Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου οδεύουν προς τη λύση του συμφώνου συμβίωσης

Η επικοινωνία με δικηγόρο, η επιμέλεια του παιδιού και το... κενό μεταξύ τους

Ενα βήμα πριν από τον οριστικό χωρισμό είναι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αφού όλες οι προσπάθειες που έκαναν από τότε που έγιναν γονείς για να κρατήσουν ενωμένη την οικογένεια τους έπεσαν στο κενό.

Το ζευγάρι ζει πια χωριστά, ενώ η μόνη τους επικοινωνία αφορά τον γιο τους και πώς θα βρουν τις ισορροπίες ώστε να περνά χρόνο και με τους δύο. Αν και πολλοί είναι εκείνοι από το κοντινό τους περιβάλλον που εύχονται να γίνει ένα θαύμα και να σώσουν τη σχέση τους, οι πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία της «Espresso» θέλουν την Ιωάννα και τον Δημήτρη να ετοιμάζονται να λύσουν και επίσημα το… δέσιμό τους.

Τι σημαίνει αυτό; Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η Ιωάννα Τούνη έχει ήδη συμβουλευτεί δικηγόρο για τη διαδικασία λύσης του σύμφωνου συμβίωσης, κάτι που μπορεί να γίνει σύντομα και δεν απαιτεί δικαστική απόφαση αν το ζευγάρι συμφωνήσει σε συναινετική λύση. Ωστόσο, επειδή υπάρχει και ένα παιδί, αυτό περιπλέκει λίγο τον… χωρισμό τους, αφού ο νόμος (που αφορά το σύμφωνο συμβίωσης) δεν απαιτεί υποχρεωτικά στη συμβολαιογραφική πράξη να υπάρχει συμφωνία των γονέων για την επιμέλεια των παιδιών.

Ετσι θα πρέπει να συζητήσουν οι δυο τους, καθώς πρέπει να αποφασίσουν και για τα οικονομικά, και, αν δεν τα βρουν, επόμενο βήμα είναι να καταφύγουν στη διαδικασία της διαμεσολάβησης και να επιλύσουν τα ζητήματα της επιμέλειας, της επικοινωνίας και της διατροφής καθώς και οποιαδήποτε άλλα οικονομικά θέματα.

Ψυχοθεραπεία και λάθη… ασυγχώρητα

Οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης, τα δώρα, τα ταξίδια και οι εκατοντάδες κοινές φωτογραφίες τους γεμάτες έρωτα δεν ήταν αρκετά για να μείνει η σχέση ζωντανή. Να σας θυμίσουμε πως λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους Πάρη, αρχές του 2023, το ζευγάρι είχε φτάσει ξανά στα πρόθυρα χωρισμού. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο, θέλοντας να καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να παραμείνουν μαζί, άρχισαν κοινή ψυχοθεραπεία, που όμως δεν συνέχισαν…

Αφορμή για τα πρώτα σύννεφα ήταν η μεγάλη περίοδος που περνούσε το ζευγάρι χωριστά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η Ιωάννα Τούνη, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Θεσσαλονίκη, αναγκαζόταν να λείπει αρκετές φορές μέσα στον μήνα και συχνά έπαιρνε μαζί και τον γιο τους, κάτι που δεν άρεσε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ωστόσο, αν και απομακρύνθηκαν, κατάφεραν αργότερα να λύσουν τις διαφωνίες τους.

Οι εντάσεις όμως ανάμεσά τους συνεχίστηκαν, και μετά τα Χριστούγεννα έγιναν πιο έντονες. Τόσο η Τούνη όσο και ο Αλεξάνδρου είναι οξύθυμοι χαρακτήρες, με αποτέλεσμα οι καβγάδες να είναι μεγάλοι! Κάπου εκεί άρχισαν και οι… αδικαιολόγητες συμπεριφορές. Με τον «πάγο» ανάμεσά τους, που τους έκανε να έχουν ελάχιστη επικοινωνία, αποξενώθηκαν. Ετσι άρχισαν να κινούνται σαν… ελεύθεροι. Εγκυρες πηγές αναφέρουν πως κάποια λάθη που έκανε ο ένας από τους δύο είναι ασυγχώρητα, γι’ αυτό και ο χωρισμός είναι πια μονόδρομος.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα