Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

5.000 ευρώ για τέσσερις νύχτες σε «χρυσά» κρεβάτια σε lux ξενοδοχείο της Σεούλ για τη Μενδώνη και τον αστυνομικό-συνοδό της

Από κοντά και η Παναγιωταρέα (σύμβουλος της υπ. πολιτισμού) που τα έβαλε (πάλι καλά) απ’ την τσέπη της

Την ώρα που η Μαρινέλλα κατέρρεε στο Ηρώδειο και δεν υπήρχε ασθενοφόρο με διασώστες του ΕΚΑΒ να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, η αρμόδια υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη ήταν σε… ταξίδι μαζί με την ειδική σύμβουλό της, τη δημοσιογράφο Αννα Παναγιωταρέα, διπλωματικό σύμβουλο αποσπασμένο στο γραφείο της και τον αστυνομικό φρουρό της στη Νότια Κορέα.

Μπορεί το υπουργείο Πολιτισμού να μην είχε φροντίσει να υπάρχει ένα ασθενοφόρο έξω από το αρχαίο ρωμαϊκό θέατρο, όπου παρευρίσκονταν χιλιάδες ανυποψίαστοι θεατές της συναυλίας της Μαρινέλλας, αλλά διέθεσε το συνολικό ποσό των 19.000 ευρώ για το ταξίδι της Λίνας Μενδώνη και της κουστωδίας της στη χώρα με τη χαμηλότερη υπογεννητικότητα στον κόσμο.

Οπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, εγκρίθηκε η μετακίνηση της Λίνας Μενδώνη και της συνοδείας της στη Νότια Κορέα από τις 23 έως τις 28 Σεπτεμβρίου. Συνολικά 7.810 ευρώ κόστισαν τα αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής premium economy class της υπουργού, η τετραήμερη διαμονή της σε υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο που στοίχισε 590 ευρώ τη βραδιά (σ.σ.: πολυτελή σουίτα), ενώ αποζημιώθηκε τόσο η ίδια όσο και η Αννα Παναγιωταρέα με 100 ευρώ ημερησίως επί πέντε ημέρες, δηλαδή πήραν χίλια ευρώ από τα ταμεία του υπουργείου Πολιτισμού για τα «εκτός έδρας».

Η απόφαση του υπ. πολιτισμού που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια mγια τη μετακίνηση της Μενδώνη και τη συνοδεία της στη Νότια Κορέα από τις 23 έως τις 28 Σεπτεμβρίου

Το αεροπορικό εισιτήριο και η διαμονή της δημοσιογράφου ήταν αδαπάνως για το Ελληνικό Δημόσιο, όπως αναφέρεται σε τονισμένα, μαύρα bold γράμματα της ίδιας απόφασης του ΥΠΠΟ για να κλείσουν τα στόματα στις «κακές γλώσσες»… Τα 6.970 ευρώ έφτασε το κόστος για τα εισιτήρια μετ’ επιστροφής economy class του αστυνομικού και του διπλωματικού συμβούλου της υπουργού, Β.Ξ. Στα αξιοπερίεργα, ωστόσο, είναι πως το κόστος διαμονής του αποσπασμένου υπαλλήλου του ΥΠΕΞ ανήλθε σε 240 ευρώ την ημέρα επί τέσσερις ημέρες και του αστυνομικού Ι.Κ. σε 590 ευρώ την ημέρα επί τέσσερις ημέρες, ενώ έλαβαν ημερήσια αποζημίωση 100 ευρώ επί πέντε ημέρες ο υπάλληλος και 80 ευρώ επί πέντε ημέρες ο αστυνομικός.

Το εύλογο ερώτημα είναι γιατί ο αστυνομικός έμεινε σε δωμάτιο με διπλάσια τιμή σε σχέση με τον διπλωματικό υπάλληλο και, μάλιστα, στην αστρονομική τιμή των 590 ευρώ, δηλαδή όσο στοίχισε και το δωμάτιο της υπουργού! Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκαν διμερείς συναντήσεις με τον ομόλογο υπουργό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού της Νότιας Κορέας, υπογράφηκε μνημόνιο πολιτιστικής συνεργασίας των δύο χωρών και έγιναν συναντήσεις με φορείς στον χώρο του πολιτισμού. Ομως, το πρόβλημα υγείας της Μαρινέλλας και η απουσία ασθενοφόρου από το Ηρώδειο, που αποκάλυψε η «Espresso», χάλασαν τα σχέδια της υπουργού Πολιτισμού, η οποία αναγκάστηκε να βγει διαδικτυακά από τη Νότια Κορέα στα πρωινάδικα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ρίχνοντας το… μπαλάκι των ευθυνών στην ιδιωτική εταιρία που είχε αναλάβει τη συναυλία στον αρχαιολογικό χώρο.

Ομως, δεν εξήγησε γιατί το υπουργείο Πολιτισμού προχώρησε σε διαγωνισμό ύψους 2.000.000 ευρώ για τη διάθεση ασθενοφόρου ιδιωτικής εταιρίας στην Ακρόπολη και στους αρχαιολογικούς χώρους της αρχαίας Ολυμπίας, των Μυκηνών, των Δελφών, της Κνωσού και της Λίνδου, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ μετά οι επισκέπτες μένουν στο… έλεος του Θεού και των διοργανωτών εκδηλώσεων, όπως της συναυλίας της Μαρινέλλας. Οταν έκλεισαν οι κάμερες, η υπουργός αναπαύτηκε στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο, όπου η διαμονή κοστίζει 590 ευρώ τη βραδιά, ενώ την ίδια ώρα οι Ελληνες φορολογούμενοι πολίτες προσπαθούν να βγάλουν τον μήνα με τις αλλεπάλληλες αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα και στα είδη πρώτης ανάγκης…

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.




Μποζουκια Αθηνα