Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Ιάσονας Φωτήλας: Βρήκε χρόνο και διάθεση για σάτιρα παρά τα κοινωνικά και πολιτικά ρίχτερ

Βίβα... Φωτήλα

Την ανακοίνωση του κόμματος «πουστρέξ», που ευαγγελίζεται την αλλαγή του υπάρχοντος καθεστώτος στο υπουργείο στο οποίο είναι υφυπουργός, άκουσε ο Ιάσονας Φωτήλας, ο οποίος, παρά το βαρύ κοινωνικοπολιτικό κλίμα (από τα σμήνη σεισμών που χτυπάνε αλύπητα τη Σαντορίνη έως το τσουνάμι αποκαλύψεων για την τραγωδία των Τεμπών), δεν έχασε τη διάθεση και την ευκαιρία να μπει στη «σήραγγα» της σάτιρας, δίνοντας το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης του Διονύση Ζάχου!

Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχει στην κατοχή της η «Εspresso», ο υφυπουργός Πολιτισμού μπορεί να μην είχε στο πλευρό του την πολιτική του προϊσταμένη Λίνα Μενδώνη (από Επίδαυρο και πάνω θα τη δει κανείς, αμ πώς), όμως το καταχάρηκε μη μπορώντας (ως ερασιτέχνης ηθοποιός) να ξεχάσει και το μεγάλο το πάθος, το θέατρο! Εδώ, θα μας πείτε, δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς την παγκόσμια πρωτοτυπία να βλέπει έναν πολιτικό να πρωταγωνιστεί σε ερασιτεχνική θεατρική παράσταση, έχοντας την προηγούμενη ημέρα ορκιστεί υφυπουργός Πολιτισμού!

Χειροφίλημα του υφ. Πολιτισμού στον Διονύση Ζάχο

Ο Ιάσονας Φωτήλας (που άρχισε την πολιτική του διαδρομή από το Ποτάμι προτού καταλήξει στην Νέα Δημοκρατία) εθεάθη, λοιπόν, με την παρέα του στο Amber, επί της Κολοκοτρώνη, στο κέντρο των Αθηνών, να διασκεδάζει με την ψυχή του με τις μιμήσεις του Διονύση Ζάχου το βράδυ της πρεμιέρας του! Κατά πως φαίνεται και από τις φωτογραφίες η επαφή του με… συναδέλφους όπως ο Διονύσης Ζάχος τον ανανεώνει και του θυμίζει πού μάλλον θα ήθελε να είναι, αφού προφανώς απολαμβάνει καλύτερα να «παίζει» πάνω στη σκηνή από το να αγορεύει από τα έδρανα της Βουλής.

Το κους κους

Αν και το μαγαζί έσφυζε από κόσμο, εκείνος ήταν χαλαρός και αδιαφορούσε για τα αδιάκριτα βλέμματα και το κους κους που είχε στηθεί τριγύρω του! Οταν, μάλιστα, ο γνωστός μίμος εμφανίστηκε ως Ρένα Βλαχοπούλου και τον πλησίασε, τραγουδώντας την «Κερκυραία», εκείνος προέβη σε χειροφίλημα, μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του, καθότι –όπως μάθαμε– είναι μεγάλος θαυμαστής της αξέχαστης Βλαχοπούλου!

Ιάσονας Φωτήλας ξεκαρδίζεται στα γέλια με τα αστεία και τις ατάκες της «Ρένας Βλαχοπούλου»

Κάποια στιγμή δε, στο πλαίσιο της σάτιρας, ο Διονύσης Ζάχος τον πλησίασε, λέγοντας διά μικροφώνου ότι «εγώ θα το αλλάξω το υπουργείο Πολιτισμού, θα κάνω καινούργιο κόμμα, πουστρέξ», με τον κόσμο να… χειροκροτεί. Τώρα, αν χειροκροτούσε τον μίμο για την ατάκα του ή τον υφυπουργό που χασκογελούσε, είναι άλλο ζήτημα! Οπως θα είναι ένα άλλο ζήτημα από σήμερα, μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ και των φωτογραφιών, το αν ο υφυπουργός Πολιτισμού θα κουνηθεί από τον… εγκέλαδο των αντιδράσεων από την εν λόγω έξοδό του εν μέσω πολιτικών ρίχτερ για τα Τέμπη ή από τα ρίχτερ στη Σαντορίνη…

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα