Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Πρώτη πτήση με την 3χρονη κόρη τους...

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής διανύουν μια...

Μιχάλης Οικονόμου για την υιοθεσία του γιου του: «Το λέω και ανατριχιάζω»

Ο Μιχάλης Οικονόμου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης...

Δήμος Βερύκιος: «Έχουν ζητήσει πολλοί την απόλυσή μου»

Ο Δήμος Βερύκιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα»...

Αννίτα Πάνια – Νίκος Σαμοΐλης: Έκαναν κοινή εμφάνιση μετά τα σενάρια χωρισμού

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση έκαναν η Αννίτα Πάνια...

Φολκλορ κουφέτα με κλαρίνα και Γρίβα για τον Δούκα των Αθηνών

Ο Αλμοδόβαρ έλειπε

Eνας γάμος, μία κηδεία κι ένα μνημόσυνο για το ΠΑΣΟΚ, τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον Χάρη Δούκα και τους πρωτοκλασάτους συντρόφους τους. Μάλιστα, ο νιόπαντρος δήμαρχος Αθηναίων από τα γαμήλια γλέντια και τους χορούς βρέθηκε, χωρίς να προλάβει καν να κοιμηθεί, στο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά.

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Κι ο Νίκος Ανδρουλάκης, από την εξόδιο ακολουθία της Βάσως Παπανδρέου στο Αίγιο, όπου εκφώνησε και τον επικήδειο, έφυγε και πήγε στη Θήβα, στον γάμο του μέχρι πρότινος αντιπάλου του για την προεδρία, και αφού γλέντησε, το επόμενο πρωί βρέθηκε στο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά.

Οι πασόκοι έζησαν ένα σουρεαλιστικό Σαββατοκύριακο, λες και ήταν οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία»! Αφού λοιπόν αποχαιρέτησαν τη Βάσω Παπανδρέου, βρέθηκαν να εύχονται «βίον ανθόσπαρτον» στον δήμαρχο Αθηναίων, στη Θήβα, κι ύστερα είπαν «να ζήσετε να τη θυμάστε» στον σύζυγο και στα παιδιά της αείμνηστης προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά.

Ο δήμαρχος, που λέτε, «φόρεσε κουλούρα» και το πήρε τελικά το κορίτσι το Σάββατο! Με μαύρο κοστούμι και παπιγιόν περίμενε ανυπόμονα τη νύφη Τζωρτζίνα Πολυτάνου στην εκκλησία, έχοντας δίπλα του τους Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Γιώργο Παπανδρέου, Αννα Διαμαντοπούλου, Ευαγγελία Λιακούλη, Μανώλη Χριστοδουλάκη, Κώστα Σκανδαλίδη, Μιλένα Αποστολάκη και πολλούς άλλους, όπως οι δήμαρχοι Αιγάλεω Λάμπρος Σκλαβούνος και Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης

Η νύφη έφτασε φορώντας νυφικό-τουαλέτα στενή, σε σατέν ύφασμα, και στην εμφάνισή της ο γαμπρός «έλιωσε» μπροστά στους περίπου 1.000 καλεσμένους! Τόσοι και περισσότεροι ήταν και οι καλεσμένοι στο γλέντι που ακολούθησε μέχρι πρωίας, στο κτήμα «Casa e Campo» στον Κοκκινόβραχο Αφιδνών. Οι νεόνυμφοι έφτασαν στον χώρο της δεξίωσης στις 10 το βράδυ, εν μέσω βεγγαλικών και επευφημιών, και αφού έκοψαν την τρίπατη τούρτα τους και ήπιαν την πρώτη τους σαμπάνια ξεκίνησε τρικούβερτο γλέντι με τον Ζήση Τσολακίδη στο κλαρίνο και τη Γιώτα Γρίβα και τον Κώστα Αγέρη στο τραγούδι.

Γιαννακοπούλου μετά συζύγου (Μουμούρης)

«Να ζήσει η νύφη κι ο γαμπρός κι οι συμπέθεροι όλοι» τραγούδησε η Γρίβα, και οι Δούκας – Πολυτάνου έσυραν τον χορό συνοδεία κλαρίνου! Ο δήμαρχος της Αθήνας χόρεψε τα τσάμικα και τα καλαματιανά με την κομψότατη νύφη στο πλάι του, υπό το δημώδες άσμα «Βασανάκι μου γλυκό, μόνο εσένα αγαπώ, όσο υπάρχω κι όσο ζω φυλαχτό μου σε κρατώ» από το λαρύγγι του Κώστα Αγέρη, που τους έκανε και τη σχετική αφιέρωση!

Δούκας και Πολυτάνου εξερχόμενοι της εκκλησίας
Πηγαδάκι Γερουλάνου και Τζίμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.