Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Βαρύ πένθος για τον Νίκο Ψαρρά

«Έτσι να σε θυμόμαστε! Πάντα να χαμογελάς!»

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Ψαρρά καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του. Ο γνωστός ηθοποιός μέσω μιας μακροσκελής ανάρτησης θέλησε να την αποχαιρετήσει.

«Έτσι να σε θυμόμαστε! Πάντα να χαμογελάς! Όταν χάσεις τη μαμά σου, δεν θα υπάρχει ούτε ένα άτομο που θα νοιάζεται για σένα με τον ίδιο τρόπο που το έκανε εκείνη. Όταν χάσεις τη μητέρα σου, ο κόσμος σου θα αλλάξει. Θα ξυπνήσεις ένα πρωί με πονόλαιμο, θα προσπαθήσεις να το πεις σε κάποιον κοντινό σου, αλλά δεν θα τον νοιάζει πραγματικά. Αν δεν πάρεις μια ασπιρίνη και δεν βάλεις κασκόλ, δεν θα είναι εκεί να σε ρωτάει δύο φορές την ημέρα αν έχει φύγει, κανείς δεν θα νοιαστεί πραγματικά. Θα ξυπνήσεις ένα πρωί νευρικός, με έναν απίθανο χαρακτήρα, αλλά αν απαντήσεις άσχημα σε κάποιον, τότε θα πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη, γιατί έτσι πάει, ενώ εκείνη θα σε καταλάβαινε και θα σου έλεγε ότι σε αγαπούσε ακόμα και με τον χαρακτήρα σου, αλλά οι άλλοι όχι.

Αεροπλάνα θα παίρνεις και κάθε φορά μόλις προσγειωθείς θα σκέφτεσαι να την πάρεις να της το πεις γιατί μάνα που ξέρει ότι το παιδί της είναι σε αεροπλάνο περιμένει να προσγειωθεί να αναπνεύσει πάλι κανονικά. Αν δεν θα είσαι πτυχιούχος, παντρεμένος και γονιός, η μισή χαρά που θα νιώσεις εκείνη τη στιγμή θα επισκιάζεται από την πίκρα του να μην μπορείς να μοιραστείς αυτό το αποτέλεσμα μαζί της. Θα είναι περίεργο να κάθεσαι στο τραπέζι τα Χριστούγεννα και να συνειδητοποιείς ότι κανείς δεν θα κοιτάξει στο πιάτο σου για να δει αν πεινάς και κανείς δεν θα σε κοιτάξει στα μάτια για να δει αν είσαι αναστατωμένος ή γαλήνιος.

Απλά θέλω να καταλάβεις ότι κανείς δεν θα σε αγαπήσει όπως αγαπά τον εαυτό του, περισσότερο από τον εαυτό του. Όσο μπορείς, ρώτα την πολλά πράγματα από όταν ήσουν μικρός, γιατί τότε κανείς δεν θα μπορεί να σου πει πια, ξέρει τα πάντα για σένα. Θα την νιώσεις κοντά της στις πιο απερίσκεπτες στιγμές, θα ακούσεις τη φωνή της στις στιγμές της καθημερινότητας, που σου εξηγεί πώς να κάνεις ένα συγκεκριμένο πράγμα, μα πάνω απ’ όλα θα τη νιώσεις όταν θα αρρωστήσεις και θα είναι η παρηγοριά σου» αναφέρει ο Νίκος Ψαρράς στην ανάρτησή του.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...






Μποζουκια Αθηνα