Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Έφυγε ο Νίκος Γαλανός

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του χαμού του Νίκου Γαλανού.

Γαλανός και Βουγιουκλάκη στο «Η Αλίκη δικτάτωρ»

Ο Νίκος Γαλανός, με πραγματικό όνομα Νίκος Σουπιωνάς, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Δεκεμβρίου 1945. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1962 με έναν μικρό ρόλο στην ταινία «Οργή» και σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη. Το θεατρικό του ντεμπούτο έγινε στο πλευρό της Τζένης Καρέζη στα τέλη της δεκαετίας του 1960.

Καθιερώθηκε ως ένας από τους πιο γοητευτικούς και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, με σημαντικές ερμηνείες σε ταινίες όπως «Ένα αστείο κορίτσι» (1970), «Ορατότης μηδέν» (1970), «Ο Αστραπόγιαννος» (1970) και «Η Αλίκη Δικτάτωρ» (1972). Στην τηλεόραση, ο Γαλανός συμμετείχε σε πλήθος σειρών, μεταξύ των οποίων «Οι Δίκαιοι», «Η μάχη των πελαργών»,

Διαβάστε επίσης: Το αντίο της Φίνος Φίλμ στον Νίκο Γαλανό

«Οι φρουροί της Αχαΐας», «Η Λάμψη», «Κλεμμένα Όνειρα» και «Η Γη της Ελιάς» — η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση, που επιβεβαίωσε την καλλιτεχνική του συνέπεια και ήθος. Ο Νίκος Γαλανός αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο πάλεψε με αξιοπρέπεια και διακριτικότητα, όπως άλλωστε έζησε ολόκληρη τη ζωή του.

Αριστερά: Aννα Παναγιωτοπούλου και Νίκος Γαλανός. Δεξιά: Η αείμνηστη Αννα Παϊτατζή και ο Δημήτρης Καλλιβωκάς

Η απώλεια του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον ελληνικό πολιτισμό. Ήταν ένας ηθοποιός που συνδύαζε το ταλέντο με την ευγένεια, την αρχοντική παρουσία με τη σεμνότητα. Η κληρονομιά του θα συνεχίσει να εμπνέει και να συγκινεί τις επόμενες γενιές.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα