Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Τρόμος για τον Νίκολας Κεϊτζ σε σπηλιά των Μεγάρων

Η παραγωγή ενημέρωσε τα μέλη του καστ ότι τα γυρίσματα θα γίνουν σε άλλη περιοχή της Αττικής

Αγριες μέλισσες κατάφεραν να διώξουν τον Νίκολας Κέιτζ από τις σπηλιές της περιοχής Κρύφτες Μεγάρων! Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ενα άγριο μελίσσι στις σπηλιές της περιοχής Κρύφτες Μεγάρων, εκεί όπου γυρίζεται η περίφημη ταινία «Ο γιος του ξυλουργού» με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ, ήταν η αφορμή για να μεταφερθούν τα κινηματογραφικά συνεργεία για τρεις ημέρες σε άλλο βουνό της Αττικής.

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Μέσω e-mail η κινηματογραφική εταιρία ενημέρωσε όλα τα μέλη του καστ ότι τα γυρίσματα θα γίνουν τις επόμενες τρεις ημέρες σε άλλη περιοχή της Αττικής, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.

Ενα από αυτά είναι ότι ένα άγριο μελίσσι ήταν μέσα στις σπηλιές που ετοιμάζονταν για να γυριστούν οι επόμενες σκηνές με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ. Αν και οι πληροφορίες για τη χολιγουντιανή ταινία με θέμα τη ζωή του Χριστού βγαίνουν με το σταγονόμετρο, η «Espresso» ακόμα μια φορά ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στα απάτητα βουνά της πόλης των Μεγάρων. Στα μέρη όπου οι δύο διεθνείς κινηματογραφικές εταιρίες επέλεξαν για να γυριστεί η ταινία με θέμα τα θαύματα του Χριστού και όσα είχαν συμβεί στη ζωή του μέσα από το απαγορευμένο Ευαγγέλιο του Θωμά. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οπως πρώτη, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, είχε αναφέρει πριν από περίπου ενάμιση μήνα η «Espresso» για τη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ, ο χολιγουντιανός σταρ βρίσκεται εδώ και ενάμιση μήνα στη χώρα μας, χωρίς ακόμα κάποιος παπαράτσι να τον έχει «συλλάβει» με τον φωτογραφικό του φακό.

Το σημείο στα Μέγαρα όπου γίνονται τα γυρίσματα

Το εγχείρημα

Πριν από περίπου δύο μήνες μία από τις μεγαλύτερες χολιγουντιανές κινηματογραφικές εταιρίες με έγγραφό της προς τον Δήμο Μεγαρέων έκανε σαφές το μεγάλο κινηματογραφικό εγχείρημα που θα λάβει χώρα σε φυσικό περιβάλλον: να γυριστεί ένα μέρος από την ταινία του Χόλιγουντ με τίτλο «Ο γιος του ξυλουργού», η οποία αναφέρεται στα θαύματα του Ιησού. Την ταινία σκηνοθετεί ο Αιγυπτιοαμερικανός Λόφτι Νέιθαν, ο οποίος σκοπεύει να φωτίσει μια σπάνια ειπωμένη πλευρά της παιδικής ηλικίας του Ιησού με μια εικόνα πολύ εντυπωσιακή, λόγω των θαυμάτων που έκανε. Η κινηματογραφική εταιρία Cinenovo με έδρα το Παρίσι και η Spacemaker με έδρα το Λος Αντζελες έχουν αναλάβει τη διεκπεραίωση του μεγάλου εγχειρήματος, ενώ η ταινία προσδοκά να σαρώσει το box office!

Φορτηγά της παραγωγής με μηχανήματα του συνεργείου

Η κινηματογραφική εταιρία στο προφίλ της στα social media αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ιστορία του Ιησού όπως δεν την έχετε ξαναδεί. Οι Nicolas Cage, FKA Twigs και Noah Jupe θα πρωταγωνιστήσουν στο “Carpenter’s Son”, μια ταινία που θα περάσει στην Ιστορία»! Καθημερινά ο χολιγουντιανός σταρ, άλλοτε οδηγώντας μόνος του το υπερπολυτελές όχημά του και άλλοτε με οδηγό μια γυναίκα, καταφτάνει στη δύσβατη περιοχή των Μεγάρων, έτοιμος και μακιγιαρισμένος, δίχως να χάνει ούτε λεπτό για τα γυρίσματα. Οσοι τον συναναστράφηκαν μιλούν για έναν χαμογελαστό, χαμηλών τόνων σταρ, αλλά «κλειστό», που δεν έχει πολλά «πάρε δώσε» με τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας. Οταν βγαίνει από το υπερπολυτελές αμάξι του πηγαίνει στη μαύρη τροχοβίλα που έχει στηθεί κοντά στα σκηνικά της ταινίας και από εκεί ξεκινάει τα γυρίσματα μέχρι αργά το βράδυ.

Τις περισσότερες φορές τα γυρίσματα ξεκινούν με την ανατολή του ηλίου, γύρω στις 6.40. Η περιοχή είναι απόρθητο φρούριο, με εταιρία security να ελέγχει εξονυχιστικά όσους περνούν από τα σημεία των γυρισμάτων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τις πρώτες ημέρες ο Νίκολας Κέιτζ μίλησε με ενθουσιασμό για το συγκεκριμένο σημείο και την Ελλάδα, ενώ, όπως μας μεταφέρει πηγή, ο ίδιος ανέφερε: «Μου πρότειναν να γυριστεί η ταινία στην Τυνησία. Ωστόσο, την Ελλάδα τη θεωρώ πολύ φίλη χώρα και κομμάτι της καρδιάς μου». Και ενώ τα σκηνικά συνεχίζουν να χτίζονται κομμάτι κομμάτι, πριν από λίγες ημέρες σε ένα τρομακτικό και μοναδικό φυσικό τοπίο χτίστηκαν και οι τρεις σταυροί του Γολγοθά, κάνοντας ακόμα και τους Ελληνες συντελεστές να ανατριχιάσουν με το θέαμα που αντίκρισαν. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η ταινία θα ολοκληρώσει τα γυρίσματά της στις 18 Σεπτεμβρίου, με τους διεθνείς σταρ να αναχωρούν από την Ελλάδα προς άγνωστη κατεύθυνση.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα