Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

«Ιησούς» στην Ελλάδα ο Νίκολας Κεϊτζ – Η μυστική περιοχή της Αττικής που θα γίνει Χόλιγουντ!

Τα συνεργεία δουλεύουν στο φουλ λίγο πριν ακουστεί το «πάμε»

Στην Ελλάδα ινκόγκνιτο ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ! Ο ακριβοθώρητος ηθοποιός θα βρεθεί στη χώρα μας όχι για διακοπές, αλλά για τα γυρίσματα της ταινίας με τίτλο «Ο γιος του ξυλουργού», το σενάριο της οποίας περιστρέφεται γύρω από τα θαύματα του Ιησού Χριστού!

  • Παγκόσμια αποκλειστικότητα του Νίκου Νικόλιζα

Μέχρι σήμερα όλα γίνονται υπό άκρα μυστικότητα, σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, λίγο έξω από την Αθήνα, στις σπηλιές και τις χαράδρες της περιοχής Κρύφτες Μεγάρων, και πάντες περιμένουν με ανυπομονησία το «κλακ» για να αρχίσουν τα γυρίσματα.

Δημοσιεύματα σε όλο τον κόσμο από τον περασμένο Απρίλιο μιλούν για τη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ, όμως η «Espresso» σε παγκόσμια αποκλειστικότητα βρέθηκε πρώτη από όλους στον τόπο όπου χτίζεται ένα ολόκληρο χωριό για να γυριστεί η ταινία! Και όλα αυτά, λίγες ημέρες προτού ο ακριβοθώρητος Νίκολας Κέιτζ και μια πλειάδα πασίγνωστων ηθοποιών πατήσουν το πόδι τους στη χώρα μας!

Λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, συγκεκριμένα στα απάτητα βουνά των Μεγάρων, στους περίφημους και εντυπωσιακούς Κρύφτες, με τις μοναδικές σπηλιές και το φυσικό τοπίο να παραπέμπει σε άλλες εποχές, εδώ και μερικές εβδομάδες τα μηχανήματα του Δήμου Μεγαρέων δουλεύουν ασταμάτητα. Αλλωστε δεν είναι τυχαίες η περιοχή και η ονομασία Κρύφτες, καθώς στα αρχαία χρόνια η περιοχή αυτή ήταν σωστό φρούριο για τους κατοίκους της Αττικοβοιωτίας, που κρύβονταν από τους εισβολείς άλλων περιοχών. Αν και η περιοχή είναι «απόρθητο κάστρο» λόγω των εργασιών και εν αναμονή των χολιγουντιανών σταρ, η «Espresso» κατάφερε να απαθανατίσει μερικά από τα σκηνικά που στήνονται στις απότομες χαράδρες.

Η περιοχή Κρύφτες στα Μέγαρα όπου για τις ανάγκες της ταινίας θα φτιαχτεί ένα ολόκληρο χωριό

Το έγγραφο στον Δήμο Μεγαρέων

Και πώς ξεκίνησαν όλα; Πριν από περίπου δύο μήνες μία από τις μεγαλύτερες χολιγουντιανές κινηματογραφικές εταιρίες με έγγραφό της προς τον Δήμο Μεγαρέων έκανε σαφές αυτό το μεγάλο κινηματογραφικό εγχείρημα που θα λάβει χώρα σε φυσικό περιβάλλον: να γυριστεί ένα μέρος από την ταινία του Χόλιγουντ με τίτλο «Ο γιος του ξυλουργού», η οποία αναφέρεται στα θαύματα του Ιησού Χριστού. Την ταινία σκηνοθετεί ο Αιγυπτιοαμερικανός Lotfy Nathan, ο οποίος σκοπεύει να φωτίσει μια σπάνια ειπωμένη πλευρά της παιδικής ηλικίας του Ιησού με μια εικόνα πολύ εντυπωσιακή λόγω των θαυμάτων που έκανε. Η κινηματογραφική εταιρία παραγωγής Cinenovo με έδρα το Παρίσι και η Spacemaker με έδρα το Λος Αντζελες έχουν αναλάβει τη διεκπεραίωση του μεγάλου αυτού κινηματογραφικού εγχειρήματος, ενώ η ταινία προσδοκά να σαρώσει το box office! Η κινηματογραφική εταιρία στο προφίλ της στα social media αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ιστορία του Ιησού όπως δεν την έχετε ξαναδεί. Οι Nicolas Cage, FKA Twigs και Noah Jupe θα πρωταγωνιστήσουν στο “Carpenter’s Son”, μια ταινία που θα περάσει στην ιστορία»!

Συνεργεία στήνουν ειδικές σκηνές για τα γυρίσματα έξω από τη στάνη ενός βοσκού

Γυρίζοντας στα βουνά των Μεγάρων και ανηφορίζοντας τον δύσβατο δρόμο για τις χαράδρες στην περιοχή Κρύφτες, συναντά κανείς την τελευταία στάνη της περιοχής. Ανάμεσα στα αιωνόβια πεύκα και τα μισογκρεμισμένα κτίσματα του περασμένου αιώνα μέσα στις χαράδρες οι εργασίες είναι πυρετώδεις, με τα συνεργεία να δημιουργούν ένα μικρό χωριό, καθώς μέσα στον Αύγουστο αναμένεται η έναρξη των γυρισμάτων, που θα διαρκέσουν αρκετές ημέρες. Η «Espresso» είδε φορτηγά με ξυλεία και υλικά οικοδομών να πηγαινοέρχονται, εργάτες να κατασκευάζουν μικρές καλύβες, αλλά και ένα πυροσβεστικό όχημα που συνδράμει τις εργασίες!

Με λίγα λόγια, ένας απροσπέλαστος μέχρι πρότινος τόπος θα μετατραπεί σε φυσικό χολιγουντιανό στούντιο, κάνοντας άλλη μία φορά την Ελλάδα διάσημη για το φυσικό κάλλος της σε όλο τον κόσμο. Αλλωστε ποιος δεν θυμάται ότι ο Νίκολας Κέιτζ το 2001 είχε πρωταγωνιστήσει στη χολιγουντιανή παραγωγή «Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι», που έδωσε τεράστια τουριστική ώθηση στην Κεφαλλονιά, ενώ οι εισπράξεις της ταινίας ήταν 62.000.000 δολάρια. Αξιοσημείωτο πάντως είναι και το υπόλοιπο καστ της ταινίας. Χαρακτηριστικά, ο νεαρός Βρετανός ηθοποιός Noah Jupe κέρδισε την αναγνώριση για τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «Τhe night manager» το 2016 και συνέχισε με σπουδαίες τηλεοπτικές βρετανικές σειρές, ενώ η συναρπαστική ερμηνεία του στο «Honey boy» το 2019 τού χάρισε μια υποψηφιότητα για το βραβείο δεύτερου ανδρικού ρόλου Independent Spirit.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα