Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Ροζ σκάνδαλο με υποψήφια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Ελλάδα

Σάλος έχει ξεσπάσει σε νομό της Δυτικής Ελλάδας, καθώς υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πιάστηκε «στα όρθια» από τον έως εκείνη τη στιγμή σύντροφό της να συνευρίσκεται ερωτικά με νεότερό της άντρα κατά τη διάρκεια πάρτι σε γνωστό, εμβληματικό εστιατόριο των Επτανήσων.

Πρόκειται για αιθέρια ύπαρξη, η οποία ήταν υποψήφια βουλευτής στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος στις τελευταίες εκλογές. Μπορεί οι συμπατριώτες της να μην την ανέδειξαν σε εκπρόσωπό τους στο Κοινοβούλιο, αλλά οι… ροζ περιπέτειές της φαίνεται ότι έχουν γίνει βούκινο στο νησί.

Αφορμή στάθηκε πάρτι πριν από δέκα ημέρες σε εστιατόριο, όπου η πολιτεύτρια είχε πάει με τον επί τρεις μήνες συνομήλικο σύντροφό της, ο οποίος είναι κι αυτός στέλεχος της Ν.Δ. Κατά τη διάρκεια του πάρτι έφυγε από το τραπέζι όπου καθόταν με τον φίλο της. Οταν πέρασε πάνω από μισή ώρα δίχως να επιστρέψει, αυτός ανησύχησε και την αναζήτησε σε χώρους του εστιατορίου, όπου ήταν σε εξέλιξη το πάρτι. Εκπληκτος την εντόπισε στον προαύλιο χώρο του εστιατορίου, σε ένα τοίχο -κυριολεκτικά… στα όρθια-, σε ερωτικές περιπτύξεις με άνδρα πολύ μικρότερης ηλικίας.

Ο 30χρονος λογομάχησε με την έως εκείνη τη στιγμή σύντροφό του, ενώ εξαφανίστηκε ο εφήμερος νεαρός εραστής. Οι φωνές τους ακούστηκαν σε άλλους παρευρισκομένους, ενώ αυτόπτης μάρτυρας φέρεται ότι ήταν άτομο που είναι κοντά στην εν λόγω πολιτεύτρια.

Μέσα σε λίγες ώρες οι περιπέτειές της έφτασαν στο φιλικό και το συγγενικό της περιβάλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν φτάσει στην «Espresso», μία από τις κοντινές της φίλες σταμάτησε την επαγγελματική συνεργασία που είχε μαζί της, μη αντέχοντας την ηθική κατάπτωση της μέχρι πρότινος κολλητής της.

Εννοείται πως ο σύντροφός της, που την έπιασε στα πράσα, διέκοψε τη σχέση τους. Μάλιστα, όπως έμαθε κατόπιν εορτής, την ίδια… τύχη είχε και προγενέστερος σύντροφός της. Το τραγελαφικό είναι πως η συγκεκριμένη υποψήφια βουλευτίνα το έπαιζε υποκριτικά «τάξη και ηθική» στο κοινωνικό της περιβάλλον, μέχρι που την έπιασε στα πράσα ο σύντροφός της.

Τα… απόνερα του ροζ σκανδάλου φαίνεται ότι έχουν φτάσει και στη Νέα Δημοκρατία, καθώς το ζευγάρι των στελεχών του κόμματος είχε βρεθεί πρόσφατα στην πρώτη γραμμή της, συμμετέχοντας στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Χάρη στην κινητοποίηση του κομματικού μηχανισμού τον περασμένο Ιούνιο έγινε η γνωριμία του ζευγαριού πριν από τις ευρωεκλογές. Μετά το ροζ σκάνδαλο σε νομό της Δυτικής Ελλάδας, πολλά κομματικά στελέχη διερωτήθηκαν πώς η όμορφη υποψήφια βουλευτής κατάφερε να αναδειχθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, αν και δεν είχε οποιαδήποτε πολιτική ή κομματική δραστηριότητα στο παρελθόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.