Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Σεξεργάτρια με σκόντο στις παροχές!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι για να γυρίσει κάποιο νέο πορνό με τον Σειρηνάκη, αλλά για να προσφέρει τις ερωτικές υπηρεσίες της επ’ αμοιβή σε όσους την… αναπολούν!

Η άλλοτε ιέρεια της Sirina και συνεργάτιδα του Μένιου Φουρθιώτη (είχαν φτάσει όμως μέχρι και ως αντίδικοι στα δικαστήρια μετά τις εποχές δόξας), που κάποτε αλώνιζαν μαζί τα κλαμπ της περιφέρειας, με τους καπνέμπορους και τους πατατοπαραγωγούς να συρρέουν για να δουν από κοντά την αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2006 που είχε κάνει πάταγο με το «Απαγορευμένο» dvd της Sirina, φαίνεται πως ζει και αυτή το δράμα που ζουν χιλιάδες συνταξιούχοι και εργαζόμενοι με την ακρίβεια να είναι ο καθημερινός τους εφιάλτης!

Φαίνεται πως τα… αντισταθμιστικά μέτρα της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της ακρίβειας δεν φτουράνε και για την πρώην πορνοστάρ, που έχοντας πλέον γίνει μητέρα τα βγάζει δύσκολα! Ετσι, όπως αλιεύσαμε από την ιστοσελίδα dreamgirls.gr, η Τζούλια Αλεξανδράτου πήρε την απόφαση να γίνει σεξεργάτρια, με το ονοματεπώνυμό της και τις φωτογραφίες της να φιγουράρουν πρώτα πρώτα στο ροζ σάιτ ανάμεσα σε άλλες συναδέλφους της call girls, όπως η 20χρονη Πόπη που αυτοαποκαλείται «πρόστυχο κορίτσι κολεγίου», η ώριμη Πέννυ, η τσουπωτή Αννούλα με το υπερμέγεθες στήθος, η «γαζέλα» Ντάνα, η «άτακτη» Νεφέλη και αρκετές άλλες!

Οικονομική στενότητα

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, που καταπώς φαίνεται δεν έκανε κομπόδεμα τις εποχές της δόξας της, φαίνεται πως αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, ειδικά μετά την πρόσφατη δικαστική της ήττα, αφού το δικαστήριο έκρινε αθώο τον Μένιο Φουρθιώτη για την υπόθεση των 200.000 ευρώ που έκαναν «φτερά» από το χρηματοκιβώτιό της και τη μήνυση που είχε υποβληθεί εις βάρος του από την πρώην εστεμμένη των καλλιστείων και πρώην πορνοστάρ!

Επταήμερο

Ετσι, με… βαριά καρδιά αποφάσισε –και χωρίς να το κρατά κρυφό– να ασκήσει το αρχαιότερο επάγγελμα, δουλεύοντας μάλιστα επταήμερο (σ.σ.: αυτό να το διαβάσει και ο πρωθυπουργός, που το καλοκαίρι διατυμπάνιζε ακόμη και μέσα από τη συχνότητα του CNN ότι η Ελλάδα δεν έχει εξαήμερη εβδομάδα εργασίας), όπως αναφέρει και στο προφίλ της στο dreamgirls.gr, κάνοντας επίσης γνωστό προς τους ενδιαφερομένους πως το ωράριό της είναι από τις δώδεκα το μεσημέρι έως τις δύο το βράδυ! Μάλιστα κάνει και σκόντο 200 ευρώ σε όποιον την κλείσει για μία ώρα και έτσι ο πελάτης αντί να πληρώσει για τις υπηρεσίες της πεντακόσια ευρώ, θα της αφήσει «δωράκι» ύψους τριακοσίων ευρώ!

Ο τιμοκατάλογος του πληρωμένου σεξ, όπως έχει κάποιος τη δυνατότητα να δει στο σάιτ, αυξάνεται ανάλογα με τις ώρες των παρεχόμενων υπηρεσιών (για τις οποίες προφανώς δεν κόβεται και… απόδειξη). Ενα ολόκληρο 24ωρο τιμάται 4.000 ευρώ, ενώ αν κάποιος «αχόρταγος» θέλει να την έχει στο κρεβάτι του για μία ολόκληρη εβδομάδα, θα πρέπει να «ακουμπήσει» 25.000 ευρώ! Οι γυμνές φωτογραφίες πάντως που κοσμούν το προφίλ της στο ροζ σάιτ είναι από την εποχή που μεσουρανούσε σε αντρικά περιοδικά, κάτι που έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης σε φόρουμ επισκεπτών ροζ ιστοσελίδων που είναι εξπέρ στο πληρωμένο σεξ, με την πλειονότητα να λέει πως στην ουσία εξαπατώνται οι ανίδεοι, μια και η Τζούλια δεν έχει πια καμία σχέση εμφανισιακά με την Τζούλια της ένδοξης περιόδου! Και δεν έχουν άδικο, γιατί ποιος μπορεί να ξεχάσει τις φωτογραφίες της Αλεξανδράτου που φλέρταρε με τη νευρική ανορεξία!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα