη σχέσεων με δοκίμους, με κάποιες να καταλήγουν σε σοβαρά επεισόδια αντιζηλίας εντός της σχολής. Χαρακτηριστική είναι υπόθεση αστυνομικού ο οποίος αρνήθηκε να συνάψει σχέση με την εν λόγω δόκιμη αξιωματικό, με την υπόθεση να εκκρεμεί στα ποινικά δικαστήρια.

Από… θύμα, θύτης

Επίσης, αστυνομικός έχει καταγγείλει τη συγκεκριμένη δόκιμο, καθώς επίσης και εκπαιδευτές, υποστηρίζοντας ότι προέβησαν σε κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος του, ενώ τον κατήγγειλαν ψευδώς προκειμένου να τον εξοντώσουν επαγγελματικά και προσωπικά, όπως ο ίδιος έχει δημόσια αναφέρει για την υποθεση που εκκρεμει στα ποινικά δικαστήρια, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν για να καλύψουν δικές τους προηγούμενες παράνομες συμπεριφορές εις βάρος του. Με τους ψιθύρους να πάνε και να έρχονται στους διαδρόμους της σχολής και για τη φιλική της σχέση με την ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ., που τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με τις πλαστές ψευδείς βεβαιώσεις, το σίγουρο είναι πως οι ροζ αποκαλύψεις της «Espresso» για την εν λόγω δόκιμο (πλησιάζει και η ονομαστικοποίησή της από την ΕΛ.ΑΣ.) θα τραντάξουν συθέμελα το κτίριο της ΓΑΔΑ αλλά και το ίδιο το υπουργείο!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα