Η σύζυγός του Κώστα Χαρδαβέλλα ξεκαθαρίζει: «Δεν έφυγε από τον καρκίνο»

«Η υγεία του άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα εδώ και περίπου ένα μήνα»

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας «έφυγε» από τη ζωή χθες σε ηλικία 79 ετών και λόγω της περιπέτειας που είχε περάσει με τον καρκίνο, οι περισσότεροι πίστεψαν πως αυτός ήταν ο λόγος που «έφυγε».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε επικοινωνία με τη σύζυγο του αείμνηστου δημοσιογράφου και θέλησε να μεταφέρει τα όσα της είπε: «Θέλω να ξεκαθαρίσουμε κάτι, γιατί το πρωί μίλησα με τη Μαρία που ήταν στο νοσοκομείο και κανόνιζε τα διαδικαστικά. Ο Κώστας Χαρδαβέλλας δεν έφυγε από τον καρκίνο και αυτό είναι κάτι που θέλει να το ξεκαθαρίσουμε η Μαρία. Εδώ και ένα χρόνο, μάλλον μετά τον κορονοϊό που πέρασε -δεν τους το έχουν πει ξεκάθαρα αλλά μάλλον μετά- άρχισε σιγά σιγά η υγεία του να παίρνει την κατιούσα.

Άρχισε να παρουσιάζει διάφορα ζητήματα υγείας, επηρεάστηκε η φωνή του, έψαχναν με εξετάσεις να δουν τι συμβαίνει, αλλά δεν τα κατάφεραν να πάρουν σαφή απάντηση, παρόλο που είχε περάσει όλες τις εξετάσεις. Δεν ξέρουν αν τα ζητήματα υγείας σχετίζονται με τον κορονοϊό, δεν τους το είπε κάποιος ξεκάθαρα.

Η υγεία του άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα εδώ και περίπου ένα μήνα. Χρειάστηκε οξυγόνο στο σπίτι, είχε χάσει πολύ βάρος και μπήκε στο νοσοκομείο με δυσκολία στο αναπνευστικό και τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει αυτή την τελευταία μάχη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Γενέθλια για τον Μιχάλη Αεράκη – Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλιά του είχε ο Μιχάλης Αεράκης. Ο καταξιωμένος...

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τις φήμες χωρισμού της

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί χωρισμού της με τον Μάκη Παντζόπουλου έκανε μία ανακοίνωση.

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;